Pohjois-Suomi

Kortiton huumekuski jäi kiinni Keminmaassa, miehen hallusta löytyi räjähteeksi epäiltyä ainetta

Pohjois-Suomi 16.2.2019 9:31
Heidi Peltonen

Poliisi sai perjantain ja lauantain välisenä yönä Keminmaassa kiinni kortittoman kuskin, jonka hallusta löytyi epäiltyä räjähdeainetta. 

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisipartio havaitsi kahden aikaan yöllä Keminmaan Teollisuuskyläntiellä liikennekäytöstä poistetun auton. Poliisi pysäytti auton, ja kuljettajaksi paljastui poliisille entuudestaan tuttu 24-vuotias mies. 

Poliisi puhallutti kuljettajan ja teki tälle huumausaineen pikatestin. Mies puhalsi nollat, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Samalla miehelle suoritettiin turvallisuustarkastus, jonka yhteydessä hänen hallustaan löytyi epäiltyä räjähdeainetta.

Lisäksi autoa kuljettaneella miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisin mukaan kyseessä oli tämän kolmas kortitta ajo vuoden sisällä. 

Auton kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja räjähderikoksesta. 

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Nyt ois aika laittaa rajavalvonta Tornion ja Haaparannan välille. Huumekoira tulliin niin johan tärppäis. Sais huumediilerit vähenemään ja holtiton maahanmuutto vähä tarkempaan syyniin, mutta ku se Eu hillotolppa ja vaalit. Järkytytään ku huumediileri jäi kiini.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja poliisi antaa avaimet kortittomalle kuskille takaisin ja hyvän matkan toivotukset perään. Miksei kukaan polittikko ole tajunnut ottaa vaaliteemakseen kortittomien rattijuoppojen kitkemistä liikenteestä? Äänestäisin moista lupaavaa heti, puolueesta riippumatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toisaalla uutisoidaan samanaikaisesti Meril Lapin alueella kasvaneesta huumeongelmasta jossa käyttäjinä on alaikäisiä lapsia.

Eikö olisi aiheellista poliisin epäillä näitä taysi ikäisiä kiinnijääneitä huumeidenkäyttäjiä myös huumauaineiden levittämisrikoksista jos huumeen alkuperä jää epäselväksi ? Huumerikostutkinnassa oleva Pasilan mies tuskin on takana Meri Lapin huumebisneksissä. Vai pannaanko ongelma Pasilan miehen piikkiin ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että saivat kiinni mutta vielä parempi olisi kun saisivat myös laittaa hoitoon tuollaset kuljettajat pois tienpäältä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kyseinen henkilö (ja muut vastaavassa asemassa) eivät halua hoitoa, siis muutosta elämään niin ei auta vaikka olisivat pakkohoidossa. Palaavat tuolle tielle takaisin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

34
Viljelytukea saavat tilat vähentyneet tuhannella – yhteensä viljelytukia maksettiin Suomessa viime vuonna yli 1,7 miljardia euroa
30
Kalen! kalluppi: Syökkö nää lihhaa?
15
Kotia ei vain löydy – onko luottotietonsa menettänyt huono ihminen? Lukijalta
11
Eläkeläiset osoittivat mieltään Pudasjärvellä pankin käteisnostojen rajoittamisesta – käteistä saa jatkossa vain neljän tunnin ajan viikossa
10
Nokian yt-neuvottelut päättyivät, Oulusta irtisanotaan noin 70 työntekijää
10
Pohjois-Suomen syntyneiden elämää on seurattu yli 50 vuoden ajan – "Meillä on valtava tietovaranto, josta voidaan louhia erilaisia asioita"
9
Jussi Jokinen ymmärtää Tero Lehterän huolen – painepelit houkuttelevat pelaajia enemmän kuin tyhjennysmyynnit

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia luoteistuuli on voimakasta aamuyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image