Oulu

Yrittäjyyteen kouluttava Terwa-akatemia Oulun am­mat­ti­kor­kea­kou­lun kevään yhteishaussa

Oulu 4.12.2018 14:00
Kaleva

Yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat hakea nyt ensimmäistä kertaa suoraan Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Terwa-akatemiaan.

Terwa-akatemia on liiketalouden tutkinto-ohjelma, jossa yrittäjyyttä opiskellaan käytännössä. Tradenomiopiskelijat perustavat tiimiyrityksen, jossa he oppivat yrittäjyyttä, liiketoimintaosaamista sekä tiimityöskentelyä.

Hakuaika koulutukseen on 20.3.–3.4.2019. Koulutus alkaa elokuussa 2019. Aloituspaikkoja koulutukseen on 40.

Koulutuksen ensimmäisenä vuonna opiskellaan perusopinnot, jotka antavat perusosaamisen liiketalouden eri osa-alueista. Tämän jälkeen käynnistetään tiimiyritys, joissa opiskelijat työskentelevät 2,5 vuotta kestävien akatemiaopintojensa ajan.

Terwa-akatemia aloitti toimintansa vuonna 2015. Aiemmin siihen ovat voineet hakea liiketalouden opiskelijat, jotka ovat halunneet suuntautua opinnoissaan yrittäjyyteen. Esimerkiksi Oulun keskustassa toimiva, suomalaisen designin erikoisliike Kure on Terwa-akatemian käyneiden opiskelijoiden perustama yritys.

MAINOS

Kommentoi

Pakko hieman toppuutella hakijoita. Muistakaa että koulun jälkeen jos edes ajattelet jotain yrittämistä niin TE-keskus nimeää sinut yrittäjäksi. Jopa mahdollisen asuinkumppanin toimeentulotuet karsitaan, asumistuet karsitaan, työttömyystuet etenkin koska hän taitaakin olla osa-aikainen yrittäjä sinun firmassasi ja jos ette jatkakkaan sitä yrittämistä sinulla on päällä 1 vuoden (12 kuukautta) karenssia koska verottaja lähtee siitä että kyllä sinä kuitenkin jotain yrität.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

8:14
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
8:06
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"
8:05
Äärioikeistolaiset ja fasismin vastustajat kahakoivat mielenosoituksissa Portlandissa – Kuusi loukkaantui, yksi sairaalaan
8:00
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
7:12
MM-mestaruuden vuonna 1995 tuonut vauhti puuttuu Jutin ja Antsan muisteluista
7:03
Torniolainen Ilmari Majuri, 40, osti ensimmäiset lehmänsä asuessaan Helsingissä – nyt onnellinen paluumuuttaja omistaa elämänsä kyyttöjen suojelulle Tilaajille
7:00
Päivän leffapoiminnat: Mainiot teinitytöt ovat punk – Mira Barkhammar, Mira Grosin ja Liv LeMoyne tekevät hienot roolit

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Hävytöntä. Puoluetukeen, joka pitäisi kokonaan poistaa ehdotetaan SDP:n toimesta korotusta 20%. Erilaisia avustajia pa... Lue lisää...
seppä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image