Pohjois-Suomi

Ou­lu­lais­voi­min toteutettu Eränkävijät keräsi yli puoli miljoonaa tv-katsojaa – Possen ja huu­to­kaup­pa­kei­sa­rin vanavedessä

Kalastaja Aki Huhtanen Kilpisjärveltä on mukana Eränkävijät-sarjassa. KUVA: Yle Kuvapalvelu
Pohjois-Suomi 4.10.2016 10:16
Kaleva

Oululaisen tuotantoyhtiön Eränkävijät keräsi ensimmäisellä jaksollaan puolen miljoonan ihmisen yleisön. Ohjelma oli koko viikon 18. katsotuin ohjelma, Posse ja Suomen huutokauppakeisari pääsivät juuri ja juuri edelle.

– Ilmeisesti ihmisiä kiinnostaa nähdä aitoa elämää ja elämäntapaa keskellä Suomen luontoa. Olemme ilmeisesti tavoittaneet metsästäjien ja kalastajien lisäksi myös muut luontoihmiset", toteaa sarjan tuottaja Teemu Hostikka.

Seuraava jakso Karhun jäljillä esitetään TV1:llä sunnuntaina 9. lokakuuta kello 18.15. Eränkävijöiden koko tuotantokausi on julkaistu Yle Areenassa.

Eränkävijät on NTRNZ media Oy:n ensimmäinen TV-sarja.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hyvä kyllä pohjoisestakin osataan tehdä tv ohjelmia,eiku lisää ,mieluimmin katsoo hienoja luontoohjelmia, meneehän ne ulkomaille kiljuen kuin tehty elokuva ailoporostakin.eihän tämmöistä luontoa löydy monesta maankolkasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Oulu. Nyt kun tämä Teemun porukka ottaa Akuutin tekijät huomaansa ja jatkaa ohjelman tekemistä täällä Oulussa. Hyvä Oulu! Ylelle... No, Yle on Yle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lajissaan piristävän mainio. Katsoin areenasta muutaman jakson ja ns pätkät rakentavat sarjaan tarinallisuutta. Oululaista osaamista tämäkin. Ja kiitos yle!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee sentään jotain uutta ei pelkästään uusintoja. Ohjelma oli tosi hyvä ja mielenkiintoinen, ehkä hieman vähemmän aiheita per jakso, huomattavasti parempi, kuin erätulilla, kun se meni lopuksi kanootti ja pyöräily hommiin. Ehkä kaksi aihetta per jakso,olis hyvä, niin ei olis niin levoton. Selostajan ääni aivan mahtava ja kokonaisuutta rauhoittava. Mielenkiinnolla odotan tuleeko perhokalastusta lapista ja,pilkintää talvella tulevissa jaksoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä siksi seurataan montaa asiaa yhtä aikaa nii säilyy mielenkiinto. En ite kyllä jaksais kahtua jäläkien kahtelua ja koiran ajattamista puolta tuntia putkeen... Minusta hyvin kuvattu sarja

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuorempana huitelin maailmalla ja ajattelin, että Suomi ei oo yhtään mittään. Nyt ymmärrän, että tämä on maailman kaunein maa. Varsinkin Lappi on sellainen paikka johon kaipaan jatkuvasti, se hiljaisuus, rauha ja kauneus. Kun kuolen, saa tuhkani ripotella Saanan rinteille....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipas komeat maisemat, ja hyvä tunnelma oli saatu ensimmäiseen jaksoon.
Mielestäni eri paikkakuntien tekemiset oli hyvin esitelty ja rytmitetty, hyppiminen aiheiden välillä toimi hyvin. Kiitoksia tekijöille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aihe loistava. Ehkä yhdessä jaksossa liikaa "päähenkilöitä". Liiallista hyppimistä asiasta toiseen ja varsinainen asia kunkin kohdalla eteni liian hitaasti. Hidastempoinen siis. Silti katsoin ja katson loputkin jaksot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että on yksityinen yhtiö, muutenhan tuotanto siirrettäisiin Pasilaan. Ohjelma oli hyvä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

loistava sarja muuten MUTTA pilattu kokonaan kun hypitään aiheesta toiseen kokoajan!! eikö täällä suomessa osata ottaa opiksi.. jo erätulilla hyppi vaan tuo on varmaan maailmanennätys...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella hyvä ohjelmasarja. Hyvä myös että me ulkosuomalaiset saimme sen nähdä Yle Areenasta. Kiitos :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

miksi hyvästä ohjelmasta on tehty tollainen tilkkutäkki, aihe vaihtui muutaman minuutin välein ees taas, olisitta ottaneet mallia erämaan lumosta sitä oli mielenkiintoinen ja helppo seurata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen täysin samaa mieltä. Luonto-ohjelmaksi liian levoton. Katselen ennemmin vaikka maalin kuivumista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tosi hyvä ohjelma!!! Päihittää Possen ja Huutokauppakeisarin , mennen tullen.
Vaimokin tykkää ,katsomme aina kun on mahdollista. Kiitos ainakin meidän puolestamme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

173 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko sinä tienaat bruttona/kk ja montako vuotta on yläasteen jälkeen koulutusta ja paljonko työelämää?

Kaikki he, jotka vastasivat aloittajan esittämään kysymykseen asijallisesti ovat rehellisiä. Suunsoittajat taas kuuluvat... Lue lisää...
Tämä selvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image