Oulu

Viikon hyvät uutiset: Oululaismies luovutti verta 222. kerran ja Kuuskaan tulossa suurkonsertti

Kuuskan paluu KUVA: Maiju Pohjanheimo
Oulu 3.9.2017 13:15
Kaleva

Uudistunut Kuusisaari otettiin tänä kesänä hyvin vastaan. Nyt sinne suunnitellaan ensi kesäksi suurkonserttia. Järjestäjien mukaan Kuuskaan on tarkoitus saada ulkomainen artisti.

Oululainen Tapani Miettinen on tuttu vieras SPR:n verenluovutuspisteessä. 70-vuotias Miettinen on luovuttanut verta syksystä 1966 saakka. Tähän mennessä hän on luovuttanut verta 222 pussia.

Tapani Miettinen aikoo luovuttaa verta viimeisen kerran ensi syksynä. KUVA: Pekka Peura

Hallituksen budjetti-infossa kerrottiin torstaina, että valtio aikoo osallistua Hailuodon ja mantereen välisen kiinteän yhteyden rakentamiseen. Siltoja ja pengertietä sisältävä hanke on kerännyt poikkeuksellisen paljon peukutuksia, vaikka osa on sitä mieltä, että lauttaliikenteen pitäisi jatkua.

Viikon aikana kuultiin myös kaksi Oulun seudun kannalta myönteistä yritysuutista. Kymppi Group kertoi torstaina, että se ostaa norjalaisyrityksen osakekannan. Led-valoja valmistava Valtavalo kertoi puolestaan vahvistavansa toimintaansa Ruotsissa.

Oulun kaupunki kertoi keväällä, että se sijoittaa eri puolille kaupunkia viljelylaatikoita, joita kaupunkilaiset saavat varata omaan käyttöönsä. Nyt viljelylaatikoilla alkaa olla sadonkorjuun aika. Minna Kaunisvaara on tyytyväinen laatikosta saatuun satoon.

Minna Kaunisvaara nauttii viljelylaatikon sadosta omien ja naapurin lasten kanssa. KUVA: Jukka Leinonen
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kiitos Tapani, kunnioitettava määrä luovutuksia, minulla tulee tässä kuussa 240 kerta. Veripalvelun henkilökunta on todella mukavaa ja ystävällistä. Luovutuksen jälkeen on aina kevyt olo ja hyvä mieli siitä kun verestäni tehdään erilaisia valmisteita
niitä tarvitseville. Ensimmäinen verenluovutus armeijassa 1969 ja siitä jatkunut muutamaa taukoa lukuunottamatta. Vielä luovutusaikaa 3,5 vuotta ja jos kaikki menee hyvin kertoja tulee vielä noin 20kpl.
Samalla tulee seurattua HB arvoja, veripalvelu ottaa verestä erilaisia kokeita ja ilmoittavat jos niissä jotain "häikkää"

HYvää illn jatkos

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mitään hyvää sanottava Kuuskan konsertista. Hirveä mölypesäke.
Pitäisi siirtää kauvaksi asutuksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällainen lähimmäisten auttaminen tulee suoraan sydämestä, kirjaimellisesti! Myös kiitokseni tulee sydämestä, pari kertaa olen lahjaverta saanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyviä uutisia nuo oli jos mitkä! Yrityskaupat ja menestyminen Suomen rajojen ulkopuolella luovat vakautta ja uskoa tulevaan. Itse verta saaneena kiitän tätä verenluovuttajaan lähimmäisen auttamisesta! Vihreä kaupunki on tulevaisuuden kaupunki! Opettakaa vanhemmat lapsenne viljelyyn niin he aikuisena jatkavat mukavaa ja hyödyllistä harrastusta.😃

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdottomasti Hailuodon lauttaliikenteen pitäisi jatkua ja valtion myöntämät varat tulisi käyttää lauttaliikenteen kehittämiseen. Molemmat lauttarannat remonttiin ja uudet lautat tilaukseen! Johan on käynyt ilmi, että siltapäätös on lainvastainen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kuusisaari aidattava ja suljettava kaikilta juhlilta.
menkää oritkariin juhlimaan,meren äärelle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihanaa kaupunkiviljelyä! Pitäisi tosiaan laittaa jokaiseen kerrostalopihaan laatikko, jotta voisi vähän hoitaa kasveja ja saada satoakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Viikon hyvät uutiset: Oululaismies luovutti verta 222. kerran ja Kuuskaan tulossa suurkonsertti"

Mitä hyvää Kuuskan konsertissa muka on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli lisää rahaa punaisen ristin epäilyttäviin bisneksiin ja Euroopan tuhoamiseen, ja melusaastetta ja roskaamista. Missä ne hyvät uutiset oli?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

wau että ihan ulkomainen artisti, kannattaa varmistaa että ovat vielä kunnossa , siis ne 70-luvun hevibändin miehet, ettei tule peruutusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

21.7.
Oululainen Tommi Kostekivi nappasi Iskelmämestarin tittelin Kiuruvedellä – "Onhan tämä hassua, koska kilpailussa oli kova taso"
21.7.
Presidentti Volodymyr Zelenskyin puolue otti parlamentin hallintaansa Ukrainan sunnuntaisissa vaaleissa
21.7.
Alkava viikko voi tuoda Ouluun jopa 30 asteen helteet – odotettavissa hellevaroitus
21.7.
Siirtolapuutarhan mökkien ovet avautuivat vierailijoille, katso kuvia
21.7.
Äimäraution siirtolapuutarhassa oli sunnuntaina avoimien ovien päivä – siskosten mökissä värimaailma rakentuu turkoosin lipaston ympärille
21.7.
Irlannin Lowry tuuletti tuulisessa Pohjois-Irlannissa golfin major-voittoa, Korhonen 63. sijalle
21.7.
Keskittymisen mestari Lasse Virén elää vapaaherrana – "Suhteeni liikuntaan on huono", toteaa nelinkertainen olympiavoittaja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koominen sijoitusneuvoja

Aika rankka yleistys tuo, että uuden auton ostaminen ilman, että vastaavaa käytettyä on saatavilla, olisi pelkkää näyttä... Lue lisää...
Autokaupoille

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image