Pohjois-Suomi

Henkilöauto ajautui ulos tieltä ja törmäsi lyh­ty­pyl­vää­seen Nelostiellä Iissä

Pohjois-Suomi 11.6.2019 17:53 | Päivitetty 12.6.2019 6:26
Antti Karvonen

Pakettiauto ajautui ulos tieltä ja törmäsi lyhtypylvääseen Nelostiellä Iin kohdalla hieman kello viiden jälkeen tiistaina. Autossa oli yksi henkilö.

 

Poliisin mukaan Kemin suunnasta tullut pakettiauto törmäsi Vuornosojan sillan pohjoispuolella lyhtypylvääseen kulkusuunnasta katsottuna tien vasemmalle puolelle ja suistui osaksi ojaan.

Törmäyksen takia puhelin- ja sähköjohdot tippuivat tien poikki ja katkaisivat Kemintien liikenteen molempiin suuntiin. Pelastuslaitoksen yksiköt poistivat vaurioituneet johdot, jonka jälkeen liikenne kulki normaalisti. 

Kuljettajana toiminut keski-ikäinen mies selvisi rytäkästä pienin vammoin ja ambulanssi toimitti hänet OYS:iin tarkastusta varten. Hinausliike kuljetti vaurioituneen ajoneuvon Ouluun autovahinkokeskukseen.

Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen. Poliisi on laatinut rikosilmoituksen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Juttua muokattu klo 06:25: suistunut auto oli pakettiauto, ei henkilöauto. 

Juttu päivitetty kauttaaltaan klo 06:25. 

MAINOS

Kommentoi

"Törmäyksen takia puhelin- ja sähköjohdot tippuivat tien poikki ja katkaisivat Kemintien liikenteen molempiin suuntiin".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä pelastuslaitos puhuu pashaa liikenne haitasta ja miten ne onnistuu katkaisemaan koko nelostien yhen ojaan ajon vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image