Pohjois-Suomi

Kolme loukkaantui maastoauton ja kahden henkilöauton kolarissa Kuusamossa – Viitostie oli suljettu liikenteeltä yli tunnin ajan

Pohjois-Suomi 19.2.2019 20:45 | Päivitetty 19.2.2019 23:01
Heidi Peltonen

Viitostiellä Kuusamossa sattui tiistai-iltana kolmen auton kolari. Onnettomuus sattui illalla kahdeksan aikaan Viipusjärven kohdilla. 

Poliisi kertoo, että onnettomuus tapahtui, kun pohjoisen suunnasta tullut maastoauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan, minkä seurauksena se ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi Rukan suunnasta tulleen henkilöauton keulaan. Tämän jälkeen henkilöautoon törmäsi myös sen perässä ajanut toinen henkilöauto. 

Autoissa oli yhteensä seitsemän henkilöä, joista kolme loukkaantui. Poliisista kerrotaan, ettei alkoholilla ollut osuutta tapahtumiin. 

Onnettomuus sattui suoralla tieosuudella. Päivystävän palomestarin mukaan paikalla oli normaali, hieman liukas talvikeli. 

Viitostie oli onnettomuuden vuoksi suljettuna reilun tunnin ajan. Tampereen tieliikennekeskus tiedotti kello 21.52, että tilanne on ohi. 

MAINOS

Kommentoi

Eikös se vuodenvaihteessa pitänyt talvikunnossapito luokitusten nousta. Kuusamossa näyttä pääteillä taso laskeneen. Viitostielläkin 50km tuntinopeus paikallaan ja sittenkin vastaantulevan lähestyessä syytä hiljentää kun ei tiedä minne urista niin vastaan tuleva kuin oma auto pomppaa.
Vois joku virkamies käydä koeajamassa tiet. Viime sunnuntainakin osa teistä oli tukossa kun tuuli sattui sopivasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viitostie Kuusamossa on kokonaisuudessaan pahasti urilla joka suuntaan, ihme ettei näitä ole sattunut enempää. Toivois ainakin nyt kun hiihtolomat päällä että urat jyrsittäisiin pois ja matka turvallisemmaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta, ihan hirveässä kunnossa. Maanantai-iltana 5-tie etelään päin oli 2m kapeampi, aurata vois useammin ja tolppia myöten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

10:05
Analyysi: Altavastaajan rooli sopii Suomelle – keltanokkamiehistöltä vaaditaan täydellistä onnistumista, jotta matka jatkuu Bratislavan mitalipeleihin Tilaajille
10:05
Auto suistui bussipysäkin liikennemerkkiin ja mäntyyn Oulun Maikkulassa
9:58
STUK on saanut niukasti lupa-aineistoa Fennovoimalta tänä vuonna – yhtiö oli aikonut lähettää suuren osan lupa-asiakirjoista tämän vuoden alussa
9:46
St. Louis Blues etenee Stanley Cupin finaaleihin – Joonas Donskoin San Jose lähtee kesälaitumille
9:43
USA:n osavaltio sallii ihmisruumiin kompostoinnin vaikka puutarhan lannoitteeksi
9:32
Kysely paljasti teattereiden työskentelykulttuurissa hälyttäviä piirteitä – Oulun teatterissa mittarit näyttävät nyt vihreää Tilaajille
9:27
Metsähallitus: Munarosvoja saattaa liikkua myös Suomessa – keräilijät ovat kansainvälisesti verkostoituneita
19
Talentia tyrmää Kelan ehdotuksen etuisuuksien hakemisesta asiakkaan puolesta: "Miksi hakemuksia pitäisi tehdä kunnan sosiaalitoimessa?"
19
Kasvihuonekaasujen päästöt kasvoivat Oulussa hieman – yhtä syytä kasvuun ei ole vaan kyse on monesta pienestä tekijästä
11
Oulun yliopiston rehtoriksi kuusi hakijaa
10
Liikennevalot saivat kyytiä – kaksi ajoneuvoa kolaroi Oulun keskustassa
7
Rinne: "Tämän hallituksen ei tarvitse leikata menoja, rahaa voi käyttää lisää sekä pysyviin menolisäyksiin että investointimenoihin"
7
Lapset puheeksi tukee opettajan työtä – se ei tee opettajasta psykoterapeuttia tai sosiaalityöntekijä, vaan opettaja pysyy ammattiroolissaan Lukijalta
7
Oulussa osataan sopia isoista asioista – ongelma on päätösten ja sitä kautta toimeenpanon viivästyminen Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula pötypuhetta

Töitä kyllä on. Niitä täytyy vain itse etsiä, pelkkä rekryfirmoissa käyminen ja hakemusten lähettäminen eivät riitä. Eli... Lue lisää...
Lukija Kempeleestä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image