Pohjois-Suomi

Killi-kissan ylävitonen hurmaa – Kaleva etsii veikeintä kissavideota tai -kuvaa

Pohjois-Suomi 1.2.2018 15:24 | Päivitetty 9.2.2018 9:08
Kaleva

Killi-kissa Siikalatvalta Suomen keskipisteestä osaa ylävitosen. Mitä temppuja sinun kissasi taitaa? Ota kissastasi video tai valokuva ja lähetä sen Kalevaan.

Killi-kissan emäntä Paula Moilanen kertoo, että kolmevuotias Killi osaa kaikenlaisia temppuja ja kuvaamista sen seikkailuissa riittäisi. 

– Eilenkin olisi pitänyt olla kamera mukana. Pihaan oli satanut uutta lunta jään päälle. Killi juoksi lumella ja toppasi tahallaan yhtäkkiä. Tassut luistelivat kuin auton renkaat.

Lähetä video tai kuva kissastasi Kalevaan verkkolomakkeen kautta. Mainitse kissakilpailu. Valokuvia voi lähettää myös numeroon 13222. Kerro kissasi tempusta ja lemmikkisi luonteenpiirteistä lomakkeen kuvaus-kentässä. Muista kuvata video vaakavideona.

Kolme parasta kuvaa palkitaan veikein kissavideo- ja kuva -kilpailussa Kalevan tuotepalkinnoilla. Kilpailuaikaa on torstaihin 8. helmikuuta saakka.

Katso kilpailuun lähetettyjä kuvia.

Kilpailuun lähetetyt videot: 

Osallistun kissakilpailuun.Milo on juuri 8 vuotta täyttänyt ragdoll-uros. Jos Milon luonnetta pitäisi kuvailla vain yhdellä sanalla, olisi se utelias. Hän on mukana kaikessa arjen tekemisessä, aina siellä missä ihmisetkin. Milon lempipaikka asunnossamme on eteisen yläkaappi, jonne ihmisetkin ylettyvät vain keittiöjakkaran avulla. Milo nousee ylös vaikka kesken syvän unen jos huomaa, että jakkara kannetaan eteiseen. Eteisessä hän tuijottaa tiivisti yläkaappia, naukuu ja jos tilaa vain on, hyppää jakkaran ylätasolle ihmisen jalkojen väliin. Siitä hänet täytyy nostaa kaappiin, jossa Milo saattaa tyytyväisenä asettua esimerkiksi kylmälaukun sisälle istumaan. Kaikki paikat ja koloset täytyy tutkia. Milo osaa myös paljon erilaisia temppuja, videolla nähdään kosketuskepin koskeminen, läpsy, pusun antaminen nenälle, etujalkojen nostaminen ja maahan meneminen. Kaikista persoin Milo on raaoille broilerinsydänpalasille, joita hän videollakin saa palkaksi. Milolla ja meidän toisella kissalla Meeolla on oma Instagram-tili, "milo_and_meeo", josta heidän elämää voi seurata tarkemmin.
Utelias hurmuri maatiaiskissa Vikke 4kk. Pelailee❤️
Kun jogurttipurkin kansi aukeaa, silloin Viiru on hetkessä paikalla. Kiltisti se odottaa että purkki on tyhjä ja tulee sen vuoro. Ensin kielellä ja kun se ei riitä loput jogurtit tassulla.
Tässä videossa 5kk vanha Selma osaa pyörittää taikinapyörää, mutta saman ikäinen veljensä Taavi osaa vain pureskella sitä.
Tigru syö emon tuomaa saalista!

 

Pörrillä on syysflunssa. :)
Pihka on neljävuotias brittiläinen lyhytkarvakissa. Pihka nauttii ihmisten seurasta ja kuuntelee tarkkaavaisesti, kun sille puhutaan. Se harrastaa ” tehtäviä”. Herkkupalkkion voimalla se on oppinut sanomaan heipat, heittämään ylävitoset, nyrkkeilemään ja laskemaan ruotsiksi viiteen. Uusin tehtävä on pyöriminen. Pihkalla on myös oma Instagram- tili ” pihkakissa”, josta voi seurata Pihkan seikkailuja.
Muutaman kerran jos pyöritän, saanko herkkua.
Niilo kissa 8kk tykkää tehdä temppuja makupalojen toivossa 😸
Veikein kissavideo kilpailu: Piisamirottamaisen elämänasenteen omaava 13vee leikkikaverini Viina-Väinön leluiksi kelpaavat yleensä vain pienet muovikorkit ja hiuslenksut, koska lähes kaikki muu on on hänen mielestään turhaa. Toinen seniorille tärkeä harrastus on lankarullien ja pienien käsitöiden kuljettaminen huoneesta toiseen, etenkin yö aikaan raikuvan laulun saattelemana.
Tahtoo syödä vihreää....

 

Siperiankissa Helmi kalastelee.
Veeti kissa on12 v. Rakastaa "koppien" ottamista.

 

Haukka-herra 7 vuotta on kovin perso ruuan perään joten joulunjälkeen päätettiin, että nyt on aika pojan pitää vähän pientä laiharia.
Anttepantte ja Sunttepuntte sai saalista keittiöstä ruuanlaittopuuhista...... Sehän on peruna!
Yleensä leikitään kissaa ja hiirtä. Meillä leikitään Hippaa.
Mummolan Elli-kissa tykkää jääkiekosta, myös ampumahiihto kiinnostaa kovasti.
Killi-kissa näyttää mallia tempuille.
Malttamaton katti.
Olemme norjalaisia metsäkissoja nimeltään Laku ja Sini.
Kissat saivat joululahjaksi herkkupussin.
Ihmiset syö puolukoita! Kissanpentu ei voi ymmärtää.
Auri- ja Moona-kissan painiottelu.
1 vuotias Jiji -kissa hyppii agilityesteitä. Jiji on aktiivinen ja sosiaalinen kissa ja on lähtenyt uuteen harrastukseensa innostuneena mukaan. Videossa Jiji hyppää 3 estettä ja juoksee putken läpi. Jijin agilityharrastus on vasta alussa, ja kehittelemme uusia esteitä Jijin innostuksen mukaan.
Kissakilpailuun ilmoittautuu Kirppu Kolli, jonka lempileffa on Järven elämää.
Pyhä birma kissani on iloinen ja ystävällinen, leikkisä ja viisas, ymmärtää puheen ja tottelee, vielä lapsi.
Nikke "Knatterton" kuulustelemassa sohvaperunaa
Kissakilpailu: Kissan elämää.
Olen Manu, 12v. Olen kova reissaamaan, olen kaikessa mamman ja papan mukana. T
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kissahan katsoo enemmän kuin mielellään kaikki luonto- ohjelmat ja etenkin kissavideot. Ja ihmisten kanssa elänyt kissa ymmärtää täysin puheen. Siis täysin ymmärtää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entinen mirri osasi komiasti ja opettamatta vetästä oikialla etutassulla heilit. Ei taida aiheen puolesta olla voittaja-ainesta siinä. Koitettiin kyllä selittää ettei niin saa tehdä. Ei korvaansa lotkauttanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kissa luisteli kuin kitkarenkaat. Kynnet esiin niin olisi liike pyähtynyt. Siinä on renkaitten ero jäällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi, oi miksi pitää aina olla niin negatiivinen? Jos ei oo asiaa, niin jättää kommentoimatta vaan.

Ihana kisu <3 Eikä meillä ainakaan kissat ylävitosia tee. Koira osaa. Jos haluaa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

133
Puheenaihe: Tarvitseeko Oulu lisää korkeaa rakentamista? – "Torni on torahammas muuten yhtenäisessä hammasrivissä"
29
Käännytykset Afganistaniin keskeytettävä Lukijalta
24
Unettomuutta ei kannata vähätellä – pahimmassa tapauksessa koko elämä saattaa kulua pienessä väsymystilassa
24
Uutisanalyysi: Putinin ja Merkelin tapaaminen käytiin epäluottamuksen ilmapiirissä – Putin saapui tapaamiseen Karin Kneisslin häistä
20
Elintärkeidenkin lääkkeiden saatavuudessa yhä enemmän jatkuvia ongelmia - SDP:n Tytti Tuppurainen jätti asiasta kirjallisen kysymyksen hallitukselle
19
Nämä taidot jokaisen koiran pitäisi hallita, "Koulutustaso näkyy jo lenkillä" – katso kuvia tokon SM-kisoista Limingasta
15
Sirkkaleipää saa jo – missä viipyy sääskileipä? Tutkija kertoo sopivatko sääsket ihmisravinnoksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Työttömien joukossa on lukematon määrä luuseri loisijoita, mutta suotakoot se heille. Tuskin heistä mitään hyötyä työelä... Lue lisää...
Veronmaksaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image