Pohjois-Suomi

Lassi Rautiainen sai Kajaanin kult­tuu­ri­pal­kin­non

Luontokuvaaja ja matkailuyrittäjä Lassi Rautiainen sai Kajaanin kulttuuripalkinnon.
Pohjois-Suomi 6.12.2008 16:00
Kirsi Haapea
Kajaanin tämän vuoden kulttuuripalkinnon sai luontokuvaaja ja matkailuyrittäjä Lassi Rautiainen. 1000 euron suuruinen palkinto annettiin Rautiaiselle Kaukametsässä pidetyssä itsenäisyyspäivän juhlassa.

Kajaanin kulttuuripalkintoa on jaettu vuosittain vuodesta 1974.

Lassi Rautiainen on toiminut myös mainos- ja tapahtumakuvaajana ennen erikoistumistaan luontoon ja suurpetoihin. Hänet on palkittu usein, esimerkiksi vuonna 2007 hän sai Vuoden luontokuva-palkinnon ja tänä syksynä Finnfoto-palkinnon.

Rautiainen perusti yhdessä luontokuvaaja Hannu Hautalan kanssa Kuusamo Nature Photo-tapahtuman vuonna 1996 ja toimii sen taiteellisena johtajana.

Lassi Rautiainen on julkaissut monia kuvakirjoja ja pitänyt näyttelyitä sekä kuvaesityksiä. Hänellä on matkailuyritys, joka järjestää luonto- ja petokuvaussafareita. Rautiaisella on itärajan pinnassa useita piilokojuja, joista matkailijat ja luontokuvaajat voivat kuvata karhuja ja susia. Suuri osa Rautiaisen yrityksen asiakkaista on ulkomaalaisia.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

10:12
Ulkoministeriö: Suomen suurlähetystön toimintaa on tutkittu Turkissa jo kuukausien ajan: "Epäillään, että tätä järjestelmää on käytetty väärin"
10:09
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"
9:51
Korkein oikeus ei myöntänyt Nokian teippisurmaajalle valituslupaa
9:46
KRP ja Rajavartiolaitos tutkivat: Suomen Ankaran-suurlähetystöstä myönnetty Schengen-viisumeita väärin perustein – selviteltävinä satoja viisumeita
9:41
Matkailuporoksi koulutettu kesy poro varastettiin Ylitorniolla marraskuussa
9:34
Maailman kallein polttoaine synnytti väkivaltaiset protestit – väärinkäytökset tutkitaan, lupasi Zimbabwen presidentti Mnangagwa
9:28
Kolumni: Kärpillä on käsissään positiivinen ongelma – juniorijoukkueiden taso on äärimmäisen kova

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

200 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalaisprofessorin väitös; Suomi olisi voinut välttää talvisodan

Jopas on herra Stephen Kotkinilla s.17.2.1959 puheet ja tutkimustulokset. Suomi oli itsenäinen maa, joten miksi Stalin h... Lue lisää...
Sotamies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image