Pohjois-Suomi

Mag­neet­ti­me­dian päätoimittaja valittaa tuomiostaan

Pohjois-Suomi 23.10.2013 14:00
STT

Magneettimedian päätoimittaja Juha Kärkkäinen valittaa käräjäoikeuden tuomiostaan.

Hänen asianajajansa kertoo STT:lle, että tyytymättömyydestä ilmoitettiin tänään.

Kärkkäinen tuomittiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan maanantaina. Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden mukaan Kärkkäinen julkaisi juutalaisvastaista propagandaa.

Syyttäjä kertoo STT:lle vielä harkitsevansa ratkaisuaan.

STT ei ole vielä tavoittanut lehteä julkaisevan tavarataloyhtiön asianajajaa. Myös yhtiö sai sakot kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (32)

Juha Kärkkäisen saaman kiihotustuomion perusteella meillä olisi mahdollisuus nyt saada valtioterrorismia harrastava Israel myös oikeuteen laajojen kansalaispiirien kiihottamisesta itsenäistä, suvereenia IRANia vastaan. Valitettavasti Israel katsoo olevansa kansainvälisen oikeuden ulkopuolella, eikä ole juurikaan välittänyt YK,n Israelille asettamista sanktioista, ja on toistuvasti torjunut IAEA,n tarkastusvaatimukset ydinlaitoksiinsa. Miksi YK sietää Israelin jatkuvaa juonittelua?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä!
Olen itse ollut Israelissa, joten tiedän palestiinalaisten oloista siellä melkoisen paljon.

Ateistina en ole minkään uskonnon johdateltavissa, vaikka lähes kaikki länsimedia onkin yhden liikkeen asialla ja yrittää muokata mieltämme päivittäin. Onneksi on Kaleva.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävin ennen Kärkkäisellä, mutta kun asiakaslehti alkoi kohu-uutisoimaan ja syntyi käsite Kärkkäis-uutinen, lopetin kaupassa käynnin. Kärkkäisellä on oikeus mielipiteeseensä ja vastuu seisoa niiden takana vaikka oikeudessa. Onneksi minulla on kuluttajana vapaus valita kauppani. Kärkkäisen ovea en enää aukaise.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Juha!! Nyt vielä kirjoituksia Israilin tekemistä törkeistä sotarikoksista ja ihmisoikeusloukkauksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On todella väärin, että tuolta roskajulkaisulta välttyy ainoastaan kieltäytymällä kokonaan ilmaisjakelusta. Pitäisi olla mahdollisuus kieltää juuri Magneettimedian jakelu omaan postilaatikkoon, ei tuollainen ole lapsiperheelle sopivaa lukemistoa. Ja muka vaihtoehtoista uutisointia... No, tietysti kaikki foliohattujutut ovat toki vaihtoehtoisia, mutta ei sitä uutisoinniksi voi kutsua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvähän siinä on kaverin nykyaikana valitella. Juutalaisten valitukset johtivat aikoinaan leirille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärkkäinen haki julkisuutta ja saa sitä koko ajan. Muuta hän ei ole vailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä palstalla kirjoittelijat huutelevat boikottia Kärkkäiselle, mutta valtaosaa ihmisiä ei kiinnosta paskaakaan, mitä Magneettimediassa juutalaisista kirjoitellaan. Tavaran hinta ratkaisee, ei mikään muu. Ja hyvä näin. Sivusta seuranneena ei voi kuin ihmetellä tätä ns. suvaitsevien ihmisten Kärkkäiseen kohdistamaa verenhimoa ja rasismia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä. Tämmöinen se kuitenkin vihervasemmistolainen tulevaisuus on. Turvat tukkoon ja sillä sipuli. Aukaiset suusi ja sinut leimataan heti rikolliksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös tämä Kärkkäinen ole pelkkä kiinteistösijoitttaja.Kauppaliikkeet on aivan muiden tahojen omistuksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käyn ostamassa Kärkkäiseltä pakastepizzan. Dr. Oetker on hyvä pakastepizza.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä lainaus Kalevan jutusta nettisivulta 21.10 . Lainaus on ote oikeuden päätöksen perustelusta. Koskee kirjoitusta "Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke".

""""""Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista."""""

Tämä on kyllä outo perustelu oikeudelta. Sen mielestä ei tarvitse selvittää onko kirjoituksen sisältö totta vai ei . Sisällön totuuden selvittäminen on mielestäni tässä olennainen asia. Eli tässä tapauksessa selvittää se onko sionisteilla vahva vaikutusvalta vai ei USA:ssa .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaakohan valittaa? Syyttäjällä oli aikaisemmin vaatimuksena yli yhdeksänkymmenentuhannen euron sakot. Veikkaisin että, tuskin tulee pienenemään sakot ainakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valittamatta jättäminen tarkoittaisi samaa kuin sen myöntäminen, ettei hän itsekään usko omiin kirjoituksiinsa. Eikä kukaan huvikseen julkaise moista lehteä. Jos hän käy läpi kaikki oikeusasteet ja silti tulee tuomituksi, niin silloin hän voi vasta lyödä hanskat tiskiin ja tituleerata itsensä marttyyriksi. Ei tässä jutussa mistään auton peltikolhusta kiistellä, jolloin voisi fundeerata, että kannattaako vaiko ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pysyisi Kärkkäinen kauppa-alalla, eikä pyrkisi kohumedialla pinnalle. Onhan niissä kirjoitteluissa vahva negatiivinen viesti yhtä kansanryhmää kohtaan. Myös lääke- ja lääkintä asioissa tuodaan kritiikittömästi ns. tutkimuksia, joita yleisesti hyväksytyt tahot eivät allekirjoita, kuten esim. syöpälääkitykset. Kauppana asiallinen, mutta kyllä hivenen tuo asenne vaikuttaa ostoskäyttäytymiseen negatiivisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

toivottavasti syyttäjäkin valittaa ja tuomio kovenee. Olen boikotoinut kauppaa sen jälkeen kun tämä kirjoittelu alkoi. Voisivat puolustajat vähän peilata historiaa ja miettiä mitä tekstiä yhtiön tj kirjoittaa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisikohan tämänkin herran kannattanut keskittyä vaikka uusien myymälöiden avaamiseen niinkuin HH ennemmin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (32)

Uutisvirta

14:06
Hallitus: Suomessa ei ole tällä hetkellä koronavirusepidemiaa ja tartuntariski on pieni
13:44
Kemin uuden Kulttuuritalon teatterisali rakennetaan Imatran mallilla – Teatterinjohtaja: "Kyseessä on kustannustehokkaasti ja nopeasti rakennettu, toimiva tila" Tilaajille
13:38
Vehviläinen: Pahin skenaario on koronapandemia, kausi-influenssa ja hoitoalan lakko
13:25
Oulun säästölistalta karsittiin muutamia kohtia: Erikoisluokat, kaupunkipyörät ja Tuiran talviuintipaikka säilyvät
13:00
Oulun yliopistolla toteutettiin Kestävästi liikkuva Linnanmaa -opintojakso – opiskelijat hakivat uusia ideoita Linnanmaan kampusalueen ja kestävän liikkumisen olosuhteiden kehittämiseksi
12:10
Oululainen Mari-Leena Talvitie tyrkyllä jatkokaudelle kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Talvitie on osoittanut olevansa aito joukkuepelaaja"
12:01
Brittitähti James Blunt konsertoi Oulussa kesäkuussa osana Euroopan-kiertuettaan
40
Moni poliisi harkitsee alan vaihtamista, sillä kiire, väkivalta ja henkilöstövajaus kuormittavat – Oulun poliisilaitoksen työsuojeluvaltuutettu Tero Väyrynen toivoo pikaisia toimenpiteitä
25
Kuusamo satsaa miljoona euroa maastopyöräilyyn – Rukalle rakennetaan useita uusia reittejä
20
Koronaviruksen Italiasta saanut sairastui Suomessa ja hakeutui hoitoon – "Meni kuin Strömsössä", sanoo HUS:n ylilääkäri
19
Epäilyt kasvavat: Koronavirus voi ehkä sairastuttaa jo kerran oireettomaksi todetun uudelleen
17
Turvapaikanhakijat ja pudasjärviset tarvitsevat vastaanottokeskuksen Lukijalta
17
Osallistu kyselyyn: Pitäisikö Oulun yliopiston muuttaa Linnanmaalta kaupungin keskustaan?
15
Näin koronatilanne etenee: Suomessa kymmeniä epäilyjä, Virossa todettu ensimmäinen tapaus ja Kiinassa vähiten viruskuolemia kuukauteen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image