Pohjois-Suomi

Lapin poliisi puhallutti kelk­kai­li­joi­ta käsivarren alueella – ei yhtään rattijuoppoa

Pohjois-Suomi 16.4.2018 21:02
Kaleva

Lapin poliisi valvoi liikennettä perjantaista maanantaihin käsivarren alueella. Poliisi ja rajavartiosto valvoivat lauantain ja sunnuntain aikana maastoliikennettä Kilpisjärvellä.

Maastoliikenteenvalvonnassa kirjattiin viisi sakkoa. Kilpisjärven erämaa-alueella poliisi kohtasi neljä kelkkailijaa, joilla ei ollut ilman maastoliikennelupaa. Lisäksi yksi isä kelkkaili siten, että hän ajoi itse edessä kelkalla ilman suojakypärää ja hänen perässään ajoi nelivuotias lapsi rekisteröimättömällä lasten kelkalla.

Näiden lisäksi kirjattiin kuusi kirjallista huomautusta pienemmistä rikkomuksista.

Poliisi puhallutti noin sata kelkkailijaa, eikä kukaan puhaltanut yli rangaistavuuden rajan.

Tieliikenteessä poliisi kirjasi kirjattiin 48 sakkoa tai rikesakkoa. Suurin osa sakoista annettiin ylinopeuksista. Poliisi määräsi viisi kuljettajaa ajokieltoon suurten ylinopeuksien vuoksi.

Autoilijoita puhallutettiin 270. Yhtä maanantaina Hetan kirkolla liikkeellä ollutta paikallista henkilöä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisin mukaan maastoliikenteessä kaikki ja tieliikenteessä suurin osa rangaistuksen saaneista oli ulkomaalaisia. Poliisin mukaan tämä on tavallista käsivarren alueen liikenteessä.

MAINOS

Kommentoi

Turhaa työtä taas teetetty vaikka tutkimattomia rikosilmoituksia makaa tuhansittain jokaisella poliisilaitoksella. Tutkimatta jätetyillä rikoksilla tuetaan määrätyn suunnan rikollisuutta täysin avoimesti. Kaikenlaiseen ihmisten kiusaamiseen ja kunniallisten kansalaisten kuulusteluihin ja muuhun vainoon ei resursseja puutu. PolPo ja Demla ovat vielä voimantuntonsa hurmassa, mutta ei se enää kauaa kestä. Kansa on heräämässä kuten kävi sata vuotta sittenkin ja kuten tällaisille rikollisille aina on historian kulussa käynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

25
MT: Berner suunnitteli isoa postiuudistusta, joka sisälsi muun muassa kilpailuttamisen – eduskuntaryhmä tyrmäsi
13
Ukkosmyräkkä vyöryi Oulun yli yön aikana – huomiseksi odotellaan Mauri18-myrskyä
12
Soinin omistakin joukoista soraääni: Sinisten Tiina Elovaara ei tue ulkoministerin aborttikantaa – "Naisten oikeudet ovat minulle ohittamattomat"
11
Vammaisten pysäköintilupia käytetään jatkuvasti väärin – lupa voi olla vainajalta tai se on väärennetty alkuperäisestä
7
Hollannin Leeuwarden vakuutti Oulu2026-hankkeen puuhahenkilöt – oppia haetaan parhaillaan Ouluun
6
Humala kasvaa Pyhäsalmen kaivoksessa 660 metrin syvyydessä – maan alla vuodenajalla tai vuorokaudenajalla ei ole väliä
6
Kärpät viikonlopuksi Itä-Suomeen – Kanadalaispuolustaja Shaun Heshka liittyi taas joukkueen mukaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on vaarallisen voimakasta aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

122 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Verohallituksen sivuilla lukee: "Kotitalousvähennyksen tarkoitus on parantaa työllisyyttä kannustamalla kotitalouksia te... Lue lisää...
JLow

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image