Oulu

Välivainion jal­ka­pal­lo­hal­lin tont­ti­vuok­ral­le annettiin helpotusta

Oulu 15.11.2017 8:22
Kaleva

Oulun yhdyskuntalautakunta myönsi Oulun Palloseura-jalkapallo ry:lle edelleen helpotusta Välivainion jalkapallohallin tonttivuokraan. Kaupunki vuokrasi palloseuralle vuonna 2011 Välivainiolta 12 425 neliön alueen jalkapallohallia ja seurataloa varten.

Käypä tonttivuokra on tällä hetkellä 9 368,34 euroa.

Vuokrauksessa sovittiin, että vuokrasta peritään 10 prosenttia ensimmäiset viisi vuotta. Tuo viisi vuotta tuli elokuussa täyteen.

Yhdyskuntalautakunta päätti, että vuokrasta peritään jatkossa 25 prosenttia elokuusta 2017 elokuuhun 2019 ja 50 prosenttia elokuusta 2019 elokuuhun 2021, jonka jälkeen ryhdytään perimään tonttivuokra täysimääräisenä

MAINOS

Kommentoi

Viimeksi kun ops jätti sähkölaskut maksamatta niin se oli oulun energian syytä kun eivät sponsoroineet ilmaisella sähköllä. Buahaahhahaaaa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeastaan ainut asia koko kupletissa on maineikkaan Oulun Palloseuran OPS:n nimen häpäiseminen. Nykymeinigillä se on vain rääväsuun huutelua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Esityslistan lause kertoo hyvin mistä kyse: "Alennuksen myötä vuokralainen voi käyttää seuran varoja enemmän investointeihin ja tontti saadaan rakennettua." Toisin sanoen käytännössä tässä on uhkailtu jättämään koko hallin homehtumaan ellei kaupunki anna helpotuksia. Mistä tiedetään, että ylijäävät varat menevät rakennuksen loppuunviemiseen eikä jalkapallopelaajien hankkimiseen? Kun kukaan ei moista halua vastuulleen (eli maksaa penniäkään kyhäelmästä), niin ei tainnut kaupungilla olla järkevää muutakaan vaihtoehtoa? Vähän niin kuin esim. Talvivaara. Kun tekee riittävän suuren mokan, niin ei auta kuin yhteiskunnan ottaa vastuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Migulia kohdella normi-oululaisen kaltaisesti eli helpotuksia on ollut, on ja tulee olemaan. Oulussa "osataan".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisiköhän se halli ensin vaikka rakentaa loppuun? Ympäristö ei näytä kaikin osin turvalliselta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

OPS-halli ei taida pysyä pystyssä 2021 asti. Sisäilma haisee kuin perunakellari ja tekari on märkä. Ilmanvaihdon puutteen vuoksi homehtuu pystyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos näin on, niin terveystarkastajat tarkastamaan tilanne. Joka ilta siellä on pieniä lapsia treenaamassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joku noheva toimittaja voisi tehdä syväluotaavan selvityksen tuon jalkapallohallin rahoitusjärjestelyistä. Rakennus ja käyttökulut yhteiskunnan tuella, mutta minne uppoavat profitit myydyistä harjoitusvuoroista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rahoituskuvioissa saattaisi alkaa liippaamaan läheltä valtakunnan huippua. Kuvio tuntuu kyllä tutulta kun muistelee seura-lehden juttua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liekö kaikki OPM:n tuet menneet edes hallin rakentamiseen, vastaavia pressuhalleja on ilmeisesti pystytelty pienemmilläkin kustannuksilla kuin mitä tukia myönnettiin. Tutkimisen paikka olisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22:50
Ukrainan presidentiksi nouseva Volodymyr Zelenskyi on oligarkin tukema näyttelijä ja yrittäjä
22:43
Pikkuleijonien taival MM-mitalipeleihin mutkistui entisestään – tappioputki kolme ottelua
21:41
Kalevalan Aino on nähty uhrina ja kuuliaisena sisarena, kirjailija Tiina Piilola näkee hahmon toisin – "Tällaiset tulkinnat kuulostavat nykynaisen korviin älyttömiltä"
21:14
Volodymyr Zelenskyi on voittamassa Ukrainan presidentinvaalit murskaluvuin – presidentti Poroshenko on tunnustanut tappionsa
20:51
Ensi viikolla ilmassa on kesän tuntua: Aurinko paistaa, lämpötilat nousevat Oulussa noin 16 asteeseen – "Lämpötilat selvästi tavallista korkeampia"
20:02
Tuntematon mies pahoinpiteli alaikäistä tyttöä Pudasjärvellä, Rukalla pahoinpitelyn uhriksi joutui eteläsuomalainen mies
19:51
Mies kelkkaili Pudasjärvellä pelkkä pyyhe päällään ja putosi kelkan kyydistä – puhalsi 1,9 promillea
89
Halla-aho ei irtisanoudu vanhoista blogikirjoituksistaan – "Osa tyhmiä ja harkitsemattomia, osassa edelleen pointti"
41
Isot ja pienet jäähyt värittivät Kärppien ja HPK:n finaaliavausta – Ulosajoon johtaneen taklauksen alle jäänyt Michal Kristof:” Vähän tuli verta, mutta tällaisia nämä pudotuspelit ovat”
28
Japanilaiset tulivat vain saunaan, eritoten savusauna sai suuren arvostuksen – Tuleeko Kuusamosta nousevan auringon saunamekka?
19
Pääsiäiskokko palaa taas lankalauantaina Oulun Lammassaaressa – parhaimmillaan kokon loimua on seurannut parikin tuhatta ihmistä
15
Syömäsä: Ideaparkin Chef’s Salad, Kebab & Pizzassa saa rahalle vastinetta – lounalla saa syödä mahan täydeltä
11
Reissusa: Sveitsissä Skier's Haute Routella edetään suksilla laskien ja skinnaten upeassa maisemassa
9
Sri Lankassa kahdeksan räjähdystä hotelleissa ja kirkkojen jumalanpalveluksissa – lähes 200 kuollut ja useita satoja haavoittunut

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Perintövero pois!

ainakin tuli selväksi minkä aatteen mies olet ei muuta kun muutat pohjois koreaaan siellä valtio omistaa kaiken oikea pa... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image