Pohjois-Suomi

Poika pa­­hoin­­pi­­te­­li isänsä Kemissä – Isä väitti po­­lii­­seil­­le kaa­­tu­­neen­­sa por­tais­sa

Pohjois-Suomi 15.2.2020 11:31
Niina Lavia

Aikuinen poika pahoinpiteli isäänsä nyrkillä lyömällä Kemin Ristikankaalla. Pahoinpitely tapahtui yksityisasunnossa lauantain vastaisena yönä puolen yön jälkeen.

Isä väitti paikalle menneille poliiseille että pahoinpitelyä ei ollut tapahtunut, vaan hän oli kaatunut portaissa. Poliisi jatkaa asian selvittelyä pahoinpitelynä.

Torniossa puolestaan kaksi miestä pahoinpiteli kolmatta henkilöä Hallituskadulla sijaitsevan ravintolan edustalla perjantaina hieman ennen iltakymmentä.

Uhria oli tönitty ja lyöty. Järjestyksenvalvoja oli mennyt väliin siinä vaiheessa, kun toinen miehistä oli lyönyt uhria kasvoihin.

Poliisi toimitti molemmat pahoinpitelystä epäillyt miehet Kemin poliisivankilaan selvittämään asiaa. Tönimiseen syyllistynyttä miestä epäillään lievästä pahoinpitelystä ja uhria lyönyttä miestä pahoinpitelystä.

MAINOS

Kommentoi

Paikkakunnalle on niin paljon huume ja epäsosiaalista ongelmaa kehittynyt. Tervehenkisessä perheessä ei nyrkkejä tarvita. Eli ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No halvempaahan se on aina erimielisyydet sopia väkivallalla kuin oikeudessa, kiitos tämän "oikeusvaltion" "halvalla saa hakata-politiikan".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

1.4.
Oulun kaupunki myy Hietasaaren huvilat huutokaupalla – viiden myynnissä olevan huvilan kunto vaihtelee täysin remontoidusta romahdusvaarassa olevaan Tilaajille
1.4.
Yle: Sairaalat saivat varmuusvarastoista jopa kahdeksan vuotta sitten vanhentuneita hengityssuojaimia
1.4.
Uefa siirsi kaikki kesäkuun jalkapallomaaottelut – tanskalaistiedon mukaan naisten EM-kisat lykätty vuodella
1.4.
Oululainen Tinja-Riikka Korpela on päässyt Evertonin maalivahtina aistimaan englantilaisten intohimoa jalkapalloa kohtaan: "Se on henki ja elämä" Tilaajille
1.4.
Toukokuun tornien taisto peruttiin koronavirusepidemian vuoksi
1.4.
Vientikiellot iskevät omaan nilkkaan viennistä riippuvissa maissa – "Rajoituksia voi jäädä päälle, kun kriisi on ohi"
1.4.
Korona työllistää myös tulkkeja, kun hallituksen tiedotustilaisuudet tulkataan suorana viittomakielle – intensiivinen simultaanitulkkaus vaatii kokemusta: "Työ on kuormittavaa ja tilaisuudet sisältävät tärkeitä asioita" Tilaajille

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image