Oulu

Yli 20 kertaa vuoden aikana kortitta ajanut narahti huumeissa ratista Kempeleessä – poliisikoiraa tarvittiin

Oulu 22.9.2019 9:20 | Päivitetty 22.9.2019 15:20
Antti Pasanen

Vuoden sisällä yli 20 kertaa kortitta ajosta kärähtänyt kuljettaja työllisti jälleen poliisia lauantai-iltana. 

Partio oli havainnut Kempeleen alueella yhdeksän jälkeen illalla lievää ylinopeutta ajaneen auton, jonka kuljettaja poliisin pysäytysyrityksen havaittuaan hylkäsi autonsa ja lähti pakoon jalkaisin.

Poliisin koirapartio onnistui jäljittämään pakenijan ja hänet saatiin kiinni.

Kuljettajaa epäillään nyt liudasta uusia rikoksia, sillä paikalla tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen, eikä kuskilla ollut tällä hetkelläkään ajo-oikeutta voimassa.

MAINOS

Kommentoi

Pistäny silmään jo pitkään Kempeleen kasvava huumeveikkojen määrä. Keskellä kirkasta päivää kylä kuhisee kaikenmaailman venkuloita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kortti autoilijaa tee. Monella kortti eikä silti aja sääntöjen mukaan. Aineitten käyttö, huono näkö, reagointi ovat myös vaaraksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korttihan on aika lailla sitä varten et se arvioi ihmisen kykyä ajaa autoa... Taitaa olla kortin saannista aikaa jos nuo asiat ovat ongelmana autoilijalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomioistuimille pitäisi saada alueellinen tulosvastuu eli kunnon bonukset vain jos pitävät alueensa rikokset laskusuunnassa. Tulisi juristeille motiivi laittaa rosvot linnaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Yli 20 kertaa vuoden aikana kortitta ajanut narahti huumeissa ratista Kempeleessä "

Kaipaa siis voitelua narahtamisen välttämiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se kumma että Suomessa ei voida moiselle mitään. Aiheuttaa yhteiskunnalle vain kasvavia kustannuksia kun poliisien pitää juosta perässä ja ei pysty maksamaan sakkojaan. En sano että tuo olisi rikoksista pahinta mutta jos hän nautintoaineissaan ajaa vielä jonkin päälle ja aiheuttaa pahoja vammoja tai jopa kuoleman niin sitten tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osoitus yhteiskunnan saamattomuudesta että tallaisia hulttioita ei saada kuriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos auto on kuskin auto pois ja paaliin ja jos joku tuttu antaa ajaa niin hällekkin kova rangaistus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa ehdottanut, auton voisi ottaa kerrasta pois. Olipa sitten ylinopeus, tai pienenkin pieni rattijuopumus tai huumeissa ajo, kortitta ajo.
Kerrasta auto valtiolle.
Mitä noita hyysäämään enää? Vaaraksi muille lakia noudattaville.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

näitä uusioita on paljon tyhmän rikos seuraamuksen ,,pienet rangastukset ,, aina kulkupeli valtiolle ja paaliin niin voisi vähemmän hillitä uusioita joop.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö tällaisia saisi millään telkien taakse!? Tämä tuskin on ainoa "tämän alan" sankari, joka tuolla vaarantaa muiden tielläliikkujien hengen. Vanha viisaus kun on, että ei sitä autoa kortilla ajeta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käsittämätöntä että Suomessa saa kulkea vapaalla jalalla, niin 20-kertaa kortitta ajanut ja 17- kertaa ratista kärynnyt,,,kerta kaikkiaaan kästtämätöntä,,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No kun ei ajanut 40 alueella 62 km/h, niin ei ollut vakava rikos kyseessä. Ylinopeus on Poromiesten Tietotoimiston mukaan ainakin tuolla etelässä Komisarius Palsternakan mukaan rikos.
Muut ovat sitten osastoa; "Miulle nyt sattui niin että kävi näin"...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kallista hommaa on vankilaan laittaminen ja käytännössä ei toimi (jos halutaan saada ihminen lopettamaan huonot tekonsa). Ajattele, silloin ihminen nakataan valvottuun tilaan (joka maksetaan veronmaksajien rahoilla) pois yhteiskunnasta. Usein ei edes auta tilannetta,vaan varsinkin huumekäyttäjiä eristää vielä enemmän yhteiskunnasta. Pitäis enimmäkseen pistää rajoituksia ja sakkoja tai muita toimivampia keinoja näihin tilanteisiin. Vaikka jokin henkinen apu tai huumeista eroon hankkiutuminen vois olla yks keino. Vankilaan nakkaaminen ei oo aina se ainoa ja oikea keino (vaikka toimiikin joihinkin tilanteisiin, kuten sarjamurhaajiin ja muihin tällasiin rikoksiin joissa yhteiskuntaa tai ihmisryhmää on oikeasti suojeltava tältä henkilöltä, ja häntä ei voi mitenkään auttaa).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhteiskunnalla ei ole aikomustakaan laittaa tätäkään herraa kuriin. Veronmaksaja kiittää ja kuittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

8:03
Turkki suostui Yhdysvaltojen tulitaukoehdotukseen, tauko kestää viisi päivää
8:00
Finnveran toimitusjohtaja: Vanha klisee pätee yhä suomalaisissa yrityksissä – vientikauppaa ei osata Suomessa Tilaajille
7:00
Rakentamisen isot hankkeet pitävät Oulussa työmaat kiireisinä, Kempeleessä vauhtia tuo yksityinen rakentaminen Kaupallinen yhteistyö
7:00
Elektro-poppari James Blake on elävänä elementissään Suvilahdessa
7:00
Päivän elokuvapoiminnat: Auschwitzin rannaton painajainen heijastuu Saulin kasvoilta
7:00
Rion paralympiajoukkueesta tippuminen ei lannistanut oululaista Jussi Lotvosta – nyt tähtäimessä on ensi kesä ja Tokion paratriathlonmatka Tilaajille
7:00
Näkökulma: Liha on saanut liian suuren roolin ilmastotaistelussa – mustavalkoinen päätös nostatti mustavalkoisen keskustelun

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Köyhän ihmisen elämä ei ole ihmisarvoista elämää

aloittaja on sorrettu? 99% syyllinen omaan köyhyyteen ja kurjuuteen katsoo peilistä takaisini. Muita on aina helppo syy... Lue lisää...
ja miten....

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image