Oulu

Waltti-bus­si­kort­ti­myyn­ti­pis­teel­le jonotettiin jopa kaksi tuntia yliopistolla

Oulu 4.9.2015 15:46
Kaleva

Kymmeniä metrejä pitkä jono kiemurteli Oulun yliopistolla Waltti-bussikorttimyyntipisteelle perjantaina.

– Jo aamusta pisteemme eteen muodostui jono, ennen kuin olimme edes avanneet, kertoi Oulu10:n palveluasiantuntija Ritva Juvani.

Jono oli iltapäivällä vielä kymmeniä metrejä pitkä ja keskimääräinen jonotusaika puolestatoista tunnista kahteen tuntiin.
 
Palvelupisteen miehityksessä olleet Eija Konttinen ja Jaana Vesavaara olivat sitä mieltä, että Oulu 10:n uusi palvelukonsepti, pop-up-piste, on osoittanut tärkeäksi palvelumuodoksi.

Kansainväliset opiskelijat ovat saapuneet Ouluun vain muutamia päiviä sitten, ja linja-autokortin hankinta on monelle varsin tärkeä ja ajankohtainen asia.

– Tänään 97 prosenttia asiakkaista ovat olleet englanninkielisiä”, kertoo Jaana Vesavaara.

Pop-up-piste matkaa seuraavaksi ammatikorkeakoulun avajaispäivään Ouluhalliin ja seuraavalla viikolla myös OAMKin eri kampusalueille.
 

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hyvä että edes jotenkin yritetään paikata toimimatonta oulu 10 jonotusta. Tämä on kyllä kaikkinensa surkuhupasaa touhua. Otetaan käyttöön puolivalmis systeemi, jota ei ole kokeiltu tarpeeksi. Tehdään kortin hankkiminen mahdollisimman hankalaksi ja aatellaan että kukaan ei valita. On varmaan turha kysyä vastuuhenkilöitä. Parin vuoden aikana on menty kivikaudelle joukkoliikenteessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksikähän noita lippujen myyntipaikkoja ei ollut useampia? Miksi keskitetty vain Oulu10:n tehtäväksi? Älytöntä jonottamista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vau! Jotain opittu! Toisen asteen opiskelijat jonottivat yhdessä toimipisteessä eli kaupungin keskustassa tunteja, jopa useana päivänä. Korkeakouluopiskelijoille palvelu tuodaan oppilaitokseen saakka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osaossa opiskelee wikipedian mukaan 8500 ihmistä. Yliopistolla yli 15 000. Ehkä siksi oli päätetty viedä myyntipiste yliopistolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienosti järjestety, ihan kuten kaikki muukin busseihin liittyvä. Virkavastuullista ammattitaitoa pohjoisen "skandinavian" keskuksessa...tällehän nauraa porotkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

8:00
Perinteinen Pertin hiihto järjestetään leudosta talvesta ja lumipulasta huolimatta – Kempeleessä on painettu pitkää päivää talkoohengessä
7:33
Oulun koulujen ilo tarttuu myös vieraisiin – huipputasoiseksi kuvailtu suomalainen koulutus houkuttelee kansainvälisiä vieraita Tilaajille
7:00
Lähi-Tapiolan pääjohtaja Juha Koponen odottaa viranomaiselta lupaa – "Perehdytys olisi tehty, vaikkei Fiva olisi puuttunut nimitykseen"
7:00
Migrin päätöstä kunnioitettava – vastaanottokeskus Pudasjärvellä lakkautettava Lukijalta
6:42
Lääkäripulasta kärsivässä Kemissä puhkesi riita siitä, kuka asiaa saa kommentoida julkisuuteen – Kaupunginjohtaja puuttui tilannetta kritisoineen lääkärin viestintään Tilaajille
6:27
Varoitus: Pohjois-Suomessa huono ajokeli – Oulun seudulla pieniä liikenneonnettomuuksia
6:13
Oulussa on paljon suojelun arvoisia puutalolähiöitä, Karjasilta on valtakunnallisesti ainutlaatuinen ja merkittävä – "Noin ehyttä, tarinaltaan vahvaa ja suurta aluetta ei ole toista Suomessa" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli on paikoin huono Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

153 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

perussuomalaiset vastasivat ”hoitajakeskustelun komeimmasta voltista”

Marinin hallitus toimii aivan toisella tasolla verrattaessa sitä Sipilän oikeistohallituksen leikkauspolitiikkaan ja tod... Lue lisää...
persuilla huono muis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image