Oulu

Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle: Kestäviä joululahjoja, amiksia torilla ja kat­tauk­sit­tain ou­lu­lai­sar­tis­te­ja

Laulaja-kuvataiteilija Sira Moksin ja kitaristi-laulaja Kari Blomsterin muodostama Tulvankukka-duo esiintyy sununtaina Voimala 1889:ssä. KUVA: Kontiainen Jarmo
Oulu 30.11.2017 13:46
Kaleva

Kaipaatko tekemistä loppuviikolle ja viikonlopuksi? Kokosimme listaan Oulun ja lähialueiden kiinnostavia tapahtumia. Lisää tapahtumia löydät Kalevan tapahtumat-sivulta.

Kestävästi pukin konttiin
Myyjäiset
Joulutapahtuma Kestävän kehityksen keskuksessa torstaina 30.11. kello 13–18.

Oulun Kestävän kehityksen keskuksella järjestetään joulutapahtuma, jossa on paljon ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Tarjolla on muun muassa poroajelua, joulupukin tapaamista, elävää musiikkia ja ilmapalloja. Myytävänä on erilaisia tuotteita, arpoja ja savulohiannoksia. Tapahtuma on kaikille avoin ja pääsymaksuton. Sorvarintie 18, Oulu.

Amikset kauppatorilla
Verkkotapahtuma
Amis Osaa -verkkotapahtuma Oulun kauppatorilla perjantaina 1.12. kello 11.30–16.

Oulun seudun ammattiopiston järjestämä verkkotapahtuma nostaa esille ammatillisen koulutuksen tärkeyttä Suomessa. Tapahtumassa tuodaan esille opiskelijoiden osaamista, kuullaan musiikkiesityksiä sekä palkitaan Suomi tuunaa -kilpailun osallistujia. Tapahtumalavalle nousevat muun muassa dj, housebändi, räppäreitä, tubettajia ja #amisosaa-kuoro. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Kauppatori, Oulu.

Kolme oululaista yhdessä illassa
Keikkailta
BBB-julkkarit Pub & Club Letkunpuiston Helmessä perjantaina 1.12. kello 21–03.30.

Letkunpuiston Helmessä vietetään perjantaina kolmen oululaisbändin julkkaribileitä. Lavalle nousevat krautalankaa soittava The Botherers, psychobillyä tuuttaava The Bullet Biters ja kantrin saloista ammentava The Blood Sausage Boys. Täysi-ikäisille tarkoitetun keikkaillan pääsyliput maksavat 4 euroa ja sisältävät narikan. Uusikatu 23, Oulu.

Satuja ja saippuakuplia
Perheet
Kansainvälisten satujen ja saippuakuplien päivä Iin kirjastossa lauantaina 2.12. kello 10.30–14.

Iin pääkirjastossa kuullaan lauantaina satuja maailmalta ja tutustutaan saippuakuplataiteeseen. Ohjelmassa on satuja eri kielillä, venäläisen saippuakuplataiteilijan esiintyminen ja kierrätysaskartelua lapsille sekä aikuisille. Tapahtuman järjestää kirjaston Pelastetaan iltasatu! - lukuintoa lapsiperheille ja päivähoidon työntekijöille -hanke. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Puistotie 1, Ii.

Artisteja Oulusta
Keikkailta
Stepa & Dj Massimo Joku Paikallinen Pubissa lauantaina 2.12. kello 22–02.

Tuiran paikallisessa kuullaan lauantaina oululaisia artisteja. Illan pääesiintyjänä toimii seitsemättä studioalbumiaan työstävä Stepa yhdessä Dj Massimon kanssa. Lämmittelijöinä toimivat trubaduuri Jukka Takalo ja sanaseppä Jaska13. Täysi-ikäisille tarkoitetun illan pääsyliput maksavat 10 euroa. Valtatie 67, Oulu.

Säveliä sunnuntaihin
Klubi
Tulvankukka-duo Voimala 1889:ssä sunnuntaina 3.12. kello 16–17.

Suomenkielistä laulaja-lauluntekijäperinteestä ammentavaa punkrockfolkia latinovaikuttein esittävä Tulvankukka-duo saapuu Voimalan Raukea sunnuntai -klubille. Duon musiikki koostuu laulaja-kuvataiteilija Sira Moksin laulusta ja Kari Blomsterin kitaransoitosta sekä laulusta. Voimalan kahvila on auki ja buffet tarjolla. Klubi on kaikille avoin ja pääsymaksuton. Kasarmintie 1, Oulu.

Katso lisää tapahtumia Kalevan tapahtumat-sivulta.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

97
Vihreät vaatii kunnianhimoista ilmastobudjettia - lentovero käyttöön, eläintuotteiden verotus selvitettävä
57
Sipilä torjui irtisanomislain vaihtoehdoksi tarjotun mallin: "Ei alenna riittävästi työllistämiskynnystä"
54
Pitkät sairaanhoitomatkat kismittävät Ylikiimingissä ja sen kuuli myös kaupunginjohtaja – "Eikö sillä summalla muka saisi lääkäriä käymään paikan päällä"
53
Hallitus ei vielä voi juhlia työllisyystavoitteen täyttymisellä – työllisyysaste jämähtänyt kuukausiksi 71,7 prosenttiin
39
OSAOn rehtori ja sairaanhoitopiirin ylihoitaja kannattavat testien palauttamista hoitoalalle – "Potilasturvallisuus on ennen kaikkea tärkeintä"
35
Teillä siirrytään talviajan nopeusrajoituksiin – rajoitukset tulevat voimaan loppuviikosta
34
Ulkomaiset rekat verolle Suomessa, kotimaiselle raskaalle liikenteelle esitetty tienkäyttövero palautuisi käyttövoimaveron alennuksena

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa sohjoisten teiden vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millä keinoin Ay-liikkeen valtaa saadaan rajattua?

Ay-liike pelkää kuollakseen neljää asiaa: Ensimmäinen on työehtosopimusten yleissitovuuden poistaminen. Toinen on se, et... Lue lisää...
Stella Polaris

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.10.

Fingerpori

23.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image