Pohjois-Suomi

Maa­kun­nal­li­nen yrit­tä­jä­pal­kin­to Nevalanmäen Perhekodille Haapavedelle – Toi­mi­tus­joh­ta­ja: "Yrityksen tärkein voimavara on osaavat ja sitoutuneet työntekijät"

Tiina Eriksson on toinen yrityksen perustajista ja yhtiön nykyinen toimitusjohtaja. KUVA: Laura Seppä
Pohjois-Suomi 7.9.2019 22:00
Anna Leinonen

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Nevalanmäen Perhekodit Oy on saanut Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien maakunnallisen yrittäjäpalkinnon.

Yrityksellä on kolme toimipaikkaa. Niistä kaksi sijaitsee Haapavedellä ja yksi Juvalla. Lisäksi yrityksellä on tukiasuntoja nuorille.

Toimitusjohtaja ja yrittäjä Tiina Eriksson on ollut yrityksen toiminnassa mukana alusta asti.

– Yrityksen tärkein voimavara on osaavat ja sitoutuneet työntekijät. Meillä on aivan erikoislaatuinen Nevalanmäen henki, nevalanmäkisyys. Se näkyy arjen toiminnassa erityisenä yhtenäisyytenä, sitoutumisena ja ammattimaisuutena, Eriksson sanoo.

Nevalanmäen Perhekodit Oy:lla on pitkällä aikavälillä tarkoitus edelleen kasvaa ja laajentaa toimintaansa. Lähiaikoina on tarkoitus avata yhteisöllisen tukiasumisen yksikkö Haapavedelle. Se on tarkoitettu esimerkiksi ammattikoulua käyville nuorille, jotka eivät vielä ole täysin valmiita itsenäiseen asumiseen.

MAINOS

Kommentoi

Samaa ei voi Haapaveden kaupungin toiminnasta sanoa, palkkoja leikataan JA kyttäillään työntekijöitä ym.ym.
Kuin työntekijät olisi "päivähoitoikäisiä" vahdittavia??? ja heille ei tartte palkkaakaan maksaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

21:55
Limingan Niittomiehiltä rohkaiseva esitys salibandyn Divarissa sarjakärkeä vastaan, vaikka jatkoajalla tulikin kirpaiseva tappio
21:41
Mikko Niemelä, 29, on noussut luottorooliin loukkaantumisten kurittamassa Kärppä-puolustuksessa – kellottaa uusia ennätyksiä ja tarjoilee namupasseja
21:12
Stadion Snowcross keräsi 160 kuljettajaa ja ärhäköitä kelkkoja Raksilaan
21:07
Ronaldon käsittämätön maaliputki jatkuu aina vain – vain kaksi pelaajaa pystynyt samaan aiemmin, kaikkien aikojen ennätys enää yhden ottelun päässä
20:44
Henkilöauto suistui katolleen ojaan Kiimingintiellä – kukaan ei loukkaantunut
20:35
Puistonpenkit peittyvät veteen Helsingissä – MTV paikalla helsinkiläispariskunnan kodissa, jota tulvavesi lähenee
20:26
Voimakas tuuli on kaatanut puita ja katkonut sähköjä – vesi on noussut teille useissa paikoissa
189
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
74
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
72
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
59
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
32
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
29
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikset ole osakkeen omistaja?

Olenhan minä salkunomistaja ja osingoilla on mukava elellä. Lue lisää...
wiisas neitsyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image