Pohjois-Suomi

Long Play: Mag­neet­ti­me­dia lisännyt lää­ke­kiel­tei­syyt­tä - Juha Kärkkäinen pitää rokotteita hyödyttöminä

Pohjois-Suomi 27.3.2013 18:32 | Päivitetty 28.3.2013 15:04
STT,

Rokotusten ottaminen ja lääkkeiden syöminen ovat vähentyneet joillain alueilla Pohjois-Pohjanmaalla, kirjoittaa verkkojulkaisu Long Play.

Long Play arvioi, että asiaan ovat vaikuttaneet ilmaisjakelulehti Magneettimedian kirjoitukset rokotusten sekä syöpä- ja kolesterolilääkkeiden haitallisuudesta.

Verkkojulkaisun haastattelema lääkäri sanoo Magneettimedian olevan alueellinen häirikkö, joka on tehnyt ihmiset epävarmoiksi.

Magneettimedian kustantaja on tavarataloketju J. Kärkkäisen perustaja Juha Kärkkäinen. Lehti ilmestyy muun muassa Ylivieskassa, Oulussa, Iissä ja Lahdessa.

Juha Kärkkäinen: Rokotteista ei hyötyä

STT:n tavoittama Juha Kärkkäinen on sitä mieltä, että syöpälääkkeet ja kolesterolilääkkeet ovat haitallisia. Hänen mielestään rokotteista ei ole mitään hyötyä.

– Nämä asiat voin päätoimittajana allekirjoittaa, Kärkkäinen sanoi.

Mihin väitteenne perustuu?

– Tietämykseen, joka on kehkeytynyt matkan varrella.

Kärkkäisen mukaan lehden artikkeleita ovat kirjoittaneet professorit ja tohtorit.

– Magneettimedia julkaisee ammattilaisten kirjoituksia, jotka jostain syystä eivät ole päässeet suuren yleisön tietoisuuteen.

Valtakunnansyyttäjänvirasto tutkii 

Magneettimedia on julkaissut useita valtamediasta poikkeavia kirjoituksia. Lehti on esimerkiksi vihjannut Norjan joukkosurman olevan lavastettu.

Lehden juutalaisia koskevat kirjoitukset ovat esillä valtakunnansyyttäjänvirastossa. Valtionsyyttäjä kertoo STT:lle, että pääsiäisen jälkeen päätetään, nostetaanko kirjoituksista syytettä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Juha Kärkkäinen, onko teillä jotain juutalaisia vastaan?

– Ei ole mitään vastaan.

Minkälainen käsitys teillä on juutalaisista?

– En ala tähän keskusteluun, ne eivät kuulu enää tähän asiaan.

 

STT oikaisee juttua 28.3.: Kyse on vain joistain alueista Pohjois-Pohjanmaalla, ei koko maakunnan alueesta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (189)

Hesarin säätiö palkitsi omansa eli L P:n neljännesmillin rahapalkinnolla, näin se toimii.

Mutta ken lääkkeitä alkaa syömään ei yleensä enää tervettä päivää näe, ja ottakaa rauhassa piikkinne niin saa lääketeollisuus teistä asiakkaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti tiedät, että rokotuksilla vältetään tauteja, joiden hoito muilla lääkkeillä tulisi paljon kalliimmaksi. Jos lääketeollisuus ei valmistaisi rokotteita, niiden voitot olisivat monta kertaa suuremmat.

T: lääketieteen opiskelija

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärkkäinen on väärässä. Magneettimedian terveyskirjoitukset on kyllä enimmäkseen käännetty sellaisten amerikkalaisten kirjoittajien teksteistä, jotka käyttävät titteliä "tohtori" tai "professori", mutta se ei tarkoita että kyse olisi korkealaatuisista ja objektiivisista asiantuntijoista. Amerikassa melkein kuka tahansa puoskari voi käyttää titteliä "Dr".

Magneettimedian kannattajat väittävät kiihkeästi, että MM:ssa julkaistaan tietoa, jonka "valtamedia pimittää kansalta". Kyse ei ole tiedosta, vaan humpuukista. MM:ssa esitetyt "tutkimustulokset" on tulkittu yksioikoisesti, ja on enemmän sääntö kuin poikkeus, että kirjoittajat sotkevat "puurot ja vellit", esim. valkosipuli saattaa todella ehkäistä syöpää, mutta ei sitä sentään voi verrata lääkkeisiin, joilla yritetään estää ihmistä kuolemasta jo valloilleen päässeeseen syöpään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä järkeä on nostaa magneettimediaan kirjoitetuista artikkeleista noin hölmöä vastustusta. Eikö kansa saisi muka tietää totuuksia asioista joita esim. magneettimedian kautta tulee julki. Kyllähän tiedonhaluiset saavat sen tiedon muutakin kautta jos haluavat. Mielestäni magneettimedia on todella hyvä linkki ja täällä viihtyy päivät pitkät. Ja se on pötypuhetta, että magneettimedia olisi roskalehti. Täällä on paljon ihan totuuteen perustuvaa asiaa ja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolestrolilääkkeen käyttäjänä voin sanoa ,että jutuissa on hiven totuuttakin.Toistakymmentä vuotta käyttäneenä simvastatiinia nivelet on huonontuneet ,maksa-arvot alkoholistin tasolla jne.Olen normaalipainoinen liikkuva nelikymppinen jolla on kohonnut kolestroli sukurasitteena.Lääkkeenkäyttö lopetettiin,mutta kolestroli arvot nousivat,eivätkä laskeutuneet vaihtoehtoisella kolestrolilääkkeellä ezetrolilla tarpeeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lääkekielteisyys on jo hyvä alku parempaan ja terveempään tulevaisuuteen. On ihan oikein että lääkemyrkkyjen ylistykseen puututaan. Lääketehtailijat ajavat vain omaa etuaan, ei sairaiden parasta. Keksivät mitä hullumpia lisäsairauksia sivuvaikutuksilla ja niiden poistoon taas uusilla sivuvaikutuksia jne. Raakaa bisnestä sairaiden kustannuksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos haluaa kirjoittaa ns. tieteellistä tekstiä, niin voisi edes opetella sellaisen perusasian, että nettisivu ei ole liite.. Jokainen lukiolainenkin osaa viitata oikeen lähdetekstiin.. Kamala, että Suomessa saa kirjoittaa täyttä humpuukia faktana ja nyt puhutaan vielä oikeasti vakavista asioista. Kuka on oikeasti niin tyhmä, että uskoo enemmin jonku rättikauppiaan huuhaa kirjoituksia ennemmin kuin lääketieteenammattilaisten. Yritin etsiä näitä useankin artikkelin professorien alkuperäisjulkaisuja tietokannasta mihin kaikki tieteelliset lääketieteen artikkelit on tallennettu, niin näitä tutkijoita ei ollut edes olemassa... Että näin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikaisu STT:n eiliseen (27.3.) siteerausjuttuun ilmaislehden lääkekielteisyydestä otsikolla ”Long Play: Ilmaislehden kirjoituksilla yhteys lääkekielteisyyteen”. Jutusta saattoi saada sen käsityksen, että rokotusten ottaminen ja lääkkeiden syöminen ovat vähentyneet koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kyse on kuitenkin vain joistakin alueista. Long Play perustaa väitteensä terveyskeskustyöntekijöiden kommentteihin. Jutussa ei kerrota aiheesta tilastoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno lehti ja suuret respektit Juha Kärkkäiselle! Kirjoituksen ja artikkelit ovat olleet todella hyviä ja ne ovat puuttuneet aiheisiin joista valtamedia vaikenee. Mielummin omia polkuja omia reittejä kuin massan mukana kohti totaalitääristä valtiota! Rauhaa ja rakkautta kaikille, keskustellaan ja argumentoidaan , mutta muistakaa ei mennä henkilöllisyyksiin.

ps. Hyvin sanottu Anomalisti "Lääketiede niin kuin muukin tiede ei perustu välttämättä tosiasioihin, vaan joukko tutkijoita on tarpeeksi yksimielisiä jostain teoriasta jotta siitä tehdään normi. Joku kaunis päivä sitten päätetään, että kaikki siihen asti totuutena pidetty onkin huuhaata ja eilisen huuhaa onkin tämän päivän totuus. Siksi kannattaa seurata myös noita Magneetin juttuja. Se tiedetään, että lääketehtaitten päämäärä on tehdä rahaa, ihmisen parantaminen yhdellä ihmetabletilla ei todellakaan kuulu heidän toimintamalliin. "

Yhteiskunta ja sen rakenteet eivät voi kestää jos se perustuu voitontavoitteluun ja ohjaa ihmisen pois luottamuksen ja yhteisöllisyyden piiristä. Vain keskinäisellä rakkaudella on jotain merkitystä. Kaikki muu on loppupeleissä turhaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea valitsemallasi hörhölinjalla! Kumma juttu, että tieteisiin ei uskota vähääkään, mutta uskomuksiin täysin. Kohta kaikki tieteilijät poltetaan roviolla noitina, eli historia toistaa itseään. Muinaisessa Arabiassa ja Roomassakin menetettiin usko tieteisiin ja se oli lopun alkua...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eilen uutisoitiin että sikainfluenssa tapaukset lisääntyneet tuplamäärällä viimevuoteen verrattuna ! Kuoleman tapauksiakin ollut tämän taudin johdosta ja ihan oysissa.
Eiköhän magneettimedia olisi jo syytä haastaa oikeuteen tällaisesta virheellisestä tiedon jakamisesta ja hysterian lietsomisesta?
Ei se rokotteen antaminen kipeää käy..mutta ehkäisee pahemmalta, ja tautien levittäjät rokottamattomat pitäsi laittaa eristykseen vaikka eivät tautia sairastaisikaan..Ihan heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joo kauheeta jos saa flunssan.. kyllä pitää kaikki rokottaa ja ne jotka ei suostu eristykseen vaan niin ei joudu muut kärsimään flunssan levittäjien takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai hyvänen aika! "Tietämykseen, joka on kehkeytynyt matkan varrella". Kyllä varmaan kannattaisi pitää "tieto" itsellään ja suu kiinni. Vaan kun on saarna verissä, niin julistettava on! Eihän se toki Kärkkäisen syy ole että ihmiset pitävät Magneetin juttuja totena.. Sieltähän saa tukea omaan epätietoisuuteen ja pelkoihin jos ei viitsi kuunnella omaa lääkäriä tai paneutua itse laajemmin asioita koskeviin tutkimuksiin. Ja kyllä, jos olet professori, on väittämäsi kiistatta tosi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen ihmetellyt joskus Suomessa käydessäni kuinka sieltä löytyy täysin lääketieteeseen hurahtaneita ja sitten semmoisia jotka ottavat asioista selvää mm. Magneetti lehdenkirjoituksista, joiden kirjoittajat näyttävät olevan ihan oikeita tutkijoita.

Lääketiede niin kuin muukin tiede ei perustu välttämättä tosiasioihin, vaan joukko tutkijoita on tarpeeksi yksimielisiä jostain teoriasta jotta siitä tehdään normi. Joku kaunis päivä sitten päätetään, että kaikki siihen asti totuutena pidetty onkin huuhaata ja eilisen huuhaa onkin tämän päivän totuus. Siksi kannattaa seurata myös noita Magneetin juttuja. Se tiedetään, että lääketehtaitten päämäärä on tehdä rahaa, ihmisen parantaminen yhdellä ihmetabletilla ei todellakaan kuulu heidän toimintamalliin. Seuraava suuri juttu on erillaiset rokotteet vaikkapa alkoholismia, jääräpäisyyttä, pelihimoa jne. vastaan. Melko varmasti Kärkkäinen itse perustaa lausuntonsa noihin. Tautien ehkäisyyn tarkoitetut rokotteet ovat asia erikseen, niillä opetetaan elimistö valmiustilaan tulevaa oikeaa hyökkäystä varten.

Lääkeieteessä mitään ei oikeastaan pystytä varmentamaan 100% tarkkudella, sen takia lumelääkkeet ja monet vaihtoehtoiset hoitomuodot toimivat. Luin jostain tutkimuksesta (vai oliko TED luento) jossa käytiin läpi joidenkin markkinoille hyväksyttyjen lääkkeiden ja rokotteiden testaukset. Lääketehtaat olivat pimittäneet kaikki negatiiviset plasebotestit ja niitä oli enemmän kuin positiivisen tuloksen antaneita. Eli kun löytyi semmoinen testi jossa ihmisille oli ollut lääkkeestä enemmän hyötyä kuin haittaa, se käytettiin, muista testeistä ei puhuttu mitään. Semmoista se on "lääketiede" johon Suomessakin niin vakaasti uskotaan. Senpä takia lääketehtaat kehittävätkin huuhaa rokotteita sairauksiin joita ei edes ole, hyvä bisnes.

Kuinka lääketiede voisikaan toimia sataprosenttisesti, kun muistaa vielä sen, että mitään kiinteää ainetta ei ole olemassa, elektronit ja protoonit joista kaikki atomit>molekyylit on rakennettu, ovat vain värähtelyä jota ei vielä ymmärretä. Kaikki on todistettu matemaattisesti, mutta sillä ei ole niin paljoa tekemistä todellisuuden kanssa kuin luullaan. Suprajohtavuus ja levitaatio olivat joskus tieteellisiä mahdottomuuksia, mutta niinpä ne vaan ovat todellisia ilmiöitä.

Magneeteista puheenollen, kuinka paljon enemmän/vähemmän energiaa magneetti kuluttaa jos se kannattelee 1kg rautamurikkaa yhden viikon, verrattuna ihmisen käsivarren tekemään työhön?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on hyvä että joku uskaltaa vielä kirjoittaa mainstreamin ulkopuolelta. Onko asiat faktaa vai ei ? Sitä en osaa sanoa. Mutta hyvä että asioita ajatellaan monelta kantilta. Meille tuputetaan täällä monesti vai yhtänäkökulmaa asioihin, ja otamme sen vastaan ilman mitään suodattimia..... Matrix :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joka ikinen kerta kun julkisesti erehtyy arvostelemaan Israelin toimia, niin pim: olet oikeudessa kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Aika erikoista sananvapautta. Minusta ko. Artikkeli oli asiallinen ja korrekti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmi, että ilmeisesti ei voi erikseen kieltää Magneettimedian jakamista muun mainospostin seassa. Olisi ihan kiva katsoa muut mainokset, mutta nyt pitää kieltää kaikki ilmaisjakelu tuon yhden roskan takia. Muut mainostajat voisivat pistää painetta jakelufirmoihin, että Magneettimedia jaetaan erikseen, jolloin muut mainokset sentään tulisivat kuluttajille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olettehan huomanneet, että Kärkkäinen myy luontaistuotteita, joiden menekki paranee, jos väittää niiden olevan sivuvaikutuksista vapaita lääkkeitä. Siinå Juhan todellinen motiivi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (189)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image