Pohjois-Suomi

Huu­me­rat­ti­juo­pon pakomatka karahti poliisin piikkimattoon Kemissä – 45-vuotias mies kaahasi kortitta ajokiellossa olevalla autolla

Pohjois-Suomi 7.12.2018 16:37
Kaleva

Poliisipartio päätti pysäyttää ruotsalaisissa rekisterikilvissä olevan farmariauton torstain ja perjantain välisenä yönä Kemissä. Auton kuljettaja ei noudattanut pysähtymismerkkiä vaan jatkoi moottoritielle ja siitä edelleen etelän suuntaan.

Pakeneva kuljettaja ajoi poliisin asettamaan piikkimattoon Maksniemen risteyksen kohdalla, jonka seurauksena pakoauton oikea takarengas puhkesi. Kuljettaja yritti jatkaa pakoaan tämänkin jälkeen, mutta hänet kiilattiin kahden poliisiauton voimin pysähdyksiin.

Kuljettajaksi osoittautui 45 vuotias, ajokortiton Ylitorniolaismies. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1,5 promillen lukemat. Myös miehelle tehty huumausainetesti osoitti positiivista.

Ruotsin kilvissä ollut auto oli ajokiellossa.

Kuljettaja toimitettiin verikokeen jälkeen Kemiin poliisivankilaan odottamaan kuulusteluja.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja kahtena liikennerikkomuksena.

MAINOS

Kommentoi

Ja kukahan se nyt oli "vuorossa"?
Ylitorniolla on ollut viike viikkoina useita ikäviä tapahtumia:
1) hultoaseman aseellinen ryöstöyritys
2) taksin väkivaltainen ryöstöyritys ( tekijä jäi kiinni )

Ja nyt tämä tapaus, jossa tuli esiin samaisen paikkakunnan mies - toki missä todellisuudessa onkin aikaansa viettänyt.

Noin pienelle kunnalle alkaa olla negatiivista vaikutusta, vaikka tuokin on yksittäistapaus. Mikä on vikana että tuonne ovat pakkautuneet tapahtumat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image