Pohjois-Suomi

Kevään yli­op­pi­las­tu­lok­set tulevat kouluihin tänään – Kaleva julkaisee Pohjois-Suomen uusien ylioppilaiden nimiä

Uudet ylioppilaat pääsevät lakkiostoksille. KUVA: Teija Soini
Pohjois-Suomi 15.5.2019 8:40
Kaleva

Kevään ylioppilastutkinnon tulokset toimitetaan lukioihin keskiviikkona. Uusien ylioppilaiden nimiä lisätään Kalevaan sitä mukaa kun oppilaitokset niitä ilmoittavat.

Ylioppilastutkintolautakunnan tilaston mukaan kevään ylioppilaskokeisiin ilmoittautui Pohjois-Pohjanmaalla 3368, Kainuussa 531 ja Lapissa 1203 henkilöä.

Koko maassa kevään yo-kokeisiin ilmoittautui yli 40 000 henkilöä.

Katso Pohjois-Suomen uusia ylioppilaita.

MAINOS

Kommentoi

Kaksoistutkinto pakolliseksi käyttöön kokeilu , kuten Lassinkalliossa kokeiltiin kurssimuotoista teollis-taloudellista oppikoulua ja peruskoulua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...Kaleva myös muiden toisen asteen kouluista valmistuvien nimet? Nimim. Ammattiin valmistuvat myös arvostavasti esille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenhän ennen uutta ATK, netti, IT, www ja muita paleo, meso ja neoliittisia tietotekniikan vempeleitä ja vermeitä hoidettiin ylioppilaskirjoitukset, jatko-opinnot ja muu YO-liitännäinen tutkinto riippuvainen kehitys?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmasti eri tavoin. Paremmin ja traditioita noudattaen? Hitaammin ja stabiilimmassa Euroopan ja muitten maitten ja maanosien muutoksen ja globalisaation esinäytöksen lomassa ja leikkimielellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

128
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
93
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
40
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
38
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa
37
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
36
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
23
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

179 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image