Pohjois-Suomi

Oulaskankaan sairaala luopuu rajoitetuista asia­kas­pal­ve­lun soittoajoista

Pohjois-Suomi 12.11.2019 10:59
Heidi Peltonen

Oulaskankaan sairaala luopuu rajoitetuista asiakaspalvelun soittoajoista. Rajoitetuista soittoajoista luovutaan, kun Oulaskankaan sairaala aloittaa yhteistyön viestintäratkaisuja asiakaspalveluun tarjoavan Aurora Innovationin kanssa. 

Oulaskankaan sairaalassa otetaan käyttön takaisinsoittopalvelu, jonka avulla sairaala on vastedes tavoitettavissa kellon ympäri jokaisena päivänä. Takaisinsoittopalveluna sairaalassa käytetään Aurora teleQ:n 24/7-mallia. 

– Meillä takaisinsoittopalvelun ajatuksena on säästää osastonsihteerien ja hoitohenkilökunnan aikaa olemassa oleville tehtäville, kun puhelin ei jatkuvasti soi ja keskeytä tehtävää, Oulaskankaan sairaalan osastonhoitaja Katariina Huhtala sanoo.

Huhtalan mukaan järjestelmästä saatavat tiedot kertovat puheluiden todellisen määrän ja auttavat henkilökunnan resursoinnissa.

 

 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen keväällä 2019 tekemän tutkimuksen mukaan 95 prosenttia kyselyyn vastanneista terveyskeskuksista oli takaisinsoittojärjestelmän piirissä. Näistä kuitenkin vain kymmenellä prosentilla järjestelmä oli käytössä koko terveyskeskuksen aukioloajan.

MAINOS

Kommentoi

Toivottavasti Oulaskangas saa paremman systeemin kuin Raahessa on. Raahessa voit jättää vain yhteen numeroon/päivä soittopyynnön. Esim. Jos sinulla on asiaa hammashoitolaan ja lääkärin vastaanotolle et voi jättää pyyntöä kun vain toiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
106
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
93
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
75
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
71
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image