Pohjois-Suomi

Nainen kuoli putkaan Kajaanissa

Kuvassa Oulun poliisilaitoksen putkan ovi. Sumput ovat vahvempaa tekoa olevia putkia.
Pohjois-Suomi 13.2.2008 13:45 | Päivitetty 13.2.2008 14:12
Kaleva
Noin 55-vuotias nainen kuoli putkassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Kajaanissa. Nainen soitti itse ambulanssin sunnuntai-iltana 10 helmikuuta kello 19.39 kotiosoitteeseensa.

Hän oli kertonut ambulanssinhenkilöstölle, että hän oli ottanut unilääkkeitä ja alkoholia. Myöhemmin nainen kuitenkin kielsi ottaneensa lääkkeitä, hän kieltäytyi samalla lähtemästä hoitoon.

Ambulanssin henkilökunta soitti hälytyskeskuksen kautta paikalle poliisipartion, joka vei hänet poliisiasemalle säilöönottohuoneeseen samana iltana kello 20.13. Tällä haluttiin varmistaa naisen turvallisuus.

Poliisi tarkkaili naisen tilaa yön aikana. Kello 04.00 ja 05.00 välisenä aikana vartija huomasi naisen olevan elottoman tuntuinen. Hän soitti välittömästi paikalle ambulanssin. Ambulanssin henkilökunta totesi naisen kuolleeksi.

Oulun keskusrikospoliisi selvittää naisen kuolinsyytä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Eipähän kukaan kuule jos/kun huudat putkassa apua, saadessasi vaikka kohtauksen. LUULISI että poliisilla on joku vastuu putkassa olevista, hehän ne ovat sinne vieneetkin. Ja putkaan viedään hyvin usein aivan turhan takia. Perusteeksi saattaa riittää, että olet humalassa. Ja ainakin jos olet oikein aiemminkin siellä ollut, niin perusteluja ei tarvita. Ja sitten nämä kermapyllyt jotka eivät tiedä elämästä mitään, LUULEVAT että tässä maassa vain paapotaan ja silitellään päätä. Kyllä itse tiedän putkassa apua huutaneena, että ei auta. Kukaan ei tule katsomaan. Kaikissa putkissa EI MUUTEN OLE KAMEROITA Ja KUKAAN EI KÄY KATSOMASSA MITEN VOIT. Vain ne jotka siellä on ollut, tietää millainen poliisivaltio tämä on. Saatika ne, jotka ovat olleet linnassa varmasti tietävät, kuinka on huvittavaa miten tavallinen kadutallaaja matti 55 v LUULEE että ne vankilathan ovat ihan lepokoteja! Niistä ei ole henk.koht kokemusta, mutta tiedän mistä kirjoitan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jälleen kerran voimme todeta että välinpitämättömyys lisääntyy. Mitä jos nainen halusi apua mutta sekosi. Ja ambulanssin henkilöstö helpotti elämäänsä viemällä hankalan tapauksen poliisille. Kuinkahan hyvin he nyt nukkuvat yönsä. ja mitä tekevät kun joku taas pyytää apua mutta sen sitten sekanava peruu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei poliisit ja ambulanssi kuskit ole vastuussa näistä juopoista. Suomessa juoppoja hyysätään muutenkin liikaa ja tavallisten ihmisten hoito kärsii kun juopot menee aina edelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Lepareihin sairaalaan" Et ilmeisesti tiedä millaisen työn takana kyseisen määräyksen saaminen lääkäriltä on? Jutun mukaan nainen ITSE kieltäytyi tarjotusta hoidosta ja kiisti käyttäneensä lääkkeitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä maassahan on aina vähän vaikea tehä juttuja pakolla. Jos joku kieltäytyy hoidosta niin miksi sitten pitäisi pakottaa kun muutenkaan ei saa pakottaa mihinkään? Tietääkseni itsarin tekokaan ei ole laitontan. Odotetaampa nyt ensin että selviää mikä on todellinen kuolinsyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokaisella meilla on oma tahto. Haluaako hoitoon vai ei. On kyseenalaista viedä väkisin hoitoon jos vielä lieltäytyy ja kieltää ottaneensa lääkettä. Poliisit ei todellakaan ole henkilöitä joille asia kuuluisi. Tämä on surullinen tapaus niiden satoje surullisten joukossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tosi törkeä tapaus. Luulisi nyt terveen maalaisjärjenkin jo sanovan ettei naista olisi MISSÄÄN TAPAUKSESSA PITÄNYT LAITTAA PUTKAAN.Jos henkilö soittaa itselleen ambulanssin tai joku ulkopuolinen ja kertoo että on otettu lääkkeitä,-SILLOIN EHDOTTOMASTI SAIRAALAAN,- vatsahuuhteluun ja verikokeisiin! Onko nykyään poliiseilla pitkälle koulutettu sairaanhoitokin jo hallussa,-kun näin uskalletaan menetellä. RISUJA ROPPAKAUPALLA,-niin POLIISEILLE kuin AMBULANSSIKUSKEILLE !Toivottavasti tällaista EI IKINÄ TAPAHDU MISSÄÄN!! Toivon omaisille jaksamista ja suurimman järkytyksen laannuttua,- älkää jättäkö asiaa tähän,-ei missään tapauksessa! Monilla henkilöillä on lääkkeiden ottaminen,-kuin hätähuuto,-auta minua! Tietävät useinmiten että apu ehtii ja pääsee sairaalaan. Tässä tapauksessa ikävä kyllä kävi toisin. Otan osaa omaisten suruun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ja vaikka näyttää kanisteria jossa lukee metanoli..jota epäillään yhrin nauttineen ei ambulanssi miehet kirjoita sitä raporttiin ja potilaan tietoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitäpä siinä ambulanssi kuskit voisi tehdä jos henkilö kieltää ottaneensa lääkkeitä ja samalla kieltäytyy lähtemästä hoitoon. Vaikka onkin rankasti sanottu niin eipä tuosta voi syyttää kuin itseään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmistä ei voi lepositeisiin noin vain laittaa, siihen on olemassa ihan omat lakipykälänsä. Valitettavaa, että näin on päässyt käymään, sairaalahan toki olisi oikea paikka tälle naiselle ollut, mutta ei sentään lepareissa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

.... nainen kuitenkin kielsi ottaneensa lääkkeitä, hän kieltäytyi samalla lähtemästä hoitoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

poliisien ja ambulanssikuskien välinpitämättömyyttä. Eiköhän henkilölle joka on ilmoittanut ottaneensa lääkkeitä ja alkoholia pitäisi olla joku muu paikka kuin putka . Eikö henkilöä tutkittu ja voitu sen jälkeen viedä vaikka lepareihin sairaalaan tarkkailtavaksi, mutta ei soitetaanpa poliisit ja siirretään vastuu toiselle jolla ei ole minkäänlaista koulutusta tällaisen potilaan hoidosta. Omaiset hoi pankaahan juttu ulkopuoliseen tutkintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15:22
Puolankalaiselta pihalta anastettiin Majava, Buster ja Yamaha
15:00
Karhujen riemulla ei ole rajaa, kun ne pääsevät telmimään heinäpaalien kanssa – katso video Kuusamon Suurpetokeskuksesta
14:35
Mitä tapahtuu seuraavaksi brexit-rintamalla? Näin asiat voivat edetä
13:04
Kanadassa alkamassa juuri jännittävä äänestyspäivä: Justin Trudeau joutuu tiukoille parlamenttivaaleissa
13:00
Olli Rehn kirjoitti eurokriisin opetuksia viisi kesälomaansa Puulaveden rannalla: " Eurosta on tehtävä iskunkestävä ennen seuraavaa taantumaa"
13:00
Ouluun rakennettiin suurten kaupunkien pienimmät yksiöt – Oulu teki poikkeuksen myös uusien asuntojen asukkaiden ikärakenteessa
12:09
Stora Enso suunnittelee organisaatiomuutoksia Oulun tehtaan muuntamisen yhteydessä – Oulusta vähenee asiakaspalvelutehtäviä "merkittävällä tavalla"
247
Raksilan markettien tilalle rakennetaan asuintaloja – uusi kauppakeskus nousee pysäköintialueen paikalle
64
Eteläiset maakunnat himoitsevat Itä- ja Pohjois-Suomen EU-rahoja – Onko se moraalisestikaan kestävää, kysyy veteraanipoliitikko Seppo Kääriäinen
54
Oulussa on suurista kaupungeista maan alhaisin HPV-rokotekattavuus – myös alueen ympäristökuntien tilanne on huono
34
Stora Enso suunnittelee organisaatiomuutoksia Oulun tehtaan muuntamisen yhteydessä – Oulusta vähenee asiakaspalvelutehtäviä "merkittävällä tavalla"
31
Avohakkuukielto on liian ehdoton, väittää Metsäteollisuus – kansalaisaloite menossa eduskuntaan tiistaina
28
"Tämä ei ole vihreä aalto, vaan tsunami" – Vihreät nousi vaalivoittajaksi Sveitsissä
28
Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus myönsi yritystukia 2,7 miljoonaan euron edestä – katso jutusta tukea saaneet yritykset

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ei varoituksia.

Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

103 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Rikkaan ajatuksia

Tämä viestini on minun kontribuutioni vedonlyöntiin vastausten määrästä. Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.10.

Fingerpori

21.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image