Oulu

Yksi mies vangittiin Rajakylän vä­ki­val­lan­teos­ta, epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä - epäiltyinä myös liuta muita

KUVA: Silja Viitala
Oulu 5.3.2018 23:26
Kaleva

Yksi mies on vangittu epäiltynä todennäköisin syin tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä Rajakylässä. Väkivallanteko tapahtui kerrostaloasunnossa viime viikon keskiviikkona.

Mies vangittiin perjantaina, kertoo rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista.

Uhriksi joutunut mies sai pahoinpitelyssä vakavia vammoja. Hän on kuitenkin päässyt pois sairaalahoidosta. Pahoinpitelyn lisäksi miehen omaisuutta varastettiin.

Kaikkiaan väkivallanteossa on epäiltynä noin puolenkymmentä ihmistä. Kiiskinen kertoo, että tutkinnan tässä vaiheessa myös heitä epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä. Epäiltyjen joukossa on sekä miehiä että naisia.

Poliisin mukaan rikoksista epäillyillä on aiempaa rikostaustaa. Tapahtumaan liittyen tehtiin viime viikolla useita kotietsintöjä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

151 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Juttutupa on kateellisten keskustelukerho. Kotitalousvähennyksen leimaaminen rikkaitten asumistueksi on järjen köyhyyttä... Lue lisää...
Vähäistä on tuo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image