Oulu

Yrittäjyyteen kouluttava Terwa-akatemia Oulun am­mat­ti­kor­kea­kou­lun kevään yhteishaussa

Oulu 4.12.2018 14:00
Kaleva

Yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat hakea nyt ensimmäistä kertaa suoraan Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Terwa-akatemiaan.

Terwa-akatemia on liiketalouden tutkinto-ohjelma, jossa yrittäjyyttä opiskellaan käytännössä. Tradenomiopiskelijat perustavat tiimiyrityksen, jossa he oppivat yrittäjyyttä, liiketoimintaosaamista sekä tiimityöskentelyä.

Hakuaika koulutukseen on 20.3.–3.4.2019. Koulutus alkaa elokuussa 2019. Aloituspaikkoja koulutukseen on 40.

Koulutuksen ensimmäisenä vuonna opiskellaan perusopinnot, jotka antavat perusosaamisen liiketalouden eri osa-alueista. Tämän jälkeen käynnistetään tiimiyritys, joissa opiskelijat työskentelevät 2,5 vuotta kestävien akatemiaopintojensa ajan.

Terwa-akatemia aloitti toimintansa vuonna 2015. Aiemmin siihen ovat voineet hakea liiketalouden opiskelijat, jotka ovat halunneet suuntautua opinnoissaan yrittäjyyteen. Esimerkiksi Oulun keskustassa toimiva, suomalaisen designin erikoisliike Kure on Terwa-akatemian käyneiden opiskelijoiden perustama yritys.

MAINOS

Kommentoi

Pakko hieman toppuutella hakijoita. Muistakaa että koulun jälkeen jos edes ajattelet jotain yrittämistä niin TE-keskus nimeää sinut yrittäjäksi. Jopa mahdollisen asuinkumppanin toimeentulotuet karsitaan, asumistuet karsitaan, työttömyystuet etenkin koska hän taitaakin olla osa-aikainen yrittäjä sinun firmassasi ja jos ette jatkakkaan sitä yrittämistä sinulla on päällä 1 vuoden (12 kuukautta) karenssia koska verottaja lähtee siitä että kyllä sinä kuitenkin jotain yrität.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

77
Oulun jättiruuhkassa mateli niin paljon autoja peräkanaa, ettei liikennelaskuri erottanut niitä toisistaan – "Varmasti tuhansia autoja enemmän kuin tavallisesti"
76
Keskusta ei halua kieltää dieseliä – jyrkkää dieselpolttoaineen hinnannousua puolue ei pysty estämään
63
Usealle Oulun keskustan katuosuudelle saa jatkossa pysäköidä vain toiselle puolelle katua – taustalla katujen kapeus
62
Coca-Colan joulurekka villitsi oululaiset – tuhannet jonottivat ilmaista limsaa, liikenne ruuhkautui
46
Pohjantien liikenne takkusi tuntikausia etelään päin menevillä kaistoilla – "Koin tänään pahimmat ruuhkat Oulussa ikinä"
41
Uutissuomalainen: Oikeusministeri selvityttää lapsiasiavaltuutetun taksikulut - oululaistaustainen Tuomas Kurttila perustelee taksin käyttöään sujuvuudella ja työhyvinvoinnilla
33
Yhdyskuntalautakunta päätti: Oululaisten jätemaksuihin kolmen prosentin korotus

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Järjetön veropolitiikka

Väittääkö aloittaja että sosiaaliturvan taso on nyt alempi kuin ennen? Olisiko edes jotain lukuja tai muita todisteita e... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image