Oulu

Venäjän pääministerin vierailu aiheuttaa runsaasti muutoksia jouk­ko­lii­ken­tee­seen

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee perjantaina Oulussa. KUVA: DMITRY ASTAKHOV / SPUTNIK / GOVERNMENT PRESS SERVICE POOL / EPA
Oulu 8.12.2016 11:27
Kaleva

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee Oulussa perjantaina.

Valtiovierailun vuoksi Oulun joukkoliikenteessä on poikkeuksia perjantaina kello 11.45–16.30.

Torikadun on suljettuna, ja joukkoliikenne kulkee Uudenkadun kautta. Kaikki vuorot pyritään ajamaan normaalien aikataulujen mukaisesti.

Uudellakadulla on väliaikaiset linja-autopysäkit Pakkahuoneenkadun ja Kauppurienkadun välillä. Nämä pysäkit toimivat myös ajantasauspysäkkeinä (Toripakan lähtöajat).

Torikadun ollessa suljettuna joukkoliikenne ei käytä Kaupungintalo-, Toripakka E- eikä Toripakka P -pysäkkejä. Hellaakosken, Rotuaarin, Kuvernöörin ja Franzenin pysäkkien kautta liikennöivissä linjoissa on myös muutoksia.

Joukkoliikenteen muutokset kartalla. 

Cityliikenteen päätepysäkki keskustassa on Valkealinna. Cityliikenne ei liikennöi Kaupungintalon, Toripakan eikä Rotuaarinaukion pysäkkien kautta Torikadun ollessa suljettuna.

Liikenne siirtyy poikkeusreitille kello 11.45. Ne linja-autot joiden lähtöaika Toripakka E- tai Toripakka P -pysäkiltä on kello 11.45 tai sen jälkeen, ajavat poikkeusreittiä.

Liikenne palaa Torikadulle kello 16.30. Ne linja-autot, joiden lähtöaika Toripakka E- tai Toripakka P -pysäkiltä on kello 16.30 tai sen jälkeen, ajavat Torikadun kautta.

Matkustajia pyydetään huomioimaan liikenteen poikkeusjärjestelyt ja varamaan matkaan normaalia enemmän aikaa. Joukkoliikenne noudattaa viranomaisten ohjeita, joten muutokset ovat mahdollisia.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Parempi pysyä sisätiloissa, eu, on saanut pelkkää kaaosta aikaan. KTS, Suomen köyhyys, velka, työttömien määrä jne. Venäjä solmii Suomen kanssa uusia kauppasuhteita, että päästään kurjuudesta eroon jota eu, toi.!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vierailu olisi ollut parempi toteuttaa rospuuttoaikaan, kun ihmisiä ei olisi ollut niin paljon liikkeellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

173 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko sinä tienaat bruttona/kk ja montako vuotta on yläasteen jälkeen koulutusta ja paljonko työelämää?

Kaikki he, jotka vastasivat aloittajan esittämään kysymykseen asijallisesti ovat rehellisiä. Suunsoittajat taas kuuluvat... Lue lisää...
Tämä selvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image