Pohjois-Suomi

Kajaanin jäähalliin viikonloppuna tunkeutuneet aiheuttivat huomattavia vahinkoja – "Onneksi esimerkiksi pelaajien varusteita ei ole viety"

Jäähalliin tunkeutuneet ihmiset olivat ajaneet jääkoneella useita kierroksia remontissa olevan hallin jäällä. KUVA: Kajaanin Hokki
Pohjois-Suomi 16.7.2019 8:36 | Päivitetty 16.7.2019 13:48
Mirko Siikaluoma

Oulun poliisilaitos kertoo, että Kajaanin jäähalliin tunkeuduttiin lauantai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana. Tunkeutujat olivat vahingoittaneet jäähallissa muun muassa jääkonetta ja jääviivarobottia.

Poliisin mukaan jääkiekkokaukalossa oli ajeltu luvatta ympäriinsä jääkoneella, mikä aiheutti vahinkoa sekä kaukalolle että koneelle. Jäälle oli myös viskomalla rikottu pulloja. Kymmenen tuhannen euron arvoinen viivantekorobotti oli rikkoontunut korjauskelvottomaksi jäätyään jääkoneen runtelemaksi.

Tunkeutujat olivat käyneet myös huoltotiloissa ja pukukopeissa ja penkoneet paikkoja. Henkilöt olivat anastaneet alkoholia ja elintarvikkeita jääkiekkojoukkue Hokin vuokraamista klubitiloista ja avanneet lukittuja kaappeja niin, että ne olivat vahingoittuneet.

Jääkiekkoseura Hokki kertoo, että sen tiloista varastettiin alkoholia, elintarvikkeita ja lääkkeitä noin 3000 euron edestä. 

– Alkoholijuomat olivat lukkojen takana, mutta varkaat olivat vieneet kaikki alkoholijuomat. Kaappeja oli rikottu väkivalloin ja ne ovat nyt käyttökelvottomia. Myös pukukopit ja huoltotilat oli pengottu perin pohjin, Hokin puheenjohtaja Pasi Halonen kommentoi hallin viikonloppuna kokemia tuhoja.

Seuran alustavien tietojen mukaan pukukopista ei ole varastettu merkittävästi omaisuutta.

– Jos ajatellaan positiivisen kautta, niin vahingot olisivat voineet vieläkin isommat. Onneksi esimerkiksi pelaajien varusteita ei ole viety, joten joukkue pääsee elokuussa harjoittelemaan normaalisti, puheenjohtaja sanoo.

Epäillyistä rikoksista ei ole tavoitettu toistaiseksi ketään. Kajaanin poliisi kaipaa vihjeitä tuona ajankohtana ja ennen kaikkea yöaikaan alueella liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä.

Juttua päivitetty 16.7.2019 kello 13.48: Lisätty Kajaanin Hokin puheenjohtajan kommentit.

MAINOS

Uutisvirta

47
Ouluun halutaan rakentaa maailman pohjoisin mallastamo, hankkeelle haetaan rahoittajia: "Tarvitaan paikallista mallasta, paikallista humalaa ja paikallista hiivaa"
45
"Jos on huono marjavuosi, niin se on Arinan syy" – Kari Juntunen on päivätyönsä ohella Osuuskauppa Arinan hallituksen varapuheenjohtaja, joka kummastelee Arinan saaman kritiikin määrää
38
Analyysi: Putin sysäsi asevarustelun yksin amerikkalaisten syyksi – eikä eurooppalaisten huoli venäläisten kansalaisoikeuksista saa vastakaikua
27
Oulun Allas Sea Poolin aikataulua jatkettiin vuodella – nyt merikylpylän arvioidaan avautuvan keväällä 2021
17
Sykkelit saadaan viimein käyttöön ensi viikolla, viimeiset kaupunkipyörät asennetaan paikoilleen viikonlopun aikana
17
Oulu palkkaa ulkopuolisen selvittäjän etsimään säästökohteita – "Oulu ei ole mikään kriisikaupunki, mutta työtä pitää tehdä"
17
EU-jäsenyys hyödyttänyt Suomen taloutta – eurolla ollut ensin myönteinen, sitten kielteinen vaikutus

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työssä käyvät, tykkäätkö työstäsi?

En tykkää. Eikä se johdu työpaikasta tai sen huonosta ilmapiiristä. Työnteko ei vain kiinnosta. Raha ainoa motivaattori ... Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image