Pohjois-Suomi

20 päivää tabloidiin: Lehden osat alkavat paikallisesti

Pohjois-Suomi 25.1.2015 6:00
Kaleva

Tutkimukset osoittavat, että paikallisuus on sanomalehden lukijoille erittäin tärkeää. Tämän pidämme mielessä.

Tabloidi-Kaleva jakaantuu päivittäin kahteen osaan ja molempien osien alussa panostetaan paikallisuuteen. Kaleva 1:n uutisosan alkusivuilla kerrotaan paikalliset uutiset sekä yleisten uutisten merkitykset Kalevan lukijoiden jokapäiväiseen elämään.

Kaleva 2 aloitetaan ihmisten tarinoilla, hyötytiedolla, ilmiöjutuilla ja kulttuurilla. Paikallisuuden tärkeys muistetaan myös näiden aiheiden käsittelyssä.

Senkin pidämme mielessä, että sanomalehdeltä kaivataan kattavasti tietoa kotimaan ja ulkomaiden menosta.

Tässä sarjassa esittelemme uuden tabloidi-Kalevan ominaisuuksia.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Lehtenne ja päälikkönne eivät ole kertaakaan (ainakaan riittävän näkyvästi) kertoneet / ilmoitelleet kuinka paljon lehtenne tilausmaksut halpenee tilaajille? miksi tätä ei kerrota??

Kertokaa nyt viimeinkin mitä saamme alennusta pienenevästä lehdestänne? jos enään sitä edes tilaamme?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti järjestätte jonkinlaisen tutustumistarjouksen uuteen lehtikokoonn. Suurta leteä on ollut vaikea käsitellä pienillä pöydillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaleva rakas, sinä olet meille paikallisille kaikkein tärkein ja rakkain uutiskanava. Paikalliset uutiset ja tapahtumat ovat parhaita sekä sellainen positiivinen sävy uutisoinnissa mikä muutoinkin on luonnollista paikallisille uutisille Koitelin sorsista aina karkumatkalle pärähtäneeseen papukaijaan.

Ainoa asia joka tuon niin mukavan Kalevan lukutuokion pilaa, niin ne nämä STT:n ja Reutersin tarvikeuutiset kun sen tietää että ne ovat tekemällä tehtyjä ja keksimällä keksittyjä. Kansainvälisten megauutistoimistojen tiedetään myyvän palstatilaa eniten maksaville hallituksille ja sitten kun meille näitä uutisia näytetään, niin ne ovat puhtaita sodan myyntipuheita tai sitten ebolan myyntipuheita. Tarkoituksena saada kansat ostamaan miljardeilla joko aseita tai sitten lääkkeitä. Nämä "uutiset" kun jättää kokonaan pois Kalevasta, niin Kalevan tulevaisuus tulee olemaan ruusuinen. Nuo pilkulleen samat copy-paste uutiset voi niin halutessaan lukea jokaisesta muustakin uutiskanavasta, niin Kaleva voi aivan hyvin erottua edukseen tuosta copypastettajian jengistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image