Oulu

Vuoden ääni on ou­lu­lais­taus­tai­nen lap­sia­sia­val­tuu­tet­tu Tuomas Kurttila

Oulusta lähtöisin oleva lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila sai tunnustuksen äänenkäytöstään. Arkistokuva. KUVA: Ester van Dam
Oulu 16.4.2018 7:00
Kaleva

Suomen Puheopisto on valinnut Vuoden ääneksi 2018 oululaistaustaisen lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan.

Valinnassaan Suomen Puheopiston äänenkäytön valmentajat korostavat hänen tapaansa käyttää ääntään voimavarana. Valmentajien mukaan Kurttilan tasapainoinen ja miellyttävä puheääni viestii kuulijalle harkiten punnituista ajatuksista.

Suomen Puheopisto on yli 70-vuotias viestintä- ja vuorovaikutustaitojen koulutusta ja konsultointia tarjoava yritys.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (24)

Kunpa olisi ollut Tuomaksen kaltaisia lasten puolustajia silloinkin, kun omat lapset olivat päivähoito- ja kouluikäisiä! Kiitos Tuomas!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Tuomas palkinto oikealle miehelle! Ei yksistään ääni vaan oikeuden mukaisuus asioiden hoidossa jota tuot esille. "Lasta on kuunneltava".

Voi, kun onnistuisit äänelläsi vielä tuomaan esille miten huonosti Oulun lasten huostaanotto toimii ja lasten asiat. Jälkihuoltonuoret ovat täysin oman onnensa nojassa. Minullakin on parasta aikaa täysi ikäinen asunnoton/rahaton nuori asumassa. Sijaivanhempana kannan nyt vielä vastuuta, koska jälkihuotoa ei toteutettu nuoren kohdalla. Painosta ulkopuolista valvontaa Ouluun, koska AVI on toimimaton.
Uhkaukset vääryydet saimme kohdata Oulusta, kun riitelevä sossu porukka hoiti asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuinka tuollainen 50-luvun puhetyyli tavoittaa nykyihmisen? Pidetäänkö tyyliä naamiona?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistanpa tämän pikku-Tuomaksen pikkupoikana Ynninpoikien kuorossa laulavana. Komea matala äänensävy lie kuorolaululla hankittua "karismaa". Onnea vaan ja lämpimiä ajatuksia Oulusta Sinulle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea ja kiitos Kurttilalle tärkeästä työstä. Olen kiitollinen, että on löytynyt näin suora- ja selkeäsanainen mies ajamaan ja puolustamaan lasten oikeuksia. Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus, jota talouspäättäjät ei tällähetkellä näe.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kurttilalla on "radioääni". Sopisi hyvin myös selostamaan / lukijaksi vaikkapa dokumenttielokuviin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nostan hattua Tuomakselle, joka rohkenee kritisoida oikeistohallituksen lapsikielteistä politiikkaa. Tarvitsemme enemmän tällaisia, jotka eivät nöyristele valtaapitäviä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lämpimät onnittelut , Tuomas,
Tunnustus meni oikeaan kurkkuun 🍀🍀🍀
Väinö Latvakoski

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miellyttävän kuuluinen ääni ja selkeä artikulointi.
Puheen rytmi just sopiva kuulijan kannalta. ei liian hidas eikä varsinkaan liian nopea.

Ennen kaikkea täydet pisteet Kurttilalle siitä ettei käytä täytesanoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Teknisesti virheetöntä puhetta mutta aitous ja "kohtaaminen" puutuu. Ns. Aspergervaikutteinen esitystapa. Sopii ehkä uutislähetykseen muttei vaikuttajatoimintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Isältä peritty ääni. Mies paikallaan puolustamassa niitä jotka ollaan unohtamassa. Jos lapsiin ja heidän oikeuksiinsa ei kiinnitetä huomiota on edessä huonot ajat. Nykymeno ei anna kaikille valtakunnamme toivoille tasavertaisia lähtökohtia kasvuun ja kehittymiseen. Koti kasvattaa ja koulu kouluttaa, kaikille lapsille pitää antaa samat mahdollisuudet oppimiseen ja harrastuksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Peruskoululaki 2§: "Peruskoulun tulee pyrkiä kasvattamaan oppilaansa tasapainoiseksi, hyväkuntoiseksi, vastuuntuntoiseksi, itsenäiseksi, luovaksi, yhteistyökykyiseksi ja rauhantahtoiseksi ihmiseksi ja yhteiskunnan jäseneksi."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miellyttävä ääni ja onnea palkinnosta, mutta olen sen verran maailmaa nähnyt, että aina nousee "sisäinen varoitusmerkki" itselläni, jos joku puhuu lipevästi. Se tarkoittaa yleensä sitä, että vastuu puheen luotettavuuden arvioinnista on kuulijalla. Ei minua vakuuta, päinvastoin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hänen puhettaan on helppo kuunnella ja miellyttävää seurata selkeäsanainen ja asiaa puhuva TOLOKUN IHMINEN näin oululaisittain :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kurttila osaa myös saada äänensä kuuluviin. :) Ja tekee todella tärkeää työtä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomaan tai Tuomaksen, miten hän nyt haluaakaan nimensä taivutettavan, ääni on todellakin sointuva. Lapsiasiavaltuutettuna hän voisi ajaa myös tavallisten lapsiperheiden asiaa eikä keskittyä vain erityisryhmiin. Lapsilisiä on korotettava. Kaikesta CO2-hömpästä huolimatta lapsiperheet tarvitsevat auton tai kaksikin. Autoveron maksattaminen lapsiperheillä on suuri vääryys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lasten asema on mitä on.ainahan saa muutaman kerran eduskunnassa pitää palopuhe ja se siitä.turha virka tälläkin ukonkäppänällä kuten niin monella muullakin.esim hallitus eivät tiedä mitään mistään ja muutenkin rumia yksilöitä täynnä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miellyttävä ääni, miellyttävän tuntuinen ihminen. Oikeaan osoitteeseen on palkinto mennyt.
Hienoa Tuomas Kurttila.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (24)

Uutisvirta

34
Viljelytukea saavat tilat vähentyneet tuhannella – yhteensä viljelytukia maksettiin Suomessa viime vuonna yli 1,7 miljardia euroa
30
Kalen! kalluppi: Syökkö nää lihhaa?
15
Kotia ei vain löydy – onko luottotietonsa menettänyt huono ihminen? Lukijalta
11
Eläkeläiset osoittivat mieltään Pudasjärvellä pankin käteisnostojen rajoittamisesta – käteistä saa jatkossa vain neljän tunnin ajan viikossa
10
Nokian yt-neuvottelut päättyivät, Oulusta irtisanotaan noin 70 työntekijää
10
Pohjois-Suomen syntyneiden elämää on seurattu yli 50 vuoden ajan – "Meillä on valtava tietovaranto, josta voidaan louhia erilaisia asioita"
9
Jussi Jokinen ymmärtää Tero Lehterän huolen – painepelit houkuttelevat pelaajia enemmän kuin tyhjennysmyynnit

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia luoteistuuli on voimakasta aamuyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image