Pohjois-Suomi

Jonas Liimatta jatkaa Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajana

KUVA: Ely-keskus
Pohjois-Suomi 18.11.2019 18:27
Heidi Peltonen

Jonas Liimatta jatkaa Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajana.

 

Liimatta on toiminut tehtävässään vuodesta 2014 lähtien. Nimityksen kaudelle 1.1.2020–31.12.2024 teki ympäristöministeriö.

Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueeseen kuuluvat ympäristönsuojelu-, alueiden käyttö ja luonnon suojelu- sekä vesistöyksiköt.

 

Liimatta on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Ennen ely-keskuksessa työskentelyään hän on toiminut muun muassa Neste Oil Oyj:ssä useissa johto- ja esimiestehtävissä sekä Arizona Chemical Oy:n tehtaanjohtajana Oulussa.

MAINOS

Kommentoi

Olisi syytä paneutua paremmin kaivosten ympäristöasioihin ja vesien saastuttamiseen, sekä lopettaa Inarin Kaamasen ja Utsjoen pohjavesialueiden vähentäminen tarkoitusperäisellä kartoituksella, joka näyttää toimivan lähinnä kaivosten ehdoilla. Älkää pilatko Lapin luontoa kaivoksilla jotka eivät tuo suomelle vaurautta vaan suuria kuluja, koska tuilla rahoitetaan veronmaksajien rahoilla ulkolaisten kaivosten taseita-
Samoin näyttää olevan luonnonsuojelualueen perustamisen tavoitteena, estää saamelaisten vaikutusmahdollisuus alueihinsa, jotta voidaan käyttää myöhemmin kaivostuotantoon "viittaan" sodankylässä toimivaan kaivokseen natura-alueella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
106
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
93
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
75
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
71
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Miksi pitäisi jonkun/minun olla kiinnostunut köyhistä? Minulle ei kuulu kenenkään köyhän toimeentulo eikä eläminen vaan ... Lue lisää...
Oman onnen seppä.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image