Pohjois-Suomi

Juha Kärkkäinen ja kolme muuta saivat Pro Ylivieska -mitalin

Juha Kärkkäinen on yksi Pro Ylivieska -mitalin saajista. KUVA: Liisa Lehto-Peippo
Pohjois-Suomi 23.9.2014 14:40
Kaleva

Kulttuurikeskuksen johtaja Tapio Helander, toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen, matemaattisen fysiikan tohtori, kirjailija ja yrittäjä Hannu Rajaniemi ja näyttelijä Minttu Mustakallio ovat Pro Ylivieska -mitalien saajat.

Kuvanveistäjä Toivo Jaatisen suunnittelemat mitalit luovutettiin heille tiistaina.

Mitali voidaan myöntää ylivieskalaiselle henkilölle tai yhteisöille tunnustuksena ansioista tieteen, urheilun, taiteen tai muun kulttuurityön alalla pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstä yhteiskuntaelämässä tai merkittävistä valtakunnallisista saavutuksista.

Lue lisää 24.09.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (51)
Viesti poistettu

Ja palkintojen jako oli vain päiviä hovioikeuden istunnon jälkeen. Ei ole uskottavaa, että sen jakajilla ei olisi ollut tietoa Kärkkäisen rikostuomiosta ja oikeudenkäynneistä. Merkillistä, aivan kuin palkinto olisi nimenomaisesti annettu tämän pahoin kolhiintuneen maineen paikkailemiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitalin myöntäminen osoittaa myöntäjien ( kaupungjnhallitus) arvostelukyvyttömyyttä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minttu on asunut Ylivieskassa varsin pitkään. Mitalilla halutaan kääntää osa Mintun saamasta julkisuudesta entistä kotikaupunkiaan kohti, eli hyötyä siitä mitä Minttu on työllään saanut aikaan. Sama Hannun suhteen.

Kannattaa huomata, että molempien henkilöiden piti lähteä Ylivieskasta pois uraa tehdäkseen. Mukava pikkukaupunki sinänsä, huonompiakin paikkoja löytyy lapsuuttaan viettää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antisemitismissa tärkeässä roolissa ovat rotuopit. Näiden oppien mukaan arabit ja juutalaiset ovat rodullisesti alinta kastia ja tästä seuraa oppien mukaan laiskuutta, kierroutuneisuutta ja millon mitäkin.

Suomalaiset antisemitistit ovat ristiriidassa itsensä kanssa, sillä rotuoppien mukaan myös suomalaiset kuuluvat juutalaisten kanssa samaan roturyhmään. Eli olemme surkeinta pohjasakkaa. Puolustamalla antisemitismia väitämme samalla suomalaisia surkimuksiksi. Se on epäisänmallinen teko. Esimerkiksi suomalaisten uusnatsien olisi syytä muista nämä kirjoittaessaan antisemitismisiä julkaisuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä suomi tarttis lisää tälläisiä ihmisiä jotka uskaltaa ottaa riskejä ja tuloksena työllistää satoja. On aivan sama minkälaisia mielipiteitä hänellä on.Itekkin tykkään huonosti kokooomuslaisista ja heidän valtiomies taidoistaan (6 vuotta ja 50 miljardia).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa sananvapaus ja ennen kaikkea totuuden kertominen on kiellettyä ja tulee aina olemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Toimituksen kannattaisi lukijakommentteja suodattaessaan muistaa tämä Martin Luther King, Jr.:n sitaatti: "Lopulta emme muista vihollistemme sanoja, vaan ystäviemme hiljaisuuden." Juutalaisten puolustaminen Juha Kärkkäisen levittämiä valheita vastaan ei ole mikään rikos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä sitä taas mennään. Minäkin olen huuhaata vastaan, mutta kuka voi, tai haluaa todistaa Juhan esiintuomia asioita valheiksi ? Näyttää siltä, ettei oikeus edes ole ottanut käsittelyyn "valheita", vaan on toiminut pelkästään vihapuhelain pykälien mukaan. Suomalainen sananvapaus on vielä kohtalaisen hyvällä mallilla verrattuna useitten Euroopanmaiden, Kanadan, IsoBritanian ja UudenSeelannin vastaaviin lainsäädäntöihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinhän se yleensä menee tässä maailmassa, että vaikka ihminen olisi vuosikaudet tehnyt jotakin hyvää, kuten vaikkapa työllistänyt kymmeniä tai satoja ihmisiä ja tuonut kaupungille verotuloja, tunnettavuutta sekä houkutellut paikalle muitakin yrityksiä, mutta jos sitten tekee yhdenkin typeryyden, niin ihminen määritellään aina vain ainoastaan sen perusteella. Ikään kuin sillä ilmaisjakelulla ja sen päättömillä jutuilla olisi suurempi yhteiskunnallinen merkitys kuin yrityksellä, sen työntekijöillä ja verotuotoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Magneettimediaa on yhä julkaistu verkkolehtenä ja antisemitistinen kirjoittelu on jopa yltynyt aiempaan verrattuna. Juha Kärkkäinen ei ole typeryyttään korjannut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"jos sitten tekee yhdenkin typeryyden, niin ihminen määritellään aina vain ainoastaan sen perusteella."

Kysehän ei ole mistään yksittäisestä virheestä tai virhearvioinnista, vaan jatketusta ja tarkoituksellisesta toiminnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea Helander, Rajaniemi ja Mustakallio! Hienoa, arvostettavaa, oikeaa työtä, josta Ylivieska voi olla ylpeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärkkäisen ympärille kaikissa kaupungeissa on tullut kuhinaa. Käykääpä katsomassa esim Lahdessa tai Oulussa. Ylivieskasta nyt puhumattakaan. Limingantullissa nykyään halpahallit ja prismat mm

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lämpimät onnittelut! Oikein meni, Kärkkäisen toiminnan vanavedessä on merkittävä erialojen kauppa keskittymä.
Menestystä palkituille ja Ylivieskalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtaa Helander, Rajaniemi ja Mustakallio olla ylpeitä. Että semmonen "mitali", jep jep.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (51)

Uutisvirta

23.1.
Ruotsin sprinttitykin takareidessä repeämä – MM-kisat jäävät todennäköisesti väliin
23.1.
Norjan poliisi: Viimeisen lumivyöryn suomalaisuhrin etsinnät lopetetaan – "Valitettavasti on odotettava nyt kevättä"
23.1.
Oppositiojohtaja julistautui Venezuelan presidentiksi – Trump tunnusti uuden johtajan vain minuuteissa
23.1.
Kapinaryhmä ehdottaa brexitin siirtämistä vuoden loppuun – May tiukkana: "Ei ratkaise mitään"
23.1.
Pieni vauva jäi pakkasella autoon Iskon Nesteellä – äiti oli tankkaamassa ovien napsahtaessa lukkoon, palokunta ja hinauspalvelu hätiin
23.1.
Hailuodon jäätie työn alla, avaamiseen vaadittavasta jään paksuudesta puuttuu vielä kymmenisen senttiä
23.1.
Meiju Suvas kasvoi Frederikin taustalaulajasta lavatähdeksi – "Minun tekisi mieli sanoa, että opin Frederikiltä, mitä ei pidä tehdä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pakkasvaroitus: Maan itä- ja pohjoisosassa lukuun ottamatta Pohjois-Lappia esiintyy lähivuorokauden aikana kireää pakkasta.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Eläkeläiset töissä

Eli rahan perässä olet elämäsi juossut. Oletko osannut nauttia elämästä, Oikeasti? Minä kunnioitan ihmisiä jotka jäävät... Lue lisää...
Raukka

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image