Oulu

Vesisankarit valtaavat Oulun uimahallin ja Ouluhallin

Oulu 2.9.2015 12:53
Kaleva

Vesisankarit -tapahtuma saapuu Oulun uimahalliin ja Ouluhalliin torstaina 10. syyskuuta. Toiminnallisilla rasteilla koululaiset pääsevät harjoittelemaan eri vesitaitoja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 450 alakoululaista opettajiensa johdolla.

– Oulun Uinti tarjoaa mahdollisuuden kokeilla Wibit-seikkailurataa, jossa kiipeillään, ylitetään esteitä sekä lasketaan liukumäkeä. Uskon sen olevan yksi päivän suosituimmista -rastipisteistä, kertoo Sari Turunen Koululiikuntaliitosta.

– Vesisankarit-toiminta tukee koululaisten uimataidon ja vesillä liikkumistaitojen kehitystä erinomaisesti. Turvallinen vesillä liikkuminen vaatii olosuhteiden hahmottamista, omien taitojen tiedostamista, sekä oikeanlaista asennetta, kertoo Tero Savolainen Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitosta.

Alakoululaisille suunnattuja Vesisankarit -pilottitapahtumia järjestetään syksyllä viidellä eri paikkakunnalla, Oulun lisäksi  Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja Turussa.

Oulun uimahalli on 10. syyskuuta varattu vesisankareille kello 8-15. Tänä aikana allastilaa ja pukukaappeja on käytössä muille asiakkaille rajatusti.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

6:22
Yön uutiskooste – Savon Sanomat: Siilinjärvi vaatii Attendolta selvitystä kuuden vanhuksen kuolemasta
6:00
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
6:00
Yrittäjyys on Suomen moottori Kaupallinen yhteistyö
6:00
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
6:00
Saako kala maksaa enemmän kuin liha? – "Kotimaisen kalan kulutuksen kasvua jarruttaa etenkin kalan saatavuus" Tilaajille
19.2.
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään
19.2.
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image