Pohjois-Suomi

Kuorma-autosta vuosi hyd­rau­liik­ka­öl­jyä tielle Savukoskella, öljyä levisi noin parin kilometrin matkalle

Pohjois-Suomi 24.6.2019 11:02
Heidi Peltonen

Kuorma-autosta vuotanut hydrauliikkaöljy aiheutti hälytyksen öljyvahingosta maanantaina Savukoskella. 

Lapin pelastuslaitokselta kerrotaan, että öljyä valui Halosentielle noin kahden kilometrin matkalle. Pelastuslaitoksen yksiköt puhdistavat öljyä tieltä yhdessä tienpitäjän kanssa. 

Hälytys pienestä öljyvahingosta tuli kello 8.34.

MAINOS

Kommentoi

No muutenki on yläperän toivo menettty ku Kemijoen voimalaitoksia ei pureta päin vastoin haaveilevat Sierilään uutta.Siihen syssyyn ku vielä Soklista alakaa pukkaamaan fosfori myrkkyä tuudintäydeltä rehevöityy jo Perämerenpohjukkakin. Kiinalaisten k-järvellä touhut vain täydentävät euroopan viimeisen erämaan tuhoutumista. Täällä kyllä pärjätään; emme tee vaihokauppaa luonnon kustannuksella ja ainahan voi muutaa etelhän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on auto yltympäriinsä öljyssä. Eipä arvannut, että tiellä on jotain vettä vahvempaa. Hohhhoijaa. Milläköhän alkais pesemään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

132
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
101
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
45
Kaleva testasi Nallikarin uuden vaijeriliu'un – helppoon extreme-elämykseen ovat tervetulleita lapsetkin
41
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
40
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
39
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa
38
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

182 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image