Oulu

Vesivahinko kasteli Talvikankaan koulun tiloja – yhteensä kolme luokkatilaa toistaiseksi pois käytöstä

Talvikankaan koulu otettiin käyttöön tammikuussa 2017. KUVA: Moilanen Jukka-Pekka
Oulu 7.12.2018 13:24
Taneli Kärki

Talvikankaan uudella koululla sattui perjantaiaamuna lyhytaikainen vesivahinko. Vahingosta kärsineet luokkatilat määrättiin käyttökieltoon.

– Putkivahinko tapahtui koulun kolmannessa kerroksessa tehtävien huoltotöiden yhteydessä, koulun apulaisjohtaja Pirjo-Riitta Silvén sanoo.

Vahinko huomattiin nopeasti, jonka jälkeen koko talon vedentulo katkaistiin noin tunnin ajaksi.

– Vahinko tapahtui juuri tuntien alkaessa, jolloin opettajat olivat menossa luokkiin. Onneksi tilanne saatiin nopeasti haltuun, Silvén sanoo.

Oppilaita ohjeistettiin aamun aikana käyttämään pikkupuolen tai nuorisotoimen wc-tiloja. Tilanne normalisoitui noin 9.40 ja koulupäivää jatkettiin normaaliin tapaan.

Kiinteistöhuolto aloitti vahingon kartoittamisen ja korjaustyöt välittömästi vahingon jälkeen. Kuivausprosessin ajan kaikista koulun kolmesta kerroksesta on yksi luokkatila pois käytöstä.

Tämä vaikuttaa koulun mukaan jonkin verran 3-9-luokkien oppituntien järjestämiseen loppuvuoden aikana.

– Muuten koulun pitäminen jatkuu normaalisti.

Vahingosta lähetettiin tiedote koulun oppilaiden huoltajille aamupäivän aikana.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Seinien pinnan alle piilotetut vesijohdot??? miksi niistä ei kerrota huoltotöiden yhteydessä huoltomiehille lainkaan? sähelletään jatkuvasti ilman minkäänlaisia informaatioita, näin siinä sitten käy?? kohta on koko koulu käyttökiellossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä niin päättelit että seinän sisällä olevissa putkissa??? Ei nykypäivänä laiteta enään vesijohtoja piiloon seinän sisään vaan ne vedetään pinnassa kromi kuparilla. Omakotitalot ovat asia erikseen mutta ei yleisissä rakennuksissa kuten koulut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se oli virallinen kastetilaisuus, koulu on otettu nyt käyttöön. Tämä vaikuttaa henkisesti koulun henkilökuntaan, nyt tarkkaillaan mahdollisia homeen aiheuttamia oireita. Paras tapa olisi kosteuseristää kaikki tilat pesuhuoneen tapaan ja lattioihin asentaa viemärit, tai jotkut pohjatapit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Putkivahinko tapahtui koulun kolmannessa kerroksessa tehtävien huoltotöiden yhteydessä"

Huolto pelaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image