Pohjois-Suomi

Keskiviikon su­vi­seu­ra­lii­ken­ne sujui ilman suurempia jonoutumisia – torstain saa­pu­mis­lii­ken­teen odotetaan olevan vilkasta

Muhoksen Matokorventie kävi keskiviikkoaamuna paikoitellen ahtaaksi, kun suviseuravieraat jonottivat majoitusalueelle pääsyä. KUVA: Jarmo Kontiainen
Pohjois-Suomi 27.6.2019 9:46
Kaleva

Keskiviikon suviseuraliikenne sujui ilman suurempia jonoutumisia. Torstain saapumisliikenteen ennakoidaan olevan yhtä vilkasta, Suviseurojen Mediakeskus tiedottaa.

Suviseurakenttä Muhoksella alkoi täyttyä nopeasti asuntovaunuista ja teltoista sen jälkeen, kun alue avattiin majoittujille keskiviikkoaamuna kello yhdeksän. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta tiestö on vetänyt hyvin, eikä liikenne ole juuri pysähdellyt. 

Kentän avauduttua saapuva liikenne jonoutui hieman, mutta tasaantui nopeasti aamupäivän aikana. Seuravieraita saapui alueelle tasaisesti koko keskiviikon ajan. Liikennetoimikunnan puheenjohtajan Timo Lehdon mukaan keskiviikkoiltaan mennessä alueelle oli saapunut yhteensä arviolta noin 4 500 asuntovaunua ja autoa.

– Vaikuttaa siltä, että seuravieraita on keskiviikkona tullut erityisesti Etelä-Suomen suunnasta. Keskiviikkopäivän aikana asuntovaunuja ja autoja on saapunut kentälle noin 57 prosenttia ennakoidusta kokonaismäärästä, Lehto sanoo.

Torstain ennusteen mukaan liikenteessä on luvassa vähintään yhtä vilkas saapumispäivä kuin keskiviikkona. Lehto ennakoi rauhallista aamua, jonka jälkeen liikenne vilkastuu jälleen iltapäivää ja iltaa kohden. Odotettavissa on vilkasta liikennettä arviolta puoleenyöhön saakka. Myös perjantai-iltapäivän ja illan odotetaan olevan liikenteessä vilkasta.

Runsasta liikennettä on odotettavissa keskiviikon tapaan etenkin valtatie 22:lla Oulun ja Muhoksen välillä sekä tie 827:lla Muhoksen ja Tyrnävän välillä. Liikenteen vilkastumista voi ajoittain näkyä myös Nelostiellä Limingan ja Oulun välillä.

– Odottavissa tunnelmissa ja hyvillä mielin olemme, kun kauan valmisteltu tapahtuma on vihdoin käsillä, Lehto kertoo.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tällaiset tapahtumat tulisi kieltää. Hirvittävää saastuttamista kun tuommonen määrä ajoneuvoja vetää perävaunuja joka kisää merkittävästi polttoaineen kulutusta. Mitähän heidän leevinsä tällaiseta saastuttamista tuumaa. Varmaan antaa anteeksi kun ovat kepulaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alappa laskeen hiilijalanjälkeä henkeä kohti tälle reissulle, voipi olla että yllättysit. On niin tehokkaasti suunniteltu ja järjestetty, lajittelu toimii, harva tulee paikalle yksin vaan täpötäysillä autoilla ajetaan paikalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Enpä nyt menis kovin kehumaan letkojen käyttäytymistä liikenteessä,välimatkat ovat mitä satuu..
Ei siellä köyhät ole liikkeellä,niin on uudet veturit ja vaunut perässä,ei meikäläisellä ole vara..Aika hyvissä tehtävissä pitää olla,kun ajatelee millaisilla kamppeilla ovat seuraväki liikkeellä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...rakentaa elämänsä omilla lahjoillaan. Itse et ole nähtävästi pärjännyt ja tekstisi huutaa katkeruutta. Tämä väki on pääsääntöisesti työteliästä ja sitä kautta usein kohtuulliset tulotkin. Samalla ne varat jotka menisivät monella elämän tyhjyyden täyttämiseen esim baarissa jäävät jemmaan ja muuhun tarkoitukseen. Et varmaan tullut myöskään sumussasi ajatelleeksi että joillakin voi olla käytössä vuokravaunu. Kukin tavallaan, niin älyllisesti kuin taloudellisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rauhallista on ollut matkanteko, ainoat ohittajat ovat olleet Audi- ja Bemari- kuskeja ☺️

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohittajista valittajalle. Varmasti näin onkin että joku ohittelee holtittomasti. Koittakaa ymmärtää että joka porukassa on joku joka pilaa koko porukan maineen. Näitä on joka ihmisryhmässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei nuo vaunuyhdistelmät ohittele, kaikki jokka tuonne on menossa tietää ettei ohittelu kannata kun kuitenkin jonotetaan loppupäässä sitten peräkkäin. Älä automies ny huluputa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

11
Oulussa kannattaa sijoittaa asuntoihin – kaupunki on Suomen kolmanneksi paras asuntosijoituskohde
10
Korkeakoulupiskelijoiden heikko jaksaminen vakava asia – tarvitaan muutosta tai tulemme kouluttamaan työelämään jo valmiiksi työuupumuksesta kärsiviä osaajia Lukijalta
8
Oulun keskustan ravintoloiden lokkisota etenee – lokkisiimoja viritetään kolmelle terassille jo tällä viikolla
6
Ouluntiellä Pudasjärvellä kahden henkilöauton peräänajo – syynä tiellä kulkeneet porot
5
Vihiluodon luontopolun grillillä Kempeleessä ilkivaltaa, roskis täytettiin puilla ja sytytettiin tuleen – katso video
4
Uiva karhu yllätti kalastajat Kiiminkijoella – "Velipoika katsoi, että hirvikö se tuolla ui", katso video!
4
Oulun poliisi käräytti kaksi rattijuoppoa: toinen ajoi huumausaineen alaisena, toinen kortitta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

151 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vihaan juttutupaa, tai sitten en

Miksi vihata köyhyyttä tai typeryyttä. Yksilöhän itse voi vaikuttaa niihin. Suurin osa on kaltaisiasi "tenevia" ja vaan ... Lue lisää...
Ööh...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image