Pohjois-Suomi

18-vuotias kaahasi hurjaa ylinopeutta Simossa – poliisi määräsi miehen ajokieltoon ja asia etenee käräjille

Pohjois-Suomi 21.7.2019 9:39 | Päivitetty 21.7.2019 9:57
Katri Keskitalo

Poliisi valvoi liikennettä Simon alueella sunnuntaiyönä noin kello 00:15 aikaan Simojoen sillalla, kun partiota vastaan kaahasi Kemin suunnasta saapuva henkilöauto, tiedottaa Lapin poliisi. 

Auto ajoi 116 kilometrin tuntivauhtia tiellä, jonka rajoitus oli 60 kilometriä tunnissa, joten partio kääntyi auton perään ja pysäytti sen. 

Kuljettajana oli torniolainen 18-vuotias mies. Mies määrättiin ajokieltoon ja hänet kuulusteltiin poliisiautossa. Tapaus etenee käräjäoikeuden käsiteltäväksi.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tapauksesta joko sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156.  

Juttua muokattu klo 09:57: lisätty tieto mahdollisten havaintojen ilmoittamisesta. 

  

MAINOS

Kommentoi

Kuulin tässä viikko sitten juuri kortin saaneen sukulaisen kertomusta nykyisestä autokoulusta ja insinööriajosta. Todella ihmetytti moni asia; pimeänajo tehdään simulaattorilla ja liukkaankelin ajo simulaattorilla(saa kuulemma eri maksusta tehdä livenä, mutta sitä ei vaadita). Hän itse kertoi, ettei simulaattoriajolla ole mitään yhteyttä todellisiin tilanteisiin, kun kertoi metsätiellä saaneensa jo hieman tuntumaa siitä, miltä tuntuu, kun oikeasti auto lähtee luistamaan. Simulaaattorissa sai vain istua jykevästi paikallaan pysyvässä istuimessa.
Suosittelen ajo-opetuksen antamista jokaiselle siihen kekenevälle oman perheen nuorille. Siinä kertyy ajotuntejakin runsaasti yli minimivaatimuksen. Tietenkin vaikeuksia tulee sellaisten lasten kohdalla, jotka ovat oppineet takapenkillä istuessaan kaahaamisen ja muuta liikennettä huomioimattoman ajotyylin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hyvä että edes joitaki noista pallopäistä saadaan pois liikenteestä simon suunnalla muutenki rytisee turhan usein

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä alueella tulis päivittäin hyvä tulis... Tervetuloa uudelleen valvomaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pöhlöt torniolaiset irrouttaneet itsensä maantielle ilman että tuntee edes nopeusmittaria.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja nyt lähes kaikki ryhtyvät kommentoimaan: Eikö poliisilla ole muuta tehtävää, kuin kytätä autoilijoita? Kaikki nopeusrajoitukset tulee poistaa heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

27.1.
Jokunen republikaani äänestää Trumpia vastaan, uskoo puolueen senaattori – Trumpin oikeudenkäynti jatkuu, uusi vuoto asetti puolustuksen tukalaan asemaan
27.1.
Ettan vire kestää lentopalloliigassa, nyt kotisalissa talttui Hurmos: "Onneksi pelaajat pystyvät repimään ratkaisevan eron, kun valmentaja ei saa mitään aikaan"
27.1.
Analyysi: Oulun valtuusto kokoustaa kuin sillit purkissa – auttaako tiivis tunnelma päättämään isoista säästöistä? Tilaajille
27.1.
Turun synagogaa töhrittiin maalilla holokaustin muistopäivänä – presidentti Sauli Niinistö pitää töhrimistä huolestuttavana
27.1.
Päävalmentaja Jukka Jalonen Ruotsin EHT-turnauksen lähtökohdista: "Sopivan haastavaa itsellekkin"
27.1.
Helsingin poliisin ylikomisario teki rikosilmoituksen kansanedustaja Ano Turtiaisesta – taustalla kansanedustajan tviitti
27.1.
Yhdysvaltain sotilaskone putosi Afganistanissa – Taliban väittää ampuneensa koneen alas, USA kiistää Talibanin osallisuuden

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Enontekiön kunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

186 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image