Pohjois-Suomi

Oulun poliisi: muista nämä asiat, jotta Qstock-viikonloppu sujuu hyvin: "Jokainen voi omalla vas­tuul­li­sel­la käytöksellään myö­tä­vai­kut­taa"

Pohjois-Suomi 23.7.2019 15:58
Kaleva

Isoon tapahtumaan kannattaa varautua niin festivaalivieraiden kuin muidenkin Oulun keskustassa liikkuvien, jotta tapahtuma sujuisi turvallisesti ilman suurempia häiriöitä, Oulun poliisi muistuttaa.

Lue myös: Qstockin rakentaminen alkaa viikonloppuna – katso kartasta, miten festivaali muuttaa lii­ken­ne­jär­jes­te­ly­jä

Kokemuksesta tiedämme, että itse tapahtuma-alueella juhlat ovat yleensä sujuneet ilman suurempia häiriöitä, poliisin tiedotteessa kirjoitetaan.

Sen sijaan tapahtuma-alueen ulkopuolella ja ohjelman päätyttyä onkin poliisilla ollut sitten enemmän tehtäviä.

Siellä missä on paljon ihmisiä, tarvitaan usein myös poliisia. Poliisin tehtäviä lisäävät pääasiallisesti häiriökäyttäytyminen, ilkivalta ja päihteiden liikakäyttö.

– Jokainen voi omalla vastuullisella käytöksellään myötävaikuttaa iloisen tapahtumaviikonlopun onnistumiseen, painottaa ylikomisario Jyrki Kivirinta tiedotteessa.

Käyttäydy festareilla, mutta myös sitä ennen, sen jälkeen ja erityisesti festarialueen ulkopuolella vastuullisesti.

Päihteitä ei kannata nauttia liikaa, koska silloin ei kykene huolehtimaan itsestään, omaisuudestaan eikä kavereistakaan, poliisi muistuttaa.

Ilmailua alueella rajoitettu

Poliisi on hakenut ilmailun rajoittamista Qstock -alueelle.

Tilapäinen rajoitusalue EFR1150 KUUSISAARI on voimassa 26.7.2019 klo 9.00 - 28.7. klo 9.00. Rajoitus koskee miehittämätöntä ilmailua.

Rajoitusalueella lentäminen on mahdollista vain poliisi myöntämällä poikkeusluvalla.

Poikkeuslupahakemus tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen jyrki.kivirinta(at)poliisi.fi 24.7.2019 klo 16.00 mennessä.

Hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat: lennätysaika, paikka, laitteiston sarjanumerot, yhteishenkilöt, lentosuunnitelma ja turvallisuusarvio.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Eihän tuonne ole muutenkaan päässyt helikopterilla laskeutumaan💸💸💸🤑🤑🤑

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No alapa nyt säästämään ensi vuotta varten.

Reilu 10€ kuukaudessa, niin saat kahden päivän lipun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

27.1.
Jokunen republikaani äänestää Trumpia vastaan, uskoo puolueen senaattori – Trumpin oikeudenkäynti jatkuu, uusi vuoto asetti puolustuksen tukalaan asemaan
27.1.
Ettan vire kestää lentopalloliigassa, nyt kotisalissa talttui Hurmos: "Onneksi pelaajat pystyvät repimään ratkaisevan eron, kun valmentaja ei saa mitään aikaan"
27.1.
Analyysi: Oulun valtuusto kokoustaa kuin sillit purkissa – auttaako tiivis tunnelma päättämään isoista säästöistä? Tilaajille
27.1.
Turun synagogaa töhrittiin maalilla holokaustin muistopäivänä – presidentti Sauli Niinistö pitää töhrimistä huolestuttavana
27.1.
Päävalmentaja Jukka Jalonen Ruotsin EHT-turnauksen lähtökohdista: "Sopivan haastavaa itsellekkin"
27.1.
Helsingin poliisin ylikomisario teki rikosilmoituksen kansanedustaja Ano Turtiaisesta – taustalla kansanedustajan tviitti
27.1.
Yhdysvaltain sotilaskone putosi Afganistanissa – Taliban väittää ampuneensa koneen alas, USA kiistää Talibanin osallisuuden

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on tai muuttuu huonoksi seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Kolari, Muonio ja Enontekiö pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image