Oulu

Vetovoima-palkinto tänä vuonna Bittiumille – "loistava esimerkki "

Bittium sai Vetovoima-palkinnon. KUVA: Essi Puuri
Oulu 18.5.2018 11:04
Kaleva

Oulun kauppakamarin Vetovoima-palkinnon saa tänä vuonna Bittium Oyj. Vetovoima-palkinto myönnetään Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueella toimivalle yritykselle tai yhteisölle.

– Bittium on loistava esimerkki siitä, että yritys on onnistunut muuttamaan strategiaansa ja on muuttunut alihankkijayrityksestä tuotetaloksi. Yrityksen tuotteet ovat nykyään omalla sektorillaan johtavia tuotteita maailmassa. Lisäksi yritys on merkittävä työllistäjä Oulun kauppakamarin toimialueella - Kajaanissa ja Oulussa, toteaa valinnan perusteista Oulun kauppakamarin viestintävaliokunnan puheenjohtaja Mika Lähteenmäki.

Bittium on erikoistunut viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen.

Vetovoima-palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Palkinto luovutettiin Oulun kauppakamarin 100-vuotisjuhlagaalassa torstai-iltana.

MAINOS

Kommentoi

Miksi Oulu pakko buustaa Bittiumia vaikka sillä on aika huono maine työhakijoiden piirissä. Juuri juttelin tuttavan kanssa joka on töissä TE-toimistossa ja hän kertoi että on kuulunut aika rumaakin tekstia juurikin bittiumin rekry-toimista ja miten hakijoita on kohdeltu. Toisaalta kuulin huhua että yritys on keskittänyt rekryt opiskelijoihin koska heillä on harvemmin hajua paljonko oikeasti pitää saada palkkaa ja oven käyvän aika tiheään uloskin päin.
Sanoisin että ei savua ilman tulta, mutta tämähän tämän ajan henki että taputetaan päälaelle niitä kannustavasti jotka kohtelee ihmisiä huonosti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jostainhan se kate tulee. ICT-alan halpatyömarkkinassa Bittium on kyllä palkintonsa ansainnut. Jos siitä tulee palkinto, niin ansaittu on! Onnea!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

nimen omaan osaajien huutokauppaa. Kysymys mitä monet ovat kuulleet tuletko alle 2000e/kk?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tehoaako tämä vetovoima myös työtekijöihin? Jotkut paremmin asiaa tuntevat väittävät, että ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuoria ja kokeneita hakijoita tunkee ovista ja ikkunoista niin paljon, ettei enemmän kokeneille hakijoille tarvitse edes vastata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

varsinkin jos se nuori ja kokenut on opiskelija niin imua on, kun eivät ne osaa vaatia edes kunnollista palkkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä kun Bittium sais näitä maailman johtavia tuotteitaan kaupaksi niin voisi osakkeenomistajanakin olla tyytyväinen. Hienoja on tuotteet mutta kovin on hiljaista kauppojen suhteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, kyllä sitä nousua on odoteltu.. taitaa vaan olla että saadaan vielä muutama vuosi odotella. No luotto on kuitenki kova Bittiumiin ja osakkeista en luovu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image