Pohjois-Suomi

J. Rinta-Jouppi avaa käytettyjen autojen myymälän Keminmaahan – "Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyt­tö­voi­mis­ta ja siitä, minkälainen auto pitäisi hankkia"

Pohjois-Suomi 10.12.2019 10:44
Antti Pasanen

Autokauppaketju J. Rinta-Jouppi hakee kasvua käytettyjen autojen myyntiin avaamalla ensi vuoden alkupuolella uuden vaihtoautomyymälän Keminmaahan.

Toimipiste aloittaa Teollisuuskylänraitilla sijaitsevissa tiloissa, joissa on aiemmin toiminut Mercedes-Benz -myymälä.

Keminmaan myymälästä tulee yhtiön 15. toimipiste Suomessa. Se aloittaa tammikuun aikana.

Myymälään palkataan 4–5 uutta työntekijää. Lisäksi autojen korjaus- ja fiksauspalvelut sekä muun muassa kiinteistönhuolto ostetaan ulkopuolisina palveluina, kertoo kehitysjohtaja Harri Paavola Kalevalle. 

– Uudesta myymälästä on mahdollisuus ostaa mikä tahansa auto yli 3 000 ajoneuvon ketjuvalikoimastamme ympäri maata suoraan liikkeeseen noudettavaksi tai vaikka kotiintoimituksella omaan pihaan. Fyysinen varasto Keminmaalla tulee olemaan ketterä, alueelle tarkoin valikoidun sadan ajoneuvon varasto, Harri Paavola kertoo tiedotteessa.

Yhtiön mukaan on edelleen tärkeää, että asiakas kohtaa myyjän kasvotusten.

J. Rinta-Joupin toimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi viittaa tiedotteessa myös autokaupan tilanteeseen ja toteaa, että suomalaiset ovat "omistusautokansaa". Toimitusjohtaja korostaa asiantuntevan myyjän tärkeyttä nykytilanteessa.

– Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyttövoimista ja siitä, minkälainen auto heidän pitäisi hankkia – vähäpäästöinen nykydiesel vai hybridi vai jokin muu.

Yhtiö on hakenut viime vuosina kasvun käytettyjen myynnistä, ja tuo myös itse käytettyjä autoja myytäväksi pääasiassa Ruotsista.

Rinta-Jouppi edustaa myös uusien autojen myyjänä lukuisia merkkejä.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (45)

Minkähän lainen sähkö auto pitäs olla että uskaltaa lähteä pitkälle ulkomaan reissulle kesälomalla asuntovaunun kanssa. Pitääköhän ottaa tuuli voimala mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On muuten vihoviimeinen liike missä asioin, kolme kaveria ostanut kyseisestä liikkeestä auton joiden vikoja ei ole saatu kuntoon, yhteen tuli tonnin vika jonka joutui itse maksamasn ja lisäksi kohtelu ollut todella töykeää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyt­tö­voi­mis­ta ja siitä, minkälainen auto pitäisi hankkia".
Kyllähän se on tuo joppari, mikä sekaisin on ja koettaa sekoittaa asiakkaittenkin päät että saisi heiltä rahat pois keinolla millä hyvänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mää en ainakaan laita noita sähkö vehkeitä vaan ajan omalla vanhalla tiisselillä niin kauan kuin vain pystyy. Ei tarvi pelätä että virrat loppuu ja on muutenkin varma peli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No kun sitten tarvii pelätä että löpö loppuu. Harvalla sitä öljylähdettä tai jalostamo takakontissa on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saapi olla melkoiset eväät mukana kun nytkin lataat ne akut täyteen aurinkokennoilla ;-) Löpöä voi olla varakanisteri mukana, vara-akusto vie vähän enmmän tilaa. Ihmetyttää muuten se, että sähköautolla 15kW riittää tehoksi, besamoottoreissa näkyy varsin yleisesti oleva 110kW, yritetäänkö meitä vähän harhauttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kova hinku täällä eräillä alkaa määräillä millä autolla toiset saa ajaa. Jokainen ostaa itte omilla rahoillaan ja ajaa siihen asti kuin rahat riittää. Niin ja harrastepeleistä ei ole ennenkään tultu naapurilta lupaa kysymään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minkähän lainen auto se pitäs olla mikä söis oikein paljon bensaa ja ois iso millä kehtaa ajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liikkeen tarkoitus lienee myydä edullisia korvaavia autoja Oulun ohikulku ja moottoritie sekamelskasiltatyömaille.
Lähelle kannattaisi rakentaa jos ei jo ole romuautojen paalaus ja suora yhteys Raahen terässulattoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Asiakkaat ovat sekaisin nykyisistä käyttövoimista ja siitä, minkälainen auto heidän pitäisi hankkia – vähäpäästöinen nykydiesel vai hybridi vai jokin muu."

Tähän on olemassa hyvin yksinkertainen lääke: kannattaa kartoittaa ensin omat tarpeet, käytettävissä oleva budjetti (eli ostohinnan lisäksi juoksevat kulut vakuutuksineen, veroineen, huoltoineen, polttoaineineen ne) ja sitten etsiä nämä kriteerit täyttävä menopeli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suotta pistää asunnon verran rahaa sähköleluun millä ei tee suomessa yhtään mitään. Bensaa ja dieseliä niin kauan kuin niillä saa ajaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etelässä ei kolmellakymmenellä tuhannella kyllä saa vielä mitään asuntoa. Hyvä edes jos autohallipaikan....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ite laitoin Toyotan sillä vanhalla hyväksi todetulla diesel koneella. Lohko valurautaa eli ei kansiongelmia.
Ajan noin 20000km vuodessa joten säästöä tulee vastaavaan bensa-autoon noin 700 euroa. Samankokoinen
bensa-auto syö 2 litraa enemmän satasella kuin diesel varsinkin kaupunkiajossa. Maantieajossa on kiva katsoa mittaria
ajotietokoneen näyttäessä 4 alkavaa lukua pääosin. Turbon avustuksella mäkiä ei juuri huomaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin. Jokainen laittaa ittelleen ja kukkarolleen sopivan. Joillekin se on ferrari, joillekin taas dacia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et "muistanut" mainita että maksat n.700 euroa käyttövoimaveroa, mikä on vastaavassa bensa-autossa alle puolet ko. súmmasta!
Että se siitä säästöstä, vaikka dieselillä on kyllä mukavampi ajaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (45)

Uutisvirta

0:05
PaKa hamusi alussa yllätystä toissavuotisesta Ranskan mestarista, mutta kuusamolaisten peli päättyi tappioon – joukkueet kohtaavat 5. helmikuuta Kuusamossa
22.1.
Oamkin englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin haki lähes 1 200 ihmistä – suosituimpia tekniikan ja liiketalouden koulutukset
22.1.
Koronaviruksen uhriluku Kiinassa nousi jo lähelle 20 ihmistä – Wuhanin miljoonakaupungin joukkoliikenne määrätty pysäytettäväksi
22.1.
WHO ei ainakaan vielä julistanut Kiinan koronavirusta kansainväliseksi terveysuhaksi – hätäkomitea kokoontuu uudestaan torstaina
22.1.
Pelipaita vaihtuu toppatakkiin juuri H-hetkellä – Rotaatiopelaajana Kärpissä tällä kaudella onnistunut Julius Hermonen on sinut haastavan roolinsa kanssa: “Tällä mennään tämä kausi” Tilaajille
22.1.
Suomen pääministerin hehkuttajien "kerho" täydentyi Davosissa – Marinin kannattaisi käyttää nyt Davosin-nostetta hyväksi, jotta julkisuus tulisi teoista
22.1.
Sote-alan järjestöavustukset jälleen jaossa Oulussa – avustusten haku päättyy tammikuun lopussa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivällä Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Illanvirkku puoliso

Minua ei häritse vaikka puoliso valvoo iltaa pitempään. Ongelma on kun menen yökylään. Isäntäväki nukkuu pitkään kun mi... Lue lisää...
Aamun virkku

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image