Pohjois-Suomi

Poliisi: Kuusamossa sattui saman päivän aikana kaksi porokolaria, epäilty rattijuoppo jäi kiinni Pudasjärvellä

Pohjois-Suomi 26.5.2019 18:23
Heidi Peltonen

Koillismaan viikonloppu sujui verrattain rauhallisesti, kertoo poliisi. 

Oulun poliisilaitoksen lähettämässä tiedotteessa todetaan, että viikonlopun aikana poliisi sai noin 50 tehtävää, joista suurin osa liittyi liikenteeseen.

Poliisi kertoo, että Kuusamossa sattui sunnuntaina kaksi porokolaria. Molemmissa kolareissa porot menettivät henkensä ja autot kärsivät peltivaurioita. 

Pudasjärvellä poliisi pysäytti perjantaina auton, jonka kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,30 mg/l lukemat. Paikkakuntalaista miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin ajokieltoon. 

Lisäksi poliisia työllistivät muutamat häiriökäyttäytymiseen liittyneet tehtävät. 

Taivalkoskella paikkakuntalainen nuori mies pahoinpiteli toista miestä perjantaina. Poliisin mukaan miehen vammat vaativat ensihoidon tarkastuksen. Miestä epäillään pahoinpitelystä. 

MAINOS

Kommentoi

Huh huh, onpas ollut Koillismaan polliiseilla kiirettä, kerta kaikkiaan. Vaan jos porot laitetaan lain voimalla aidattuihin tarhoihin pois maanteiltä ja ihmisten vilja- että rehupelloilta niin Lappi ja Pohjois-Suomi säästäisi satoja tuhansia ellei miljoonia euroja vuodessa. Poropaliskunnat kun eivät maksa korvauksia yksityisten ihmisten vilja- ja rehupeltojen sekä hoidettujen pihojen sotkemisesta euron euroa niin kaikki vahingot jäävät porottomien yksityisten kontolle ellei vakuutusyhtiö satu maksamaan porojen aiheuttamista autokolareista jotakin. Siinä olisi Rinteen tulevalle hallitukselle yksi iso pieni asia kuntoon laitettavaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image