Pohjois-Suomi

Hans Olander Parikkalan kun­nan­joh­ta­jak­si

Pohjois-Suomi 20.11.2008 8:21 | Päivitetty 20.11.2008 8:23
Kaleva
Etelä-Karjalassa sijaitsevan Parikkalan kunnan uusi johtaja on Hans Olander, 53, joka johtaa tällä hetkellä Alavieskan kuntaa. Parikkalan kunnanvaltuusto valitsi Olanderin virkaan keskiviikkona ylivoimaisella äänten enemmistöllä. Olander sai taakseen 25 valtuutettua 35:stä. Hän on toiminut Alavieskan kunnanjohtajana 3,5 vuotta.

Yhdeksän ääntä sai parikkalalainen Kouvolan työvoimatoimiston johtaja Eero Valkonen. Yhden äänen sai projektipäällikkö Heikki Matikainen Parikkalasta.

Nykyinen Parikkalan kunnanjohtaja Alpo Kosunen jää eläkkeelle 1. maaliskuuta 2009.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Miten ne kuntaliitokseen lähtisi, kun pitäisi pitäjänkylteistä luopua. Eihän se saa kouluverkkoakaan saneerattua ja se ilman aikoinen jurnutus on lisääntynyt kaikkea yhteistyötä kohtaan. Kun ikänsä kahtoo maailmanmenoa navetan sontaluukusta, niin siinä jää maailmankatsomus väkiselläkin hieman rajoittuneeksi. Olen ollut sieltä pois jo reilut 20 vuotta, mutta ihmetellä täytyy niiden vanhojen kavereiden suhtautumista kuntaliitoksiin. Ei kai se maailman loppu olisi. Ovathan rautiolaisetkin yhä rautiolaisia, vaikka siellä kuntaliitoksesta on aikaa jo 40 vuotta. Seuraava hallitus, jossa kepu ei ole enää mukana pistää pienet kunnat ruotuun ja kuntaliitoksiin vauhtia. Ja se aika taitaa olla seuraavien vaalien jälkeen, elleivät halua mennä kokoomuksen apupuolueeksi hinnalla millä hyvänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alavieskalaiset ovat odottaneet tätä uutista käsi sydämmellä. Nyt varmaan päättäjät ymmärtävät että liitytään Ylivieskaan ja otettaan valtiolta rahat pois. Onhan se kumma että haaveillaan vielä itsenäisestä kunnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No nyt Alavieska sitten ostamaan kunnanjohtajapalveluita Ylivieskasta, tai suoraan yhdistymään Ylivieskaan. Turha enää omaa kunnanjohtajaa palkata!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image