Pohjois-Suomi

Levin Matkailu Oy uudistaa välittämiensä lo­ma­huo­neis­to­jen tur­val­li­suus­suun­ni­tel­mat: "Kuolonuhreja vaatinut mökkipalo on koskettanut pientä yhteisöä syvästi"

KUVA: Mikko Halvari
Pohjois-Suomi 18.4.2019 18:55
Greta Virranniemi

Levin Matkailu Oy uudistaa välittämiensä lomahuoneistojen turvallisuussuunnitelmat Levin mökkipalon seurauksena.

Viime viikolla Levillä tapahtunut, kuolonuhreja vaatinut mökkipalo on koskettanut pientä yhteisöä syvästi, yhtiön tiedotteessa todetaan.

Yhtiö on päättänyt kiinniittää erityishuomiota välittämiensä lomahuoneistojen turvallisuuteen. Se on luonut suunnitelman, jota se lähtee toteuttamaan välittömästi.

Levin Matkailu Oy tekee kohteisiin uudet laatu- ja turvallisuusluokitukset kesän aikana. Lisäksi yhtiö ottaa käyttöön mobiilipalveluna toimivan digitaalisen lomahuoneistokansion, josta löytyvät muun muassa asuntojen turvallisuusohjeet.

Levin Matkailu Oy haluaa edistää lomalaisten turvallisuutta matkailualueella, vaikka palanut mökki Isorakassa ei ollut yhtiön välittämä.

Yhtiö tapaa alueen lomahuoneistojen huolitsijat heti pääsiäisen jälkeen. Tapaamisessa käsitellään turvallisuuteen liittyviä asioita. Yhtiö käy vastaavia keskusteluja myös mökkien ja lomahuoneistojen omistajien kanssa toukokuussa.

– Tulemme myös esittämään, että mökkien siivoaminen sesonkien aikaan tulee tapahtua huolitsijoiden toimesta. Haluamme taata, että mökki on aina uutta lomalaista varten kunnossa eli se on siivottu ja huolehdittu kuntoon ammattilaisten toimesta, kertoo Levin Matkailu Oy:n vt. toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

MAINOS

Kommentoi

Kuumat tuhkat takasta..kaikkinainen avotuli kynttilöistä aina takan käyttöön. . Vieraat tilat rappusineen lapsille, keittiön työkalut veitsineen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kai ne muuttaa myös palohälytysjärjestelmän sellaiseksi, että hälytys tulipalosta siirtyy rakennuksen ulkopuoliseen valvontaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

86
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
55
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
52
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
44
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
30
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
19
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image