Pohjois-Suomi

Lapin poliisi tiedottaa: va­hin­gon­te­ko­ja ja varkauksia Kemissä kuluneella viikolla – havaintoja kaivataan

Pohjois-Suomi 20.7.2019 10:34
Katri Keskitalo

Lapin poliisi tiedottaa Kemissä tapahtuneista kahdesta vahingonteosta, yhdestä varkaudesta ja yhdestä laittomasta uhkauksesta: 

Kemissä, 20. heinäkuuta noin kello 02:00, Haukkurinkadun omakotitalossa juhlimassa olleesta nuorisojoukosta oli joku nuori mies hajottanut naapuritalon tuuletusikkunan. Yksi nuorista oli myös huudellut uhkauksia naapuritalon suuntaan. 

Paikalla kävi illan ja yön aikana poliisipartio kahteen otteeseen. Poliisin mukaan kyseisessä omakotitalossa on ollut jo aiemmin kesän aikana vastaavia ongelmia. Poliisi aikoo partioida paikalla jatkossa tehostetusti ja kuulustella asianosaisia lähiaikoina.

Kemissä 17.heinäkuuta sattui toinenkin vahingonteko: Etelärantakadulla parkissa olleen Volvon sivuikkunat hajotettiin. Auto oli Ruotsin rekisterissä. 

15.–16.heinäkuuta Kemissä tapahtui myös varkaus, jossa murtauduttiin Varikonkadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön. Kiinteistöstä varastettiin 6 auton lisävaloa, inventer-plasmaleikkuri ja puinen soutuvene.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä tapauksista joko sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156. 

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

14.12.
Erikoiskuljetus liikkuu Oulun seudulla sunnuntain vastaisena yönä, liikenne pysäytetään ajoittain
14.12.
Kysely: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, 22 prosenttia haluaisi liittyä sotilasliittoon
14.12.
BBC:n dokumentti Iistä kiinnosti kansalaisia
14.12.
BBC:n tuore dokumentti Iin ilmastoteoista kiinnosti kuntalaisia Huilingin näyttämöllä – "Kyllä se varmaan ihan oikean ja tasapuolisen kuvan antoi" Tilaajille
14.12.
Raviurheilun supertähti oli voitokkaana Rovaniemellä ja ehti myös poroajelulle – "Porolla ajaminen poikkesi ravihevosista siinä, etten löytänyt mistään jarrua"
14.12.
Tuomas Kettunen, 27, taituroi klassisen saralla – elokuva ja musiikki kulkevat sulassa liitossa oululaislähtöisen säveltäjän matkassa
14.12.
Norwichin päävalmentaja: Teemu Pukilta luultavasti murtui varvas

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image