Pohjois-Suomi

Tilaajille

Kaksi nuorta perusti ravintolan Posiolle keskelle ei-mitään – Nyt maailman huippukokit seuraavat sen Instagram-päivityksiä ja monet tulevat matkojen päästä syömään

Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat aikoinaan ravintolan keittiössä, joten työskentely yhdessä on luontevaa. "Joku on joskus ihmetellyt rajua kielenkäyttöämme keittiössä, mutta kun olemme kotona, työ unohtuu", Laybourne sanoo. Kovin suurta ryhmää ravintola ei pysty kerralla vastaanottamaan, sillä työntekijöitä on tasan kaksi: Laybourne ja Mourujärvi itse.
Pohjois-Suomi 27.7.2019 8:00
Armi Auvinen

Kun Michelin-ravintolassa kokkeina työskennelleet Connor Laybourne ja Johanna Mourujärvi tapasivat kuusi vuotta sitten, ei tarkoitus ollut perustaa korpiravintolaa keskelle metsää Posiolle. Jotenkin siinä silti kävi niin. Laadusta ei silti ole tarvinnut tinkiä, päinvastoin.

Krikskräks.

Kuumassa öljyssä paahdetut villiriisit raksuvat hampaissa kuin popcornit. Ruohosipuliöljyllä ryyditetty kyssäkaalikerma syleilee suussa juuri sopivan mehevää, punaista lohifilettä. Jossain välissä kielen päälle livahtaa siivu makeaa päärynää.

Onpa syntisen hyvää.

Keskellä korpea, Posion Saarisiulassa sijaitsevassa ravintola Tapiossa suu menee muikeaksi mauista. 

Tilaajille

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image