Oulu

Venäjän pääministerin vierailu aiheuttaa runsaasti muutoksia jouk­ko­lii­ken­tee­seen

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee perjantaina Oulussa. KUVA: DMITRY ASTAKHOV / SPUTNIK / GOVERNMENT PRESS SERVICE POOL / EPA
Oulu 8.12.2016 11:27
Kaleva

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vierailee Oulussa perjantaina.

Valtiovierailun vuoksi Oulun joukkoliikenteessä on poikkeuksia perjantaina kello 11.45–16.30.

Torikadun on suljettuna, ja joukkoliikenne kulkee Uudenkadun kautta. Kaikki vuorot pyritään ajamaan normaalien aikataulujen mukaisesti.

Uudellakadulla on väliaikaiset linja-autopysäkit Pakkahuoneenkadun ja Kauppurienkadun välillä. Nämä pysäkit toimivat myös ajantasauspysäkkeinä (Toripakan lähtöajat).

Torikadun ollessa suljettuna joukkoliikenne ei käytä Kaupungintalo-, Toripakka E- eikä Toripakka P -pysäkkejä. Hellaakosken, Rotuaarin, Kuvernöörin ja Franzenin pysäkkien kautta liikennöivissä linjoissa on myös muutoksia.

Joukkoliikenteen muutokset kartalla. 

Cityliikenteen päätepysäkki keskustassa on Valkealinna. Cityliikenne ei liikennöi Kaupungintalon, Toripakan eikä Rotuaarinaukion pysäkkien kautta Torikadun ollessa suljettuna.

Liikenne siirtyy poikkeusreitille kello 11.45. Ne linja-autot joiden lähtöaika Toripakka E- tai Toripakka P -pysäkiltä on kello 11.45 tai sen jälkeen, ajavat poikkeusreittiä.

Liikenne palaa Torikadulle kello 16.30. Ne linja-autot, joiden lähtöaika Toripakka E- tai Toripakka P -pysäkiltä on kello 16.30 tai sen jälkeen, ajavat Torikadun kautta.

Matkustajia pyydetään huomioimaan liikenteen poikkeusjärjestelyt ja varamaan matkaan normaalia enemmän aikaa. Joukkoliikenne noudattaa viranomaisten ohjeita, joten muutokset ovat mahdollisia.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Parempi pysyä sisätiloissa, eu, on saanut pelkkää kaaosta aikaan. KTS, Suomen köyhyys, velka, työttömien määrä jne. Venäjä solmii Suomen kanssa uusia kauppasuhteita, että päästään kurjuudesta eroon jota eu, toi.!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vierailu olisi ollut parempi toteuttaa rospuuttoaikaan, kun ihmisiä ei olisi ollut niin paljon liikkeellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

39
Kataiselle Sitran johtopaikan hävinnyt professori Markku Wilenius: "Kyllä tämä herättää kysymyksiä, minkälaista politikointia tässä maassa tehdään"
32
"Täyssähköinen rekkaveturi maksaa tuplat" – Onko tulevaisuus sittenkin kaasu- eikä sähkörekoissa? Raahelainen Korsu Oy hankkii kokemuksia kaasu-Scaniasta
24
Stora Enso sai yt-neuvottelut valmiiksi, yhteensä 365 irtisanotaan – paperin valmistus Oulussa jatkuu syksyyn 2020 saakka
13
Taivalkoskelta löytyi kaksi hirvenruhoa, asiaa tutkitaan metsästysrikoksena – kansalaisilta pyydetään havaintoja
10
Opetusministeri Li Andersson ensi viikon ilmastolakosta: Kouluissa hyvä keskustella pelisäännöistä, jotta vapaus mielenilmaisuun toteutuu
8
Tuoreet miehet heti ratkaisuroolissa Kärppien vierasottelussa Tampereella: "Paljon paremmin ei olisi voinut alkaa"
7
Kolumni: Miksi Suomen luontoon ei tule kivoja vieraslajeja? Pingviinit, mangustit tai delfiinit olisivat hauskempia kuin kyttyrälohi ja hirvikärpänen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

133 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi et halua maksaa veroja?

Jos elät työmarkkinatuella, sinun veroprosenttisi on -100. Kaikki, mitä saat, on toisten maksamia veroja. Itse et maksa ... Lue lisää...
Backstreet Boys

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image