Pohjois-Suomi

Kolme loukkaantui maastoauton ja kahden henkilöauton kolarissa Kuusamossa – Viitostie oli suljettu liikenteeltä yli tunnin ajan

Pohjois-Suomi 19.2.2019 20:45 | Päivitetty 19.2.2019 23:01
Heidi Peltonen

Viitostiellä Kuusamossa sattui tiistai-iltana kolmen auton kolari. Onnettomuus sattui illalla kahdeksan aikaan Viipusjärven kohdilla. 

Poliisi kertoo, että onnettomuus tapahtui, kun pohjoisen suunnasta tullut maastoauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan, minkä seurauksena se ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi Rukan suunnasta tulleen henkilöauton keulaan. Tämän jälkeen henkilöautoon törmäsi myös sen perässä ajanut toinen henkilöauto. 

Autoissa oli yhteensä seitsemän henkilöä, joista kolme loukkaantui. Poliisista kerrotaan, ettei alkoholilla ollut osuutta tapahtumiin. 

Onnettomuus sattui suoralla tieosuudella. Päivystävän palomestarin mukaan paikalla oli normaali, hieman liukas talvikeli. 

Viitostie oli onnettomuuden vuoksi suljettuna reilun tunnin ajan. Tampereen tieliikennekeskus tiedotti kello 21.52, että tilanne on ohi. 

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Eikös se vuodenvaihteessa pitänyt talvikunnossapito luokitusten nousta. Kuusamossa näyttä pääteillä taso laskeneen. Viitostielläkin 50km tuntinopeus paikallaan ja sittenkin vastaantulevan lähestyessä syytä hiljentää kun ei tiedä minne urista niin vastaan tuleva kuin oma auto pomppaa.
Vois joku virkamies käydä koeajamassa tiet. Viime sunnuntainakin osa teistä oli tukossa kun tuuli sattui sopivasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viitostie Kuusamossa on kokonaisuudessaan pahasti urilla joka suuntaan, ihme ettei näitä ole sattunut enempää. Toivois ainakin nyt kun hiihtolomat päällä että urat jyrsittäisiin pois ja matka turvallisemmaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta, ihan hirveässä kunnossa. Maanantai-iltana 5-tie etelään päin oli 2m kapeampi, aurata vois useammin ja tolppia myöten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi luoteistuuli on voimakasta yöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Taas SUOMI onnellisin maa.

180 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taas SUOMI onnellisin maa.

YK:n Onnellisuusraportissa on tutkittu sitä, miten yhteiskunta tarjoaa erilaisia palvelujaan kansalaisilleen, EI SITÄ, m... Lue lisää...
Sinttu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image