Pohjois-Suomi

Huol­toa­se­mal­le murtauduttiin Kalajoella – lonkeroa varastanut mies saatiin kiinni poliisikoiran avulla

Poliisin mukaan tekijä tavoitettiin yksityisasunnosta muutaman sadan metrin päästä rikoskohteesta. KUVA: Tomi Vuokola
Pohjois-Suomi 16.7.2019 6:34 | Päivitetty 16.7.2019 6:59
Kaleva

Poliisi sai Kalajoella murtohälytyksen huoltoasemalta tiistaina hieman ennen aamuviittä. Poliisipartio ehti paikalle nopeasti, mutta totesi, että tekijä tai tekijät olivat poistuneet paikalta.

Sisälle huoltoaseman kiinteistöön oltiin tunkeuduttu rikkomalla ikkuna. Poliisi havaitsi, että sisältä oli anastettu vähäinen määrä lonkeroa.

Poliisikoira sai paikalta jäljen, jota seuraamalla virkavalta pääsi tekijän jäljille. Poliisin mukaan tekijä tavoitettiin yksityisasunnosta muutaman sadan metrin päästä rikoskohteesta.

Teosta otettiin kiinni paikkakuntalainen mies ja osa anastetusta omaisuudesta saatiin takaisin myyntikuntoisena. Poliisi tutkii tapausta varkaus-rikoksena.

MAINOS

Kommentoi

Paljon ylimääräistä työtä,eikä silti rosvo saa "palakkaansa"...eli sanktiot tuntuviksi,ettei tee toista kertaa mieli murtautua ja rosvota..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asian pihvi on siinä, saako mies käytännössä minkäänlaista tuomiota. Veikkaan , että ei ja kysymyksessä oli lopulta vain hauska piiloleikki. Sellainen on suomalainen oikeusjärjestelmä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

6:00
Ammatillinen koulutus tarvitsee nyt työrauhaa,  taloudellista turvaa antaisi ammatillisen koulutuksen valtakunnallisen perusrahoituksen nosto Lukijalta
6:00
"Viime vuosi oli karmea" – Konsernin kova kasvu sai johdon euforiaan ja teki ylimieliseksi, eikä varoittavia ääniä kuunneltu, sanoo Lehto Groupin johtaja Hannu Lehto Tilaajille
0:01
Näin Tara Koivukoski selvisi vuosikausia kestäneestä väkivallasta
0:01
Liivijengeissä pyörivän Tara Koivukosken esikoiskirja kertoo selviytymisestä väkivallan syöksykierteessä – "Hyvien riveissä on pahoja ja pahojen riveissä hyviä" Tilaajille
27.1.
Jokunen republikaani äänestää Trumpia vastaan, uskoo puolueen senaattori – Trumpin oikeudenkäynti jatkuu, uusi vuoto asetti puolustuksen tukalaan asemaan
27.1.
Ettan vire kestää lentopalloliigassa, nyt kotisalissa talttui Hurmos: "Onneksi pelaajat pystyvät repimään ratkaisevan eron, kun valmentaja ei saa mitään aikaan"
27.1.
Analyysi: Oulun valtuusto kokoustaa kuin sillit purkissa – auttaako tiivis tunnelma päättämään isoista säästöistä? Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on tai muuttuu huonoksi seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Kolari, Muonio ja Enontekiö pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image