Oulu

Vasta ajokortin saanut kuljettaja kaahasi 120 km/h kuudenkympin alueella Oulussa

Oulu 3.3.2018 8:25
Kaleva

Vasta ajo-oikeuden saanut nuori kuljettaja kaahasi korttinsa hyllylle Oulussa lauantain vastaisena yönä. 

Hän ajoi poliisipartiota vastaan Limingantiellä 120 kilometrin tuntinopeudella, kun rajoitus oli 60 kilometriä tunnissa. 

Kuljettaja puhalsi alkometriin nollat.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja poliisi otti haltuun hänen ajo-oikeutta osoittavan kuljettajantodistuksensa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (83)

Liian pienet nopeus rajoitukset. Kyllä hiljaisena aikana voi ajella reippaammin. Jalankulkijat voisivat oulussa tallustella maanalla. Niin saa autot ajella reippaammin. Ettei mene kallista puhelimen näpräys aikaa hukkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Suoomeen tuotavissa autoissa pitäis alkaa olla jo noita nopeudenrajoittimia, että niillä ei pysty rajattomasti enää kaahaamaankaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

paljon on pätkiä millä sais olla se 80. mut tässäpä se nähdään että ollaan liian innokkaita sielä ratin takana. eikä oo eka kerta kun nää vasta kortin saaneet ajaa kuin vailla jotain. terveisin se paljon kehuttu ammattiautoilia !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaahasi?En kyllä puolustele yhtään,mut ennen tossakin sai ajaa jopa satasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen. Ei enää. Hyvä ettei puolustella. Suljetulla alueella kaahailut, yleisillä teillä sitten sääntöjen mukaan. Vaikka siellä ei sattusikaan olemaan ketään, siis ristinsielua, niin se on silti yleinen tie ja siellä riskiä ei oteta ikinä vain itselle vaan riskeerataan myös muut mahdolliset tienkäyttäjät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan sama vaikka ois 20 rajoitus, sitä nyt vaan pitää noudattaa. Luulis kortin saaneen tietävän. Varmasti löytyy erimielisyyksiä mutkikkaista, huonokuntoisista teistäkin, " ihan hyvin tässä vois olla vaikka 200 rajoitus". No, ei aina voi vaikka siltä tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Talousrikoksiin verrattuna ylinopeus on mitätön rikos yhteiskunnan kannalta. Onko poliisin toiminnan painopiste väärässä paikassa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Painopiste? Siis normaali partiointi lopetettaisiin ja kaikki rivikonstat tutkimaan talousrikoksia? Lienetkö ihan täysipäinen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitätön rikos? Talouden ja liikenteen rinnastaminen? Voisi tuo mitättömyys haihtua siinä vaiheessa kun noinkin reilua ylinopeutta ajava niittaa kuoliaaksi vaikka kaksi tietä ylittänyttä lasta.

Nopeusrajoitukset ovat olleet ratkisevin tekijä liikenneturvallisuuden parantumiseen viimeisen 50 vuoden aikana. Lopettakaa hyvät ihmiset tuo selittely ja jatkuva nillittäminen niistä omista erinomaisista autonhallintakyvyistänne. Rajat on vain johonkin vedettävä ja meidän on noudatettava ammattilaisten määrittämiä rajoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei lapsien pidä haahuilla tiellä tuohon aikaan yöstä. Jalkakäytävät on liikkumista varten ja suojatiet tien ylitystä varten, ei siellä muuten pidä haahuilla, eikä varsinkaan lapsien.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No meinaatko ulkonaliikkumiskieltoa lapsille vai vaihtuvia nopeusrajoituksia...päivälä 60 ja yöllä 120? On taonnut nuoro "urheiluautoilija" pelata liikaa tietsikalla. Todellisuuden käytäntö onkin toinen, ullatus ullatus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itseä harmittaa nykyinen poliisien tilanne. Valvontaa pitäisi saada enemmän kaupunkiin, lähiseudulle sekä raskaan liikenteen valvontaan. Ei hyvä tämä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanon toistamiseen kun ensimmäinen yritys hyllytettiin.
Hyvä kun jäi kiinni. Seuraava tapahtuma olisi voinut olla, ajaa puutapäin tai lyhtypylvääseen tai jonkun henkilön päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (83)

Uutisvirta

92
Sisäministeri vaatii uutta tulkintaa YK:n pakolaissopimuksesta – Haluaa estää rajan yli tapahtuvan hallitsemattoman maahantulon ja turvapaikanhaun
71
Vima hakeutuu konkurssiin – uusien vuokralaisten puuttuminen kiinteistöstä söi asiakasvirtoja
48
Keskusta purkaa suuttumustaan hallituskumppani kokoomukseen Soini-jupakassa – Sipilän mukaan keskustasta on luotu iljettäviä mielikuvia
42
Ylitöillä korvataan tuhansia työntekijöitä teollisuudessa – "Äijät menevät loppuun, kun joka viikonloppu ruuvaavat"
27
Pohjois-Pohjanmaalla varaudutaan voimistuvaan tuuleen – palomestari kehottaa tarkastamaan veneiden kiinnitykset
25
Soinin luottamus säilyi, mutta jälkilöylyt jatkuvat – keskustalla keitti yli kokoomuksen "kestämätön toiminta"
23
Kärppien ilta venyi voittomaalikisaan Mikkelissä, Pyörälällä kolmen maalin peli – katso kooste ottelusta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

172 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Dilemma on sama kuin tilanteessa jossa köyhä saa ruuan ilmaiseksi ja muut maksavat siitä 10 euroa. Hyvän taloudellisen t... Lue lisää...
Holy s

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image