Pohjois-Suomi

Moot­to­ri­pyö­räi­li­jä kaatui väistäessään poroa Suo­mus­sal­mel­la, selvisi vähäisillä vammoilla

Moottoripyöräilijä sai vähäisiä vammoja väistäessään poroa Suomussalmella.
Pohjois-Suomi 19.7.2019 16:56
Iida Ahonen

Moottoripyöräilijä loukkaantui lievästi perjantai-iltapäivänä Suomussalmella yrittäessään väistää poroa. Onnettomuus sattui Viitostiellä Suomussalmelta etelän suuntaan Alajärven kohdalla.

Moottoripyöräilijä oli poroa väistäessään menettänyt pyöränsä hallinnan ja kaatunut. Hän sai vähäisiä vammoja, mutta pystyi jatkamaan paikalta matkaansa.

Liikenne paikalla sujuu normaalisti.

MAINOS

Kommentoi

Alajärvi on n. 20 km Suomussalmelta pohjoiseen...mutta on niitä poroja molemmin puolin mitä väistellä, eli aja varovasti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallan paliskunta tekee viitostiellä toiseksi parhaan tilin. Paras tulee tietysti petovahingoista....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokohan olisi lopultakin aika laittaa nuo porot aitauksiin ympärivuotisesti? Miettikääpä kumpi on tärkeämpää. Porojen vapaa laidunnus vai ihmisten henki ja terveys?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Porot ja hirvet ynnä muut eläimet kulkee niitä polkuja, kun ihmistä ei näillä main nähty. Haluatko itse aitojen taakse lopun ikääsi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä rinnasta omistussuhteista tuotantoeläintä ja villieläintä. Lisäksi ihminen on ollut näissä kairoissa ennen poroa. Ihminen toi poron tänne etelään kuormajuhdaksi suhteellisen vähän aikaa sitten. Ennen täällä oli metsäpeuroja jotka poroharrastus on nykyisin ajanut pois alueelta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri te, jotka kuvittelette olevanne luonnon yläpuolella, olette niitä kaikkein arveluttavimpia olentoja. Ei sinunkaan tarvitse olla biologi, että ymmärtäisit pointin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää osata erottaa luonnon eläimet ja ihmisiin täysin tottuneet kesyt tuotantoeläimet. Ei lähes lemmikin kaltaiset puoli vuotta tarhaan ruokittavat elukat osaa varoa liikennettä niinkuin villieläimet. On edesvastuutonta päästää ne liikenteen sekaan toikkaroimaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin juuri. Sielläpähän paimentaisivat karjaansa. Poro EI OLE VILLIELÄIN. Sitä ruokitaan talvet kuin lehmää säilörehulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu oli varmaan sama motoristi joka kortteli 100 .sen alueella 65 km tunnissa. Pohjoiseen päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

6:58
Kiinan koronaviruskuolemien määrä kiipesi yli sadan, vahvistettujen tartuntojen määrä pomppasi yli 4 000:een
6:38
Tieliikennekeskus varoittaa: Satava ja pöllyävä lumi vaikeuttaa ajamista Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa
6:00
Ammatillinen koulutus tarvitsee nyt työrauhaa,  taloudellista turvaa antaisi ammatillisen koulutuksen valtakunnallisen perusrahoituksen nosto Lukijalta
6:00
"Viime vuosi oli karmea" – Lehto Groupin kova kasvu sai johdon euforiaan ja teki ylimieliseksi, eikä varoittavia ääniä kuunneltu, myöntää toimitusjohtaja Hannu Lehto Tilaajille
0:01
Näin Tara Koivukoski selvisi vuosikausia kestäneestä väkivallasta
0:01
Liivijengeissä pyörivän Tara Koivukosken esikoiskirja kertoo selviytymisestä väkivallan syöksykierteessä – "Hyvien riveissä on pahoja ja pahojen riveissä hyviä" Tilaajille
27.1.
Jokunen republikaani äänestää Trumpia vastaan, uskoo puolueen senaattori – Trumpin oikeudenkäynti jatkuu, uusi vuoto asetti puolustuksen tukalaan asemaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on tai muuttuu huonoksi seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Kolari, Muonio ja Enontekiö pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image