Pohjois-Suomi

Kiimingin paloalue 10 hehtaaria

Hakkuualueeltä levinnyt tuli roihusi Kiimingissä Reposelällä kymmenen hehtaarin alueella. KUVA: Pekka Ala-aho
Pohjois-Suomi 17.5.2010 16:31 | Päivitetty 17.5.2010 21:17
Kaleva
Kiimingin Reposelällä roihuava maastopalo on saatu päivystävän palomestarin Virkkalan mukaan rajattua kymmenen hehtaariin.

Kiimingissä alkanut sadekuuro auttaa palokuntaa hillitsemään paloa. Palon syttymissyytä ei vielä tiedetä.

Kova puuskittainen tuuli vaikeuttaa palon sammuttamista. Palo on levinnyt yhteen etäpesäkkeeseen. Paikalla on reittilentokone tarkistamassa löytyykö alueelta lisää etäpesäkkeitä.

Paloalue sijaitsee lähellä ampumarataa.

Paikalla on 6-7 yksikköä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Ihan uusi metsänhoitotyyli, tehhään taimikkoon polttamalla kymmenen hehtaarin avotuho.Malttia ja valttia, kyllä ne aikanaan ois kasvanu kommeeksi metäksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

retkellä monenkin päivän päästä syttyy nuotio olkaa varovaisia kun paistatte makkaraa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ostin pihalle muovinurmikon. ei ritise, ei pala, ei vaadi leikkausta ja on aina vihreä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on Finskin tai Bluuvanin kapteeni ollut ihmeissään kun on kuulunut luureista, että kaarteleppa sillä reittilentokoneella hieman tässä reposelällä ja kattele kyteekö missään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taimikkoa taitaa olla,uudet taimet tarvitaan.Huttukylällä ei ilmansuunat ja tuulen suunta ole selvillä.Savua tuli Pitkäahon alueelle,mutta ilmeisesti tuli saatu kuriin, ei tule enää savua.Täällä tuulee kaakosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuo reittilentokoneet joutavat tulipalotarkkailuun kun tuolla reiteillä on niin paljon tuhkaa ,että lentokielto on päällä.Amsterdamin koneetkin on joutilaana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Palaako se ihan savuttomasti ku ei mitään tiiä ainakaan täälä Huttukylässä, vai kulkeeko savu jonnekki Yli-Iin suuntaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko kyseessä ns. ammattipalokunta? Hälyttäkää veparit, pelihousut ei pala ja palo talttuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakkohan sinne on mennä jos vaikka pysäyttävät tiellä ja käskevät eivät pyydä siis apuun. Että näin. Jotta kierrän kaukaa tämmöset, parempaakin tekemistä kuin tehdä talkoo hommia enää, no enpä kyllä noita hommia saisi edes tehdäkään :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä meillä jo on pitkä uusi nurmikko pihalla ei enää ritise jalkojen alla... Kyllä ottavat kaveriksi sammuttamaan, olen itsekkin tarjoutunut usein auttamaan ja apu on kelvannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kin hyvä kulottaa keväällä niin kesällä pääsee palaneet heinät uusio käyttöön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

131
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
101
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
41
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
39
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa
38
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
38
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
28
Pohjola Sairaala keskittyy ortopediaan – Oulussa loppuvat syksyllä lastentautien, korvatautien ja yleislääketieteen palvelut

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image