Pohjois-Suomi

Iso-Syöte vuoden paras hiihtokeskus

KUVA: Anne Hentilä
Pohjois-Suomi 24.4.2012 22:09
Kaleva

Suomen hiihtokeskusyhdistys on kevätkokouksessaan valinnut vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi Iso-Syötteen.

Palkintoraadin mukaan Iso-Syötteen valintaan vaikutti toiminnan järjestelmällisyys, kunnianhimoisuus ja asiakaslähtöisyys. Raati kiittelee perheyrityksen pitkäjänteistä kehittämistä ja henkilöstön osaamiseen panostamista.

Samassa yhteydessä vuoden lähikeskukseksi valittiin Uuperinrinteet Haminassa ja vuoden hiihtokouluksi Tahkonrinteiden hiihtokoulu.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (21)

Todella hieno saavutus Iso-syötteeltä.Tulipa kulettua Rukalla pari kymmentä vuotta,mutta viimeisen parin kolmen vuoden aikana Rukalla menty taka pakkia ainakin henkilökunnan osalta,eipä ole enää tuttuja vanhoja hissimiehiä palvelemassa meitä mukavien juttujen siivittämänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut Iso-syötteen omistajille ja työntekijöille.Iso-syöte on todella kehittynyt viime vuosina hyvään suuntaan ja ei ole enään tarvetta ajaa Rukalle joka on jostain syystä menättänyt minun kiinnostukseni koko paikkaa kohtaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hyvähyvähyvä!! Jipiijipiijipii! Yipeeyipeeyipee!!! HyvääTarjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hmm...mitä tuohon nyt sanois...Vuoden Paras??? Hiihtokeskusyhdistys nimeää VUODEN hiihtokeskuksen. Eiköös seoo vähän niinkö eriiasia. Vuoden paras hiihtokeskus ja Vuoden hiihtokeskus. Itse voi nimetä parhaaksi mutta ei varmaankaan hiihtokeskusyhdistys.Epäilen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllä on mennyt oikeaan osoitteeseen! Iso-Syöte on kyllä hiihtokeskuksista lapsiystävällisin niin rinteet kuin mökitkin. Toivottavasti pysyy linja samana! Onnea! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nää tulokset taitaa olla manipuloituja, Jomppe kaivanut vähän kuvetta.. eikö se mainostanu vasta lehessä et roskaa löytyy

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihana kun Iso-Syötettä arvostetaan, toivottavasti pysyy rauhallisena paikkana, käyn joka syksy patikoimassa ja on ainoa paikka Suomessa jossa "hermoni" lepäävät täydellisesti. Vaikka olenkin lähellä Syötettä elänyt lapsuuteni, vasta pois muutettuani tajusin Syötteen luonnonkauniin ja voimia antavan luonnonrauhan. ONNEA Syötteenläiset ym. Pudasjärven poppoo, teillä on IHANA LUONTO ympärillänne ja hiihtoladut ja laskettelurinteet ovat loistavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävimme 1961 luokkaretkellä Isolla-Syötteellä,josta laskia hurautin tavallisilla suksilla alas;puita varoen.
Ja siitä syttyi rakkaus tunturiin.Satoja,satoja kertoja olen vieraillut siellä;lasten ja nyt lastenlasten kanssa.
Ja aina on viihdytty,milloin Ahmatuvan retkellä,milloin mutkamäessä.
ONNEA PUDISLAISET,että teillä on KUNNON paikka.Kauan eläköön ISO-SYÖTE!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa ja onnea!

Välillä vain hieman ihmetyttää oululaisten nihkeä suhtautuminen Iso-Syötteeseen. Tuntuu että porukka mieluummin ajaa esim. Rukalle, vaikka Iso-Syötteellä on huomattavasti parempi profiiliset rinteet, jotka on paremmin hoidettu kuin Rukalla.
Tietenkin jos haluaa muuta oheistoimintaa ja vilkasta yöelämää, niin sitähän ei Syötteen alueelta löydy, koska paikka on profiloitunut perheille ja toivottavasti kehitys tuohon suuntaa jatkuukin.

Laskettelun ja hiihtämisen kannalta Iso-Syöte on ykkönen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpas melkoinen jymy-yllätys valinta minulle,joka asui Ison-Syötteen näkyvillä lapsuuteni ja osittain nuoruuttani myös!
Tosin yllätys on erittäin miellyttävä. Olen elämäni aikana ajanut muutamia kertoja tunturin ohi,mutta viime kesänä kiertelin Ison-Syötteen ja söimme vaimoni kanssa,olikohan Luontokeskus-vai mikä? Lopuksi ajoimme tunturinlaelle ja katselin syntymäkylän suuntaan,kesä kun oli en nähnyt lapsuuskotiani,mutta maisemat oli tosi mahtavat. Olen kirjoittanut laulun,jonka kaverini sävelsi,Isolta-Syötteeltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinteet eivät ole kummoiset Syötteella mutta kyllä siellä joskus tulee käytyä paremman puutteessa. Onnittelut joka tapauksessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä syöte. Vielä kun tiet ja ennenkaikkea talvikunnossapito saadaan samalle tasolle kuin syötteen muut palvelut niin paikasta tulee vieläkin houkuttelevampi matkailukohde.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No se kyllä tuli oikeaan paikkaan... Kehitys varmasti jatkuu ja mikäs siinä kun oikeat ihmiset asialla. Hyvä Syöte!!!
Ensi kautta odotellen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikea homma. Lisää vain pötyä pesään, Pudasjärvi on lähellä Oulua ja Kuusamoa. Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi eikä sen arvoa ole alkuunkaan ymmärretty. Oikea aarre ja jalokivi oikeissa käsissä, aamen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa Iso Syötteen perheyrityksen johdolle Jormalle, Tarjalle, Mikolle ja Heidille sekä koko henkilökunnalle, hiihdonopettajille, vuokraamon-, lipunmyynnin-, hissin-, rinteiden kunnossapito-, henkilöille.
Jos joku jäi mainitsematta, niin heillekin suuret kiitokset.
Tästä on hyvä jatkaa ja nyt on juhlan paikka

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (21)

Uutisvirta

68
OYSin parkkitalo suljetaan viikonvaihteessa – purkutyöt muuttavat kevyen liikenteen reittejä sairaala-alueella
44
Sipilä hallituksen neuvottelusta: "Nyt on kyse ensisijassa kansainvälisten sopimusten tulkinnasta, ei niiden muuttamisesta "
36
Oulussa tähän mennessä talven kylmin päivä, pakkasta 25,2 astetta – sunnuntaiaamuna pakkanen voi paukkua vielä kylmempänä
29
Äänestys osoitti, että oululaiset haluaisivat Lammassaareen tanssipaviljongin – Tango selvisi voittajaksi tiukassa kisassa
26
Kiireellisellä hälytystehtävällä ollut poliisiauto suistui yöllä tieltä Raahessa väistettyään rekkaa - molempien kuljettajien toimia tutkitaan
26
"Suunnittele ruokaostoksesi, ja vähennä liha- ja maitotuotteiden kulutusta" – SDP:n ilmasto-ohjelmassa päästöjä vähennetään viidellä toimenpiteellä
24
Kiertokaarelle jäi viime vuonna 7 000 tonnia jätettä, jolle etsitään paikkaa – Laanilassa poltetaan vain kotitalouksien jätteet

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

288 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko olet maksanut veroja palkastasi?

En ole tarkkaan laskenut, mutta noin miljoona euroa. Parisataatuhatta ajattelin vielä maksaa ennen kuin orava loikkaa py... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image