Pohjois-Suomi

Ilkka Haataja valittiin Pohjois-Pohjanmaan sai­raan­hoi­to­pii­rin tie­to­hal­lin­to­joh­ta­jak­si

Pohjois-Suomi 25.6.2019 17:02
Katri Keskitalo

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin (PPSHP) hallitus valitsi kokouksessaan uudeksi sairaanhoitopiirin tietohallintojohtajaksi Ilkka Haatajan, tiedottaa PPSHP.

Haataja aloittaa uudessa tehtävässään loppukesällä. 

Hän siirtyy sairaanhoitopiirin palvelukseen valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin turvallisuusverkkotoiminnan johtajan tehtävästä. Tätä aiemmin Haataja on toiminut muun muassa  hallinnon tietotekniikkakeskus HALTIK:n johtajana sekä palvelujohtajana Oulun tietotekniikka liikelaitoksessa. Hän on työskennellyt myös Atea Finland Oy:n ja Telia Sonera Oyj:n alueellisissa tehtävissä.

Koulutukseltaan Haataja on diplomi-insinööri. Hän on valmistunut Oulun yliopistosta vuonna 1991.

– Ilkka Haatajasta saamme motivoineen ja dynaamisen johtajan PPSHP:iin. Hän on tulevaisuuteen katsova ja pystyy johtamaan muutosta, joka tietohallinnossamme on meneillään, hallituksen puheenjohtaja Antti Huttu-Hiltunen toteaa tiedotteessa.

– Tietohallintojohtajamme tehtävänä on muun muassa koordinoida Esko-potilastietojärjestelmän perusterveydenhuoltoon tehtävää laajennusta ja osallistua yhtiöittämisen valmisteluun. Lisäksi olemme mukana UNA Oy:n valtakunnallisessa sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien uudistamis- ja kehittämistyössä, kertoo PPSHP:n johtaja Ilkka Luoma.

Tiedotteen mukaan tietohallintojohtaja on mukana myös Oulun yliopistollisen sairaalan uusien teknologioiden kehittämisessä. Uudet teknologiat ovat osa Maailman älykkäin sairaala OYS 2030 –hankkeen toteuttamista. Rakentaminen on käynnistynyt, ja uudistus on tällä hetkellä Suomen suurin sairaalarakennushanke. Kymmenen seuraavan vuoden aikana Oulun yliopistollinen sairaala uudistuu kokonaan.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

21.7.
Oululainen Tommi Kostekivi nappasi Iskelmämestarin tittelin Kiuruvedellä – "Onhan tämä hassua, koska kilpailussa oli kova taso"
21.7.
Presidentti Volodymyr Zelenskyin puolue otti parlamentin hallintaansa Ukrainan sunnuntaisissa vaaleissa
21.7.
Alkava viikko voi tuoda Ouluun jopa 30 asteen helteet – odotettavissa hellevaroitus
21.7.
Siirtolapuutarhan mökkien ovet avautuivat vierailijoille, katso kuvia
21.7.
Äimäraution siirtolapuutarhassa oli sunnuntaina avoimien ovien päivä – siskosten mökissä värimaailma rakentuu turkoosin lipaston ympärille
21.7.
Irlannin Lowry tuuletti tuulisessa Pohjois-Irlannissa golfin major-voittoa, Korhonen 63. sijalle
21.7.
Keskittymisen mestari Lasse Virén elää vapaaherrana – "Suhteeni liikuntaan on huono", toteaa nelinkertainen olympiavoittaja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koominen sijoitusneuvoja

Aika rankka yleistys tuo, että uuden auton ostaminen ilman, että vastaavaa käytettyä on saatavilla, olisi pelkkää näyttä... Lue lisää...
Autokaupoille

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image