Pohjois-Suomi

Henkilöauto osui ohi­tus­kais­to­jen kes­ki­vai­je­riin Simossa – auto rikkoutui ajo­kel­vot­to­mak­si, liikenne oli jonkin aikaa poikki

Pohjois-Suomi 2.5.2019 11:29 | Päivitetty 2.5.2019 12:09
Antti Pasanen, Heikki Uusitalo

Simossa sattui Nelostiellä torstaina aamupäivällä liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto suistui ohituskaista-alueella ajoratoja erottavaan keskivaijeriin. 

Yksin liikkeellä ollut kuljettaja selvisi Lapin pelastuslaitoksen mukaan säikähdyksellä.

Auto vaurioitui ajokelvottomaan kuntoon. Vaijeria kannattavia matalia, myötääviä pylväitä hajosi arviolta parinkymmenen metrin matkalta.

Ajokeli oli onnettomuuden sattuessa hyvä ja tienpinta kuiva.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustöiden vuoksi yksi ajokaista oli jonkin aikaa suljettuna liikenteeltä. Haittaa oli Kemin suuntaan matkaavalle liikenteelle.

Onnettomuuspaikka oli Simon liittymästä noin 4,5 kilometriä Maksniemen suuntaan.

MAINOS

Kommentoi

Vaihteeksi nopeudet pudotetaan 60km/h.
Jumpataan taas vaijereitten kanssa loppu vuoteen. Viime viikolla saivat 100 tieksi vasta....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

seuraavat puoli vuotta ohituskaistalla nopeusrajoitus 60km/h, nii ku kävi viime kerralla vastaavan tilanteen jälkeen kun vaijereita korjattiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Seuraava vuosi, yhä on etelän suuntaan 60 kyltti (tai oli pari viikkoa sitten)"

Mihin on kiire valmiissa maailmassa? Uusia almanakkoja tehdään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

122
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
87
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
37
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
34
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
26
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
21
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
21
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image