Pohjois-Suomi

Kauppalehti: Kamuxin perustaja Juha Kalliokoski sijoitti yhtiöönsä 270 000 euroa – koko osakepotin arvo noin 31 miljoonaa

Pohjois-Suomi 24.6.2019 14:52 | Päivitetty 24.6.2019 15:13
Antti Karvonen

Kamuxin perustaja-toimitusjohtaja Juha Kalliokoski on kasvattanut omistustaan yhtiössään, Kauppalehti kertoo

Kalliokosken sijoitusyhtiö Callardo Capital osti kahdesssa eri vaiheessa yhteensä 50 000 Kamuxin osaketta keskihinnan ollessa noin 5,4 euroa. 

Hän sijoitti yhtiöönsä tuoreimmissa kaupoissa 270 000 euroa. 

Toukokuun lopussa Kalliokoski omisti suoraan tai sijoitusyhtiöidensä kautta 5 860 536 Kamuxin osaketta, 5,24 euron nykykurssilla. 

Nyt tehtyjen kauppojen jälkeen hänen omistamiensa osakkeiden arvo kasvoi noin 31 miljoonaan euroon.  Kalliokoski on ostanut yhtiönsä osakkeita useassa vaiheessa viimeisten parin vuoden aikana. 

Juttuun lisättyä tietoa kello 15.13. 

MAINOS

Kommentoi

5860536 osaketta plus 50000 osaketta on 5910536 osaketta.
yhden osakkeen arvon ollessa 5,4 euroa niin 5 910 536 osakkeen arvo on 31 916 894,4 euroa,
pyöristettynä koko osakepotin arvo noin 31 miljoonaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi olkoon vain. Näin sitä varallisuutta ja hyvinvointia syntyy. Mitä enemmän Suomessa ja koko maailmassa on rikkaita ja menestyviä ihmisiä, niin sen parempi se on meille kaikille. Tämäkin yrittäjä tuottaa työpaikkoja meille muille suuria määriä.

Mutta sitten sananen tuosta rahasta. Itse olen sijoittanu kryptovaluuttoihin kuluneen kahden vuoden aikana yhteensä 50ke. Lähinnä Bitcoinia ja Litecoinia. Bitcoin tulee tekemään minusta rikkaan, mutta Litecoin upporikkaan. Pikaisesti laskettuna minulla on parin vuoden päästä suurempi varallisuus kuin tällä yrittäjä Kalliokoskella.

Omistan muutamia satoja Litecoineja. Yhden Litecoinin arvo tulee olemaan päältä 200ke vuoden 2021 loppuun mennessä ja nousu vain jatkuu tästä eteenpäin. Laskeppa siitä vaikka itse, että tuo 31 miljoonaa menee rikki niin että heilahtaa.

Jokainen on miljonääri omalla tyylillään. Kalliokoski yrityksensä osakkeillaan, minä puolestani kryptovaluutoilla. Kumman pöksyissä itse mieluummin olisit? Minun, sinun vai Kalliokosken?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun. Olen miljonääri nyt, huomenna ja olin sitä eilen, itseasijassa jo kaksikymmentävuotta sitten.
Pitkäjänteisen yrittämisen ja ennenkaikkea sijoittamisen ansiosta. Ja ikää meillä vaimon kans 53 ja 51v.

Hyvä Juha, yrittäminen ja sijoittaminen kannattaa. Myös yhteiskuntaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen on tosiaankin miljonääri omalla tyylillään - tämä kommentoija kommenttipalstalla ainakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se potin arvo on edelleen 270 kEUR, voitto/tappio realisoituu vasta myytäessä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osake alamaissa, yhtiö ei kykene tuottamaan lisä-arvoa tylosluvuillaan, ainoaksi keinoksi jää sisäpiirin osakehankinnat, joka lisäisi markkinoiden uskoa. On hyvä muistaa, että olipa osakkeen pörssikurssi mikä hyvänsä , rahaksi se ei muutu , jos ei ole ostajaa , joka maksaa noteeratun hinnan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä kyllä myisin kaiken ja vaihtaisin oikeaan rahaan jos olisi tuollaisia omaisuuksia. Epäilen kuitenkin että homma menee niin ettei niistä Kamuxeista oikeasti saa paljonkaan. Pörssi on pelkkää peliä ja uskonasiaa siihen että rahalla valtaa saa lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskonasiaa hyvinkin, sillä eikö tämäkin ole tietyyn uskonpiirin kuuluva/ylläpidetty firma, joten enpä menisi ihan halpaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo 15% kamuxin osakkeista on hallintarekisterissä paljonkohan on menetetyt verotulot

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä ostelee oman yhtiön osakkeita halpuutuksella kun möi niitä pörssin ensiannissa paljon kalliimmalla. Annin hinta oli 7,56 - kävi hetken 8,68 ja sen jälkeen kaksi vuotta alamäkeä tähän päivään 5,33. Osinkokin on aika onneton - Tässä pelissä ainoa voittaja on juurikin Kalliokoski. Muut - varsinkin antiin osallistuneet ovat vankasti tappiolla. Ainakin 25 prosenttia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käsittääkseni osakekauppa on vapaaehtoista, josta on turha narista. Toinen pärjää, toinen ei ja sitä rataa. Itse en ole ostanut näitä osakkeita ainakaan vielä. Pitää katsoa, että laskeeko ne edelleen. Jokaisella on mahdollisuus yrittää, jos on vain kanttia. Onnea vaan autokaupoille edelleenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä sitä yhtiössä vikaa jos ei kurssi ole yläviistoon. Joka yhtiön jotka pörssissä pitäisi osakkeen arvon nousta. Sillähän sitä sitten eleltäisi. Vastuuseen johtajat kun piensijoittajan rahat häviää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Kamux on ihan oma juttunsa pörssissä. Ne annissa olleet osakkeet olivat juurikin Kalliokosken ja kamujen omia osakkeita, jotka myytiin kalliilla ja nyt ostelee niitä takaisin halvemmalla. Firman tuotto ei ole ollut kummoinen kun osinko vain 0,12 (2018) ja 0,16 (2019). Tämänkaltainen vedätys on valitettavasti yleistymään päin ja piensijoittajilta kerätään vain hynät. Onneksi en itse tähän osallistunut, kun haisi palaneen käry. Ikävintä tässä on se, että kehtaa kehua myyneensä sijoittajille osakkeita hintaan 7,56 ja nyt ostaa takaisin 5,40. Teki 25 prossan voiton ja on ainoa pärjääjä. Hänelle siis pörssin alamäki oli tuottoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

33
Björn Wahlroos antaa kyytiä Rinteen hallitukselle: "Yhtään julkista menoa ei leikata, eikä yksikään ammattiyhdistykselle epämieluisa työmarkkinauudistus etene"
29
Suomi ehdottaa: Lehdistönvapauden rikkominen voisi jäädyttää jäsenmaan EU-varat
28
Urheiluseuran kausikortin voi lainata kirjastosta jo useissa kaupungeissa – Oulun Kärpät ei innostu ilmaisten kausikorttien jakamisesta
24
Avohakkuut historiaan -kansalaisaloite luovutetaan eduskunnalle – keräsi yli 60 000 nimeä
21
Iso urheilukortteli alkaa nousta Hiukkavaaraan – kuntosalin ja padelhallin käsittävä kuntokeskus saattaa olla pystyssä jo vuoden päästä
19
"Venäläiset ovat kauhean kiinnostuneita, missä sakon voi maksaa heti" – Virolaisille Suomessa rapsahtaneet sakot jäävät enimmäkseen maksamatta
16
Linnanmaan uimahallin rakentamista ei saa lykätä – on vaikea kuvitella, mikä julkinen investointi olisi parempi Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

118 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vihreä sisäministeri ?

Nykyhallituksessa on pelottavan paljon henkisesti lapsen tasolle jääneitä ministereitä. Lue lisää...
Todella huolestuttaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image