Pohjois-Suomi

Pakettiauto ajeli päin punaisia Puo­li­vä­lin­kan­kaal­la, Rajakylässä rattijuoppo jäi poliisin tutkaan

Pohjois-Suomi 11.8.2018 11:02
Kaleva

Poliisi pysäytti perjantai-iltana Oulussa Tervakukkatiellä liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 0,82 promillen lukemat. Kuljettajan ajokortti otettiin pois ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapauksesta tehtiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta. 

Puolivälinkankaalla Kemintiellä poliisipartio havaitsi punaisen pakettiauton, joka ajoi liikennevaloissa päin punaista. Partio lähti seuraamaan autoa, jolloin kuski ajoi toistamiseen risteyksessä päin punaista liikennevaloa. Poliisi pysäytti ajoneuvon ja puhallutti kuskin. Tarkkuusalkometrikokeen mukaan pakettiauton kuski ei kuitenkaan syyllistynyt rattijuopumukseen. Kuskia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (23)

ja samaa mieltä..:) kumpaankin suuntaan kameraa ja tulis rahaa...ja ne kamerat voi olla parissakin kohtaa.
Nyt poliisi tuumaa ettei ole resursseja tuolla valvoa???
Olipa eilen resursseja puhalluksia järjestää oikein monen kymmenen partion voimin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, että Kaleva uutisoi näitä meidän kaikkien turvallisuuteen vaikuttavia rikokisia näin kiihkotta ja vastuullisesti. Turvallisuudentunnetta on kasvatettava, eikä nakerrettava. Siitä se aito suvaitsevaisuus kumpuaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuusamon tiellä rekat ajaa punaisilla läpi risteyksen.
Keskustasssa kaupunkiliikenteen bussitkin ajavat päin punaisia.
Tämä on Oululaista Liikennekulttuuri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olihan siinä päiväksi urakkaa, saman verran "saalista", kuin taviksella työmatkaliikenteessä 3 min aikana, paitsi punaisia päin ajavia paljon enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuirassa ajaa tummansininen pfarmariauto yli 80km/tunnissa. Useaan kertaan torstaina sitä menoa kauhulla katottiin. Pakko juosta karkuun. Eipä rekkarua ehitty ottaa. Joko on poliisin haaviin päässyt?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaisi polliisin käydä katsomassa kuinka Joutsensillan risteyksessä Ja lentoaseman risteyksessä hurautetaan päin punaisia. Ei taida kiinnostaa.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämoon vihtreitten kostoa tämä punaisten valojen ylivalta.
Odotin , taas, yksin liikennevaloissa . Ketään ei missään ja mulle punaiset.
Jos kansalaistottelemattomuus sallitaan esim,. lentokentillä jossa satojen jopa tuhansien ihmisten henki vaarantuu miksei YKSIN punaisissa JOSSA EI KOIDU VAARAA KENELLEKKÄÄN.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa liikennevalot toimii tosi huonosti joissakin ja Oulun liikennejärjestelyt on myös tosi huonot monessa paikassa. ne jotka noita suunnittele ei osaa hommiansa ja rakennusluvan myöntäjät myös melko ammattitaidotonta porukkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

painelisin itsekkin punaisia päin jos ei ketään tule, aivan naurettavaa junttioulua, turha puhua mistään ekologisuudesta ennenkuin liikennevaloihin saadaan semmoinen säätö että se ei muutu punaiseksi heti kun olet edellisistä valoista kiihdyttänyt autosi 60km/h. sitten täydestä vauhdista jarrutat 0km/h ja valo vaihtuu heti vihreäksi. todella ekologista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä onkin seuraava askel se, että kyllä autojen väliin ehtii sujahtamaan, vaikka näyttäisikin punaista. Ihmiset eivät vaan tajua periaatteen merkitystä varsinkin, kun nuoret ottaa mallia. Sitten taas nuoria haukutaan jos mistä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi VR harventaa ekologisesti "jos minä en jotain hoksi, niin sitä ei ole" -juntteja. Pienemmät ehtivät onneksi yleensä väistellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Karvaranne paineli renullaan kahdet punaiset läpi Kemintiellä. Tuskin pysähtyi seuraavissakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hämmästyin, kun uutiskynnyksen oli ylittänyt punaisia päin ajanut autoilija. Liikkuuko poliisi näin harvoin konttorinsa ulkopuolella. Väitän, että kaupungissa ajetaan päivittäin satoja kertoja päin punaista. Ja yksinomaan siitä syystä, että valvonta ei pelaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos poliisiit viitsisivät vähän jalkautua, niin Kaleva olisi täynnä näitä uutisia. Joka valoristeykessä pari kolme autoa ajaa punaisia päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (23)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Kainuun maakunnassa, Etelä-Lapissa sekä Koillismaalla lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Karjalan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

377 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kyseenalainen onnellisuustutkimus

Kyllä tutkimus perustuu mitattavissa oleviin, ja myös vertailukelpoisiin tietoihin eikä mielipiteisiin. Tämä oli jo sei... Lue lisää...
Heippa vaan rehellis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image